Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ניסאן ג'וק "NISMO" בדרך לישראל!

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4676 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

99 אחוז מהתגובות פה מדברות על כיעור קשה מנשוא, ובינתיים כל רכב שישי שאני עוקף זה ג'וק.

בסופו של יום זה מה שקובע הצלחה או לא, במונחי היבואן והיצרן לפחות.

אם כך, אני בטוח שעם תג מחיר נורמלי, גם הכיעור הספורטיבי הזה יצליח בגדול!

• תגובות 57
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

^

זה שהרכב נמכר בכמויות לא הופכות אותו ליפה יותר, חוץ מזה עם טעם ועל ריח...

דבר שני לצערי היבואנים פה בארץ מייבאים רכבי נישה\ספורט כאלה בעיקר ליחסי ציבור ומעדיפים למכור כמויות קטנות במחיר גבוה ולא ההפך (ראה מקרה סובארו BRZ והתאומה של מבית טויוטה).

פורסם
ממה בדיוק התבדית? מיבואן שמוכר לך ניסן GTR בפחות מ-800K ש"ח? מיבואן שמייבא את 370Z? את גרסת הטורבו של הג'וק? שביצע מהלך שובר שוק עם הקשקאי?

רוצה לשמוע בדיה? UMI הבטיחה בפרסומים רשמיים שלה שתייבא את הקמארו. אז היא הבטיחה...

אני לא מכיר אף יבואן שעבר מהפך כה בולט בגישתו ליבוא דגמי נישה כמו קרסו.

אתה כנראה לא זוכר שיבואן ניסאן הבטיח להביא את ה350Z בערך 10 פעמים בכל מיני הודעות שונות לתקשורת במשך שנים ובסוף קיבלנו בולבול.

פורסם
ממה בדיוק התבדית? מיבואן שמוכר לך ניסן GTR בפחות מ-800K ש"ח? מיבואן שמייבא את 370Z? את גרסת הטורבו של הג'וק? שביצע מהלך שובר שוק עם הקשקאי?

בדיוק מה שרציתי לרשום.

+1.

פורסם

רק חבל שזה עדיין נראה כמו ג'וק. כל התוספות הקוסמטיות שבעולם לא יסתירו את העובדה שזה נראה כמו עכביש על סטרואידים

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם
אחד הרכבים המציקים ביותר שהוא נוסע מולך או מאחוריך עם כל האורות דולקים (משום שנהגי ג'וק מרגישים צורך עז להדליק אורות ערפל גם בארצנו צלולת האוויר או לא מכבים אורות גבוהים - כי כנראה הם חושבים שהם נראים טוב יותר ככה).

מסכים בהחלט, שש הנורות שבאות לעברך מאוד מציקות.

בלי קשר לעיצוב החיצוני, כמובן שזהו צעד מבורך לשוק המכוניות בארצנו.

פורסם
כמו שהתבדינו בעבר עם היבואן של ניסאן ישראל, אני בטוח ב90% שמדובר במקדם מכירות בלבד לניסאן ג'וק הנוכחית ולא באמת גרסה שהולכים לייבא.

בלי קשר, היא מכוערת אש.

אני לא הייתי ממהר "לפתוח את הפה" על היבואן שעמד במילה שלו והביא לארץ ביבוא סדיר את ה-GTR.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

• חברי המעגל הראשון
פורסם

מבלי להתייחס להחלטה אם לייבא או לא, ניסאן צריכים לגמול את המעצב שלהם מקראק.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

אני חושב שזה רכב ממש מגניב במחיר הנכון!

ג׳יפון מתנהג ומיוחד ללא ספק.

אישית נורא אהבתי.

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם
אתה כנראה לא זוכר שיבואן ניסאן הבטיח להביא את ה350Z בערך 10 פעמים בכל מיני הודעות שונות לתקשורת במשך שנים ובסוף קיבלנו בולבול.

ובסוף קיבלנו את ה-370Z.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

אני ממש שמח שמוציאים גרסה מהירה יותר של הג'וק, ככה שאני אראה את הרכב הוא יעלם יותר מהר :-)

אחד הרכבים הכי מכוערים שנוצרו, לניסאן יש פיצול אישיות בקטעים האלו, הם מסוגלים ליצור רכב שנראה ממש טוב ואז לייצר משהו שנראה כמו...מיקרה.

Float like a Cadillac, sting like a Beamer

פורסם
המולטיפלה היא מקרה של form follows function - העיצוב מכוער, אבל השימושיות בשמיים.

הג'וק סתם מכוער לכן המעצב שלו נשאר עם הגביע.

ואני אומר שהמולטיפלה היא בהחלט שימושית באופן נדיר וגם כיף לנהוג במין אקווריום כזה, במיוחד יחסית לג'וקים האלו שאימצו חלונות קטנטנים כחלק מעיצוב שנועד כנראה יותר מכל להראות מאיים, אלא שהיא גם מכונית מעוצבת להפליא ועם המון טעם ומקוריות. לא פחות מפנטסטי האוטו הזה ומאוד מצער שאין כאלו בייצור.

פורסם

^ 100%. המולטיפלה שובת לב. במיוחד למי שזכה לשהות במחיצתה...

לכל המבקרים - אתם קורבנות אופנה.

כל הכבוד ליצרן שמרשה לעצמו להיות מקורי. זה כל כך חסר היום...

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם
99 אחוז מהתגובות פה מדברות על כיעור קשה מנשוא, ובינתיים כל רכב שישי שאני עוקף זה ג'וק.

בסופו של יום זה מה שקובע הצלחה או לא, במונחי היבואן והיצרן לפחות.

הג'וק פופלרי מאוד על הכבישים בארץ משום שבמעט כסף יחסית מקבלים "ג'יפ" (עלאק) "קרבי" (עאלק) "ספורטיבי" (עאלק)

ואם לוחמי הכבישים והמדרכות יכולים לקבל את "רכב השטח האגרסיבי" שלהם בזול, אז בוודאי שהם ישעטו לאולמות התצוגה.

כמובן שהג'וק, במיוחד עם FWD, ממש לא חובב שטח. הוא פחות שימושי מכל משפחתית ובטח מהיטי. הוא פחות ספורטיבי מרוב המוחלט של המשפחתיות בארץ. עם מנוע 1.6 הרגיל הביצועים פושרים וגם עם 200 כ"ס הם נופלים משמעותית מאלו של משפחתיות "חמימות" למינהן.

אני מודה שיש לי חוסר אהדה בסיסי לרכבי שטח (שלא יורדים לשטח) וחושב שמדובר במוטציה מוטורית מיותרת. אבל הג'וק הוא הפסגה של העיוות הזה וגם כמות מכירות אסטרונומית לא הופכת אותו לרכב מוצלח IMHO.

פורסם

לא כל מכונית גבוהה היא "מכונית שטח".

יש אנשים שזקוקים למכונית גבוהה מפאת ברכיים/גב וכד'.

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

• תוכן חדש...