Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ניסאן ג'וק "NISMO" בדרך לישראל!

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4675 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אני חושב שזה רכב ממש מגניב במחיר הנכון!

ג׳יפון מתנהג ומיוחד ללא ספק.

אישית נורא אהבתי.

אני איתך! 8)

עודד.

RACING! Because football, baseball, bowling & golf only require ONE BALL!!

• תגובות 57
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אני עדיין מחכה ליום שבו ניסן ג׳וק יחליפו - במצב שכל האורות דלוקים - את התאורה בחדרי הכדורגל

אז: פיאט פונטו 1999 1.2 כ"ס (אוטו זה מטוס)

אז פחות ישן: רנו מגאן 1.6 16V (מכירים אותי במוסך)

אז הרבה יותר קרוב להיום: אופל אסטרה 1.4 טורבו ENJOY PLUS (מה זה סחירות?)

היום: בעיקר רכבת תחתית אבל גם קצת טראם.

• חברי המעגל הראשון
פורסם
לא כל מכונית גבוהה היא "מכונית שטח".

יש אנשים שזקוקים למכונית גבוהה מפאת ברכיים/גב וכד'.

על אותו משקל, יש אנשים שקונים מכונית גבוהה רק כי היא דומה לרכב שטח שזה סמל סטטוס.

לא שזה רע, שכל אחד יבזבז את הכסף שלו איך שהוא רוצה.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

הג'וק נראה לי די חמוד, הוא כנראה לא רכב הכי פרקטי, אבל העיצוב שונה מיוחד ובעיניי ממש מגניב.

להגיד על המולטיפלה הנהדרת מכוערת מעיד רק על חוסר טעם וילדותיות.

פורסם

החדשות הטובות: חטיבת ניסמו מגיעה לארץ ויורדת אל העם.

" הרעות: ניסן ג'וק.

אני אמתין למיקרה ניסמו.

Para comer bien hay que saber manejar

"Dona Rosa"

פורסם

כל הגעה של רכב ספורטיבי חדש כלשהו לארץ היא משמחת בפני עצמה.

אבל הג'וק הזה הוא משהו שאני לא מסוגל לעכל, כל פעם שאני רואה אחד כזה הנפש שלי מקיאה קצת.

V5

פורסם

חברי פורום יקרים שלום,

קראתי את רוב התגובות שכתבתם ואלו הערותיי:

1. כוונותינו לשווק את ג'וק ניסמו בישראל מאוד רציניות והרכב מתוכנן להגיע לישראל לקראת פסח. בג'וק ניסמו 200 כ"ס והוא מוצע בגרסאות 2WD ידני ו 4WD אוטומטי. אשמח לשמוע מכם תגובות, מה עדיף להביא?

2. כידוע לכם אנו משווקים בהצלחה את ה GT-R ו 370Z . בכוונתנו להמשיך לשווק דגמי ספורט נוספים ממשפחת ניסמו - מייקרה, קשקאי ואחרים מייד עם השקתם באירופה.

3. ניסאן ג'וק הוא דגם מאוד ייחודי ובולט בעיצובו ואני בהחלט מבין שיש אנשים שלא מאוד אוהבים. לשמחתי, הרכב זוכה להצלחה כבירה בישראל, לכל הקהלים, כל הגילאים ואכן בולט מאוד בכבישים. נמשיך להרחיב את משפחת ג'וק עם רמות אבזור חדשות ומרגשות.

Nissan - Innovation that Excites - עם דגמי הספורט, הקרוסאוברים ובקרוב - ליפ החשמלית - דגמי ניסאן חדשניים בעיצוב ומרגשים בבצועים.

סופשבוע נעים,

רועי שחורי, מנהל חטיבת ניסאן בקרסו מוטורס

פורסם

לדעתי הוא דווקא חביב ביותר, אשתי הייתה מוכרת (אותי) בשביל אחד כזה.

אני חושב שקהל היעד של הרכב יעדיף את הגיר האוטומטי אבל אין לדעת, יש הפתעות בשוק הישראלי בשנים האחרונות ואחת מהן היא גם ההצלחה היחסית של הג'וק הידני הבסיסי.

מסיבוב קצר על הרכב הוא יכול להוות תחליף לסופר מיני או להיות רכב שני ואופנתי בבית. אישית למשפחה שלי הוא היה צפוף והמשפחתית הסטנדרטית שלנו מתמודדת עם העומס טוב יותר.

פורסם

אותי מעניין השיקול של ניסמו לבחור בפלטפורמה של הג'וק, זה לא נראה הכי טבעי לחטיבת ספורט.

יכל להיות שגם בעולם הוא מוכר בכמויות יפות, בכל מקרה כבוד על התכניות לייבא!

Para comer bien hay que saber manejar

"Dona Rosa"

פורסם

שאלה למר' רועי שחורי,

בגרסה האוטומטית מדובר בגיר אוטומטי רגיל או ברובוטי כפול מצמדים סגנון DSG/GTR?

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם
2. כידוע לכם אנו משווקים בהצלחה את ה GT-R ו 370Z .

רועי, ברוך הבא לפורום;

ראשית, שתי שאלות;

-מתי צפויה 370Z מתוחת הפנים לנחות בחופינו?

-מה קורה עם יבוא הדגמים האמריקאיים שלכם(סנטרה/אלטימה/מקסימה וכו')?

לשאלתך איזה מדגמי הג'וק ניסמו לייבא, אשאל אותך כמה יחידות של ג'וק טורבו (אוטומטי וכפול הנעה) מכרתם. אם המספר סביר יייבאו את שתי הגרסאות. אם לא, נסו להתחיל עם הידנית, שתהיה זולה יותר.

מאידך, קצת קשה לי לדמיין נהירה של בעלי הוט האץ' לסוכנויות ניסאן על מנת להחליף לג'וק.

לג'וק וליונדאי וולוסטר יש משהו משותף; עיצוב יחודי במחיר של משפחתית משמימה - ואת הסחורה הזו מספקות הכי טוב גרסאות הבסיס.

בשורה התחתונה, אשמח אם תצליחו עם הג'וק ניסמו, למרות שקצת קשה לי לדמיין את זה קורה.

עם רגל בחוץ... :beerchug:

פורסם
בכוונתנו להמשיך לשווק דגמי ספורט נוספים ממשפחת ניסמו - מייקרה, קשקאי ואחרים מייד עם השקתם באירופה.

ברכות!

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם

שלום רב,

Shmelov - תיבת ההילוכים האוטומטית היא 4WD CVT - אוטומטית רציפה.

504 - את ניסאן 370Z החדשה (מתיחת פנים) ניתן להזמין כבר עתה באולם התצוגה של ניסאן בהרצליה.

לגבי הדגמים האמריקאיים - הנושא נמצא בתהליך מתקדם מול ניסאן ונעדכן בשבועות הקרובים.

אני מודה לך על המלצתך לגבי הג'וק ניסמו, אאמץ אותה.

תודה רבה ושבוע טוב,

רועי

• תוכן חדש...