Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רהיטי הזורע - שווה עוגיה?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4909 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

אשמח לשמוע את דעתכם על רהיטי הזורע. האם רהיטי הזורע הם באיכות מקבילה לזו של איקאה או עולים עליה?

איפה כדאי עוד לבקר על מנת להתרשם מריהוט לבית (סלון, פינת אוכל, מזנון וכו')?

האם עדיף תמיד לעשות הזמנה לכל אלו אצל נגר כדי לחסוך בעלויות? מה באשר לטיב השירות במקרים אלו - הוא נוטה להיות פחות טוב?

תודה. :-)

:idea:
פורסם

אני עכשיו יושב על ספה של חברת שמורת הזורע, שהיא כמה שנים אצלנו בבית, תלונות עד עכשיו לא היה. איכות חומרים מצויינת לדעתי!

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם

יצרן ותיק שנחשב איכותי. אישית אני לא אוהב את העיצוב שלהם, אבל האמת היא שזמן רב לא חיפשתי רהיטים (זה מחכה לי בקרוב).

בדומה לסוכנויות רכב, גם חנויות רהיטים נוטות להתרכז באיזור או שניים בכל עיר, ולעתים יש גם בקניונים (בעיקר הפתוחים). מצא את האיזור בעירך והקצה זמן לסיור יסודי למציאת הסגנון, האיכות והמחיר המתאימים לך.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אני סבור שהאיכות של שמרת-הזורע היא פי כמה מאיקאה. כל חברה טובה לצורך אחר.

יש לי פריטים של שניהם. המיטה של הזורע מעל 15 שנים - שום חריקה, שום פגם. אם היתה רכב היתי כותב "כחדשה..." למרות אי אילו פעילויות של "נהיגה מתקדמת" שנעשו עליה...

יש פריטים כמו לחדרי ילדים ופינות אחרות - שם נטיה להחליף אחרי 10 שנים פלוס מינוס כדי להתאימם לנסיבות החדשות, ואז נוח עם איקאה.

בסופו של דבר - לדעתי הרבה פריטי ריהוט נקנים לפי העיצוב והצבע ושיקול נוחות השימשו הוא מישני. ובתחום הריהוט כל חנות גובה לפי החשק שלה ובגלל ריבוי היצרנים קשה להשוות מחירים.

אני סבור כי הזמנה מנגר תהיה היותר יקרה - אבל מצד שני יש התאמה מלאה למידות הרצויות. וכעת לך חפש המלצות על מישהו מקצועי וטוב...

אגב - מה עניין העוגייה לשווי?

ילה גבר בא נראה! מר +1
פורסם

האם אפשר להשיג רהיטים באיכות מקבילה לרהיטי הזורע, מבלי לשלם על השם? חשובה לי האיכות ולא המיתוג. יש משהו טוב יותר לצרכן הממוצע מבחינת יחס איכות\מחיר?

:idea:
פורסם

יש את רהיטי הזורע ויש את רהיטי שמרת הזורע, רהיטי הזורע שייכים לקיבוץ הזורע ושמרת הזורע לקיבוץ שמרת.

לי אישית ולמשפחה המורחבת יש ניסיון טוב עם רהיטי הזורע, 2 סלונים זהים מעור שנרכשו משם לפני שנים רבות וגם מיטות ילדים מעץ מלא שהועברו מספר פעמים וסבלו מאישה חולת ניקיון ומים ( לא רק הם :roll: ).

• תוכן חדש...