Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4914 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מחפש כבר כמה זמן לאנטיס, בעיקר 2001-2004, עכשיו אני רואה ביניהן הרבה LX שזולות בסביבות ה3,000 מהGLX, עכשיו האם הסכום הזה שווה להשקיע על הGLX? ההבדל משמעותי? מישהו יכול לפרט קצת יותר? (וכן חיפשתי וראיתי שיש הבדל בין 2 ל4 כריות אוויר ומשהו בריפוד לא יודע מידיי משמעותי) תודה.

Mazda 3 2008 Active

פורסם

לך רק על אוטו עם נתוניים טובים ומצב טוב לא משנה GLX או LX לא שווה להשקיע עוד 3 אלף על רמת גימור אבל האוטו לא במצב מזהיר בסופו של דבר אתה צריך אוטו שלא יטריד אותך במוסכים

בין רמות הגימור אם אני לא טועה הGLX היא פול חשמל וחלק מהדגמים של נפח 1.8 ו2.0 יש גם עם סנרוף

והLX היא לא כולה פול חשמל ובלי סנרוף

Honda civic eg9 manual 1995

Honda civic es1 manual 2004

הונדה הציתה את הדמיון!

היוםMX5 NC1 כי יש חוויות של פעם בחיים!

פורסם

נעשה קצת סדר.

מאזדה לאנטיס מהצורה ה"חדשה" קיימת משנת 99 אי שם באמצע שנת הדגם ועד שנת 2004.

הרכב הגיע בדגם LX-שרוב החתיכות שלו נמכרו לציי הרכב ולחברות ההשכרה -כך שאקזמפלרים שמורים,שלא טחנו אותם יהיה די קשה למצוא.

בדגם הזה היו שני חלונות חשמל קדמיים בלבד,שני חלונות אחוריים ידניים וללא גג נפתח.

בדגם GLX -מנוע 1600 בשנתונים 99-02 כולל הרכבים הגיעו עם 4 ח"ח ובמקביל ברכבים,שצויידו במנוע 1840 התווסף גגג שמש חשמלי כסטנדרט.כאן הרוב נמכרו לפרטיים ומעט מאוד לציי הרכב/חברות השכרה.

היו גם רכבים בעלי מנוע 1600 שצויידו בגג נפתח והם מכונים מאזדה 323 לנטיס מתיחת פנים ובמקביל שווקו דגמים עם נפח מנוע 2000 שבהם שוב הסאן רוף היה חלק אינטגרלי.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

• תוכן חדש...