Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שעוני android - מישהו התנסה ?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4893 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מן הסתם לא מחפש איזה "יפיוף" או את השיא הטכנולוגי בנושא אבל אשמח לשמוע חוויות שימוש (אם בכלל יש למישהו כאלה)

בשעון אנדרואיד.

צריך לטובת קריאת PDF קטנים (כן, לא נוח בעליל אבל עדיין יש צורך).

לא צריך שיוכל להתקשר וכדומה אלא רק יכולת להתקין אפלקציות PDF ו-WORD.

שעון סיני כזה גם יהיה טוב גם עם אנדרואיד 2.2 העיקר שייעשה את תפקידו.

Veni Vidi Vici

פורסם

שליפים?

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

חכה לתשובה של פות"ש לפני שאתה מחלק קרדיט, אולי זה היה רעיון שלו קודם.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

אני הכרתי מישהי שבאיזה מבחן אחד שמה אזניית בלוטות קטנה קטנה ומישהו הקריא לה את כל התשובות.

הרעיון של השעון גם מעולה לשליפים

פורסם

תגיד לחברה שלך שכשהיא עושה למישהו טיפול שורש, זה לא זמן טוב להתכתב ב-WhatsApp. :lol:

לענייננו - אין לי הרבה מידע בנושא, רק זכור לי ששמעתי ביקורות גרועות על הדגמים הראשונים של סוני-אריקסון שיצאו לפני כשנתיים. מאמין שמאז המצב השתפר והטכנולוגיה הבשילה, במחיר הנכון אולי שווה להיות early adopter.

ממליץ לך להתייעץ בפורום הרוסי watch.ru, יש שם לא מעט אנשים מביני עניין בתחום הטכני וזה מקור מידע בלתי נדלה לכל מה שקשור לשעוני יד. לא יודע באיזה מדור נכון יהיה לחפש את זה, אבל מקסימום תפתח שרשור באוף טופיק, הוא די פעיל שם.

הערה נוספת בענייני שעונים "חכמים" - לפעמים מרוב תוספות והתחכמויות היצרנים שוכחים להתחשב בארגונומיקה בסיסית. כך למשל בדגמי ה-Forerunner של Garmin (משולבי GPS ומד דופק לאימוני ריצה) השעון עובר אחרי כמה דקות למוד של חסכון בחשמל ומראה רק את השעות והדקות, אם אתה רוצה לראות תאריך או נתונים נוספים צריך ללחוץ על כפתור, ואין שום דרך לשלוט או לנטרל את המנגנון הזה. הפורומים שלהם מלאים בצרכנים עצבניים שמבקשים להוסיף פונקציית שליטה בפיצ'ר, אבל בינתיים זוכים להתעלמות מוחלטת. אני מבין שזה לא בהכרח סוג הדברים שתוכל לראות במבט ראשון על המוצר, אבל שווה לקחת זאת בחשבון אם השעון הולך לשמש כעיקרי ולא רק למבחנים.

פורסם

אני לא יודע עד כמה המבחן חשוב, אבל השעון הזה נשמע מתסכל. מה הגודל שכבר יכול להיות לשעון? נניח 4-5 ס״מ מצד לצד? איזה מסמך תוכל לראות ככה לפני שתתחיל למרוט שערות מהראש?

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

פיתחתי כמה אפליקציות לשעון של חברת WIMM

(נכון לעכשיו, חברה אחרת רכשה מהם את הפלטפורמה והטכנולוגיה, והאתר שלהם נסגר)

בעיקרון היה מדובר על מסר 1" על 1", עם רזולוצייה של 160X160.

הריץ android 2.2, ועם מעבד 600mhz.

באופן כללי, חווית השימוש בגודל כזה היא די מזעזעת.

זה מתאים לאפליקציות מאד מאד פשוטות, נניח twitter feed או calendar notifications, אבל לקרוא מסמך על גודל מסך שכזה, זה לא ריאלי בכלל.

בטח לא באופן שלא ישמו לב אליך.

מה גם שהשעונים האלה די מאסיביים, והם לא ממש inconspicuous.

1f u c4n r34d th1s u r34lly n33d t0 g37 l41d

פורסם
כבר לפני כמה שנים ראיתי אנשים במבחנים עם אייפוד ובגב שלו הכיסוי של מחשבון CASIO סטנדרטי.

אוי זה רעיון מטורף, אפשר לקחת את זה עוד יותר רחוק - לרוקן את התוכן של מחשבון קסיו, ז"א המעגל החשמלי וכל מה שבתוך אריזת הפלסטיק, ולשים שם נגן MP4 בגודל מתאים (לא בעיה למצוא, יש מליון סוגים) שתומך בהצגת pdf

פורסם

כבר ראיתי פרויקט כזה באינטרנט (ומשום מה לא מוצא עכשיו). יש גם מחשבונים שמותאמים בגודל שלהם לכיסוי אייפון.

עם זאת, במקומות בחינה רציניים, שאוסרים גם בדרך כלל על מחשבון בעל יכולות גרפיות, יבדקו את המחשבון שברשותך ו/או יאסרו כניסה עם מחשבון בעל כיסוי.

עריכה: הנה מצאתי - http://techlinhas.com/2012/12/iphone-smuggled-inside-a-calculator-for-that-extra-help-during-the-test/

פורסם

כן, המחשבון הזה לא נראה חשוד בכלל

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
  • תוכן חדש...