Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

יש כאן אנשים שמנויים לhot mobil?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4897 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כבר חצי שנה אני במבצע HOT 89 ש"ח לחודש:

- גלישה: מהירות גבוהה ללא תוספת תשלום כמו בפלאפון לדוגמא (כמובן ש99% מהלקוחות שלהם שוכחים אחרי חצי שנה שהזיכוי הסתיים ויחוייבו חודשים נוספים ב20 ש"ח יותר, בושה!), חברים שניידו מאורנג' וסלקום הרבה יותר ממרוצים אחרי שחוו גלישה במהירות 0.

- שיחות: איכות קול מעולה, כלקוח לשעבר של סלקום (עד לפני שנה בערך) אין בכלל מה להשוות.

- שירות : קצת מרגיז שפעמיים התקשרתי והובטחו לי עותקים מחן שלא קיבלתי ולמעשה עד עצם היום אני לא מקבל חן למרות שהכתובת מעודכנת, אגב, גם לאימייל אני לא מקבל חן אבל פרסומות כן! מרגיז.

בקיצור, שירות גרוע כמו כל חברת תקשורת אחרת אבל המוצר איכותי ובמחיר הוגן.

פורסם

אצלי כבר כמה חודשים טובים הכל עובד פיקס. תשלום בדיוק לפי התכנית, חשבונית לג'ימייל, קליטה טובה (יותר מבעבר. אני מניח שהם פורסים עוד אנטנות לרשת מירס כל הזמן).

"Metal is like flesh. Both carry potential in their veins. When tempered with heat and pressure, the potential surfaces"

פורסם

דוןוקא השירות היה בסדר אבל זמן ההמתנה על הקווים הוא מייגע....פעם אחת לא עבד לי ה GPS כשהחלפתי חברה מאורנג' להוט מובייל, והרשת לא עבדה בשעות הראשונות אז התקשרתי אליהם כדי לדעת איך להגדיר ב HTC את האינטרנט...עד שענו לי הספקתי להגיע מדימונה לראשל"צ.

Opel Adam S 2017

פורסם

fastgt תודה:-P

פלאפון העניקו לי חצי שנה גלישה עד 8 ג׳יגה(עלק), התקשרתי עכשיו לשאול מתי זה נגמר והאם יחייבו אותי אם אני לא מתקשר כדי לבטל.

תשובתם הייתה שזה נגמר עוד 4 ימים, והיו מחייבים אותי בתשלום על כך.

חסכת לי כאב ראש.

למכירה: AR.DRONE

גודש :roll:

פורסם

מראשוני המצטרפים (והמצרפים...)

קליטה טובה, אינטרנט מהיר, חשבוניות תקינות.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

• תוכן חדש...