Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מחפש משפחתי בתקציב 35-40K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4912 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אחרי שהסיריון האהובה נהרסה בתאונה, אני מחפש רכב חדש. אפשר ורצוי שיהיה יותר גדול מהסיריון (כבר לא גרים בת"א). אני נוסע הרבה בכבישים בינעירוניים (כ35K ק"מ בשנה) ולכן צריך צריכת דלק טובה, או אפשרות להמרה לגז. התקציב הוא 35-40 אלף ש"ח, ואני מעדיף מאוד מזרח-אסייתיות.

אני מאוד אשמח לכל המלצה שהיא, כדי להתחיל לצמצם את השוק.

תודה ושבת שלום!

פורסם

אם אתה מוכן לגיר ידני אני חושב שדיזל תהיה הבחירה האולטימטיבית. גם חסכוני וגם ללא השקעה נוספת שדורשת מערכת גז.

קיה ריו למשל יכולה להתאים, רובן מוניות לשעבר אבל חדשות יחסית ובלוחות יש גם כאלה עם כ-100 אלף קילומטרים, סביר לנסועה של רכב דיזל והיא חסכונית ועדיין קומפקטית יחסית.

יש גם את הרנו מגאן הגדולה יותר אבל היא תהיה ישנה וכנראה תסבול יותר מבלאי.

אם אתה מעדיף להישאר יותר קונווציונאלי נסה את הונדה ג'אז, היא תהיה קצת ותיקה על הכביש אבל מדובר ברכב אמין וחסכוני ודיי דומה במאפיינים לסיריון, היא תהיה מרווחת יותר מהסיריון.

פורסם
אחרי שהסיריון האהובה נהרסה בתאונה, אני מחפש רכב חדש. אפשר ורצוי שיהיה יותר גדול מהסיריון (כבר לא גרים בת"א). אני נוסע הרבה בכבישים בינעירוניים (כ35K ק"מ בשנה) ולכן צריך צריכת דלק טובה, או אפשרות להמרה לגז. התקציב הוא 35-40 אלף ש"ח, ואני מעדיף מאוד מזרח-אסייתיות.

אני מאוד אשמח לכל המלצה שהיא, כדי להתחיל לצמצם את השוק.

תודה ושבת שלום!

שלום meatloaf,

תוכל למצוא מידע רב בנושא הסבה לגז בשרשור הזה, עם תשובות לשאלות רבות בנושא שכתבו חגי פרי מדור-אלון גז ורונן קדם מאלדן.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=451686

במידה ויש לך שאלות נוספות בנוגע להסבה נשמח לענות עליהן בשרשור זה.

בתקציב שהגדרת תוכל לשקול למשל רנו מגאן 2008 או 2009 שהוסבה כבר להנעה בגז וכוללת אחריות ארוכה על מערכת הגז. אופציה אחרת, לרכב ממזרח אסיה, היא למשל מיצובישי לנסר קלאסיק ממודל 2008 או 2009 שגם כן יכולה להתאים לתקציב שציינת אך כאן ככל הנראה תידרש להגדיל במעט את התקציב כדי להתקין מערכת גז.

מקווה שעזרתי, אשמח לענות על שאלות נוספות,

מיטל מאלדן.

פורסם

א. ניתן להסב לגז כמעט כל רכב בנזין.

ב. יפנית מומלצת לדעתי, ניסן אלמרה - מחירה נמוך משל יפניות מקבילות, מנוע 1.8 חזק יותר, נסיעה נינוחה. מוניטין אמינות מהגבוהי ביותר שיש.

• תוכן חדש...