Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

יש כאן אנשים שמנויים לhot mobil?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4897 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מתעניין כי אני עברתי אליהם בשבוע שעבר

ובינתיים חמסה חמסה אין בעיות!

המסלול 49 שח ל4 חודשים הכל כלול.

איך החיוב מתנהל ועים באמת יחייבו אותי ב49 שח?

תודה רבה!

imprza new age

פורסם

הכל 100%. חייבו בדיוק כמה שצריך, ושירות הלקוחות עד כה הוא מעולה (שירות לקוחות טוב זה כזה שלא צריך להתקשר אליו, ועד עכשיו לא הייתי צריך כי הכל היה מעולה).

פורסם

הכול אחלה.

את האמת שהיו לי בעיות בתקופה שהייתי עם סים רגיל,

עברתי למכשיר עם MICRO SIM, ועכשיו הכול פיקס, וכבר אין נדידת רשתות כמעט, הרוב זה כבר תשתיות של הוט.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

מנוי שלהם בתוכנית של-89 ש"ח לחודש בלי הגבלה.

אין בעיות כלל והאינטרנט שלהם מהיר, יותר מאצל סלקום.

בחיוב בסוף החודש אין הפתעות, רק אם חייגת למספרים מיוחדים כלשהם זה יעלה קצת מה-89.

עם גלקסי S3 וגלקסי NOTE2.

DS 7 CROSSBACK 2019

RENAULTSPORT CLIO 203 2010

פורסם

שני קוים בתוכנית 10 אג' והיה קו בתוכנית 89 ש"ח (נוייד לגולן) - אין שום תלונות.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

יש לי קו ב-10 אגורות וקו ב 89. בהתחלה חייבו אותי במשך חודשיים 89 על שני הקוים, פעמיים שיחות לשירות לקוחות, זיכו אותי מיד. הנציגה הראשונה לא סידרה את הבעיה, השניה כן. מאז הכל בסדר.

"ai motoare capul doare"

פורסם

אני מנוי שלהם כמה חודשים במסלול של ה-10 אגורות. בטלפון שלי כמעט ואינני מוציא שיחות והחשבוניות שלי ממש מצחיקות (3.5 - 8.5 ש"ח). אין לי שום תלונה לגבי החשבוניות או איכות השמע והקליטה למרות שאני עובד עם טלפון שחסר בו תדר 850.

אם עוקפים אותך מימין את/ה כנראה בנתיב הלא נכון.

(lancia delta turbo mk3 (844

fiat x1/9

HU: ECLIPSE CD5000   AMP: NAKAMICHI PA1004   SUB: ROCKFORD FOSGATE rfz3412    FRONT: RAINBOW CS 3/160

פורסם
אני מתעניין כי אני עברתי אליהם בשבוע שעבר

ובינתיים חמסה חמסה אין בעיות!

המסלול 49 שח ל4 חודשים הכל כלול.

איך החיוב מתנהל ועים באמת יחייבו אותי ב49 שח?

תודה רבה!

תבדוק את המבצע שאמור לצאת השבוע בחברה ותנסה לעדכן את החשבון.

פורסם

חברה, שאלה.

יש לי אייפון מרשת פלאפון שאני עדיין מחוייב עליו. נשאר לי בערך עוד עשרה תשלומים.

איך זה עובד אם אני עוזב אותם ועובר להוט?

הוט מושכים את המספר אליהם ופשוט החשבונית של פלאפון אוטומטית תהיה רק החיוב על המכשיר?

תמיר.

פורסם

בדיוק עכשיו הוט העלו את התוכנית של ה 9.90 ש"ח - סלולר ללא הגבלה + ספק אינטרנט דרך Hotnet. מחר - מחרתיים אעבור לאחר שאראה איך המתחרות יגיבו (למרות שאני לא חושב שיכולות באמת להתחרות בגלל העניין של האינטרנט שכן אני כבר עכשיו נמצא ב Hotnet ומשלם להם 20 ש"ח בחודש).

@tamirh, אכן כפי שתיארת. רק שים לב לא להתנתק מפלאפון ישירות אלא פשוט להירשם דרך האתר של הוט ואלה יעשו את כל תהליך הניוד בעצמם (אחרת תאבד את המספר).

פורסם

אני בהוט מוביל כבר 4 חודשים

שמח מכל רגע שעזבתי את סלקום ואורנג'. (במיוחד עם ההודעה המביישת של אורנג' לפני שאתה מתנתק "רגע לפני שאתה עוזב יש לנו מבצע בשבילך ב 88 ש"ח לחודש") חוצפנים ממדרגה ראשונה.

אחלה קליטה, אחלה אינטרנט, מהירות גלישה מעולה (8 מגה גלישה זה השיא שהגעתי לבנתיים), העלאה 1.5 מגה.

לפעמים יותר מהיר לי לחבר את המחשב לגלישה דרך הטלפון הנייד מאשר לגלוש דרך האינטרנט בבית...

ואני במבצע הרגיל 89 שח לחודש

Opel Adam S 2017

פורסם
בדיוק עכשיו הוט העלו את התוכנית של ה 9.90 ש"ח - סלולר ללא הגבלה + ספק אינטרנט דרך Hotnet.

אני מאמין שאורנג' גם תצא בחבילה כזו עם 012 שבבעלותה,

אבל מצד שני זה אורנג' ואני אישית לא הולך לחזור אליהם בקרוב.

מה שכן אני בהחלט מליץ לראות את התגובה של החברות האחרות לזה.

404

פורסם

האים צריך לעדכן הגדרות אינטרנט באייפון 5 ?

לפעמים קורה שהאייפון לא מצליח לגלוש על 3g

אז אולי יש בעיה בחיבור או בהגדרות האינטרנט.

תודה!

imprza new age

• תוכן חדש...