Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4930 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אין לי מושג למה זה טוב אבל רק רציתי להעיר הערה -

אם אני מחפש לקנות רכב, פותח את המכסה מנוע ורואה את כל החוטים רצים שם, הייתי בטוח שהריצו על הרכב הזה מיליון קומבינות והייתי בורח משם.

*בדקתי עכשיו באינטרנט ומצאתי את זה:

http://www.celicahobby.com/forums/ubbthreads.php/topics/51610/Grounding-Kit-FAQ-How-To-Install.html

לפי מה שהבנתי זה בעצם גורם לשיפור משמעותי בזרימת החשמל ובייצוב מערכת החשמל באוטו. (זה מה שכתוב, לא אני טוען את זה)

*עוזר להתנעה מהירה וחלקה יותר.

*אפשר להרגיש שיש פחות איבוד כוח בעת הפעלת מדחס.

*איבוד החשמל שואף לאפס בסלילי ההצתה וגורם לניצוץ טוב יותר בפלאגים.

*סל"ד סרק יציב, ואפשר לשמוע את המנוע שקט יותר בעת סל"ד סרק.

*תגובת מצערת טובה יותר - מעיד על מומנט וכ"ס גבוהיים יותר (:| ) ושהם עשו בדיקה על איבו ועל הונדה טייפ R והיה תוספת של 5 כ"ס בדינמו.

* שוב פעם אני מציין, בסה"כ ציינתי דברים שהיה כתוב במאמר למעלה, אני לא אומר שאני מסכים עם הכתוב, ואפילו להפך, נשמע לי קצת מופרך אבל מומחי הפורום ישפכו לנו קצת אור על הנושא.

מפתח אפליקציית פרטי רכב

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.OMApp.rechev

פורסם

זה לא הארקה, זה משמש כמעין פס להשוואת פוטנציאלים.

יכול לעזור במקרה והחיווט המקורי בין המנוע והמרכב ישן ובלוי מאוד, בכל שאר המקרים, שמן נחשים.

פורסם

ברכב הארקות מגיעות ישר מהמפעל, כך הרכב בנוי,

אין אופציה אחרת, גם הגיר, גם המנוע, גם המצבר, הכל מתחבר לשלדה בסופו של דבר.

ככה זה נבנה.

פורסם

זה נשמע טיפה הגיוני

בכל מקרה במידה ואתה עושה את זה וזה משפיע לכל כיוון אפשרי אני מבקש לדעת אני רוצה לחקור את הנושא במידה וזה משפיע

פורסם
זה נשמע טיפה הגיוני

בכל מקרה במידה ואתה עושה את זה וזה משפיע לכל כיוון אפשרי אני מבקש לדעת אני רוצה לחקור את הנושא במידה וזה משפיע

אז ככה:

עשיתי ניסוי קצר וחיברתי בכמו במאמר והמנוע אכן נשמע יותר טוב ושקט יותר .

כנראה שזה משפיע לטובה.

ניתקתי את החיבורים אז שוב המנוע חזר לקדמותו

אריק ובנץ מכים שנית!!!!:wink:

פורסם

אם זה בסגנון של חיווט שלושת הגדולים אין ספק שזה שומר על מצתים ומתח יציב אם יש לך מערכות שומר על האלטרנטור וקיצור כל מה שקשור לחשמל ברכב עדיף לקנות את הכבלים להכין לבד נראה לי יותר משתלם לגבי שיפור רעשי מנוע?? לא שמעתי על זה..

פורסם
שלום,

נתקלתי במאמר הזה שמסביר איך להאריק מנוע של מאזדה 3.

http://www.flex-innovations.com/mz3_instruct.htm

מישהו יודע למה זה טורם ? ואם יש בזה שימוש?

כול הרכיבים או החלקים שצריכים להיות מאורקים מגיעים מאורקים מהייצרן ואין צורך להוסיף ארקות נוספות.

חפש 'שיפורים' אחרים.

איזה כייף לי :)

פורסם
אז ככה:

עשיתי ניסוי קצר וחיברתי בכמו במאמר והמנוע אכן נשמע יותר טוב ושקט יותר .

כנראה שזה משפיע לטובה.

ניתקתי את החיבורים אז שוב המנוע חזר לקדמותו

מציע לך לבדוק את הארקה המקורית של המנוע כי היא כנראה לא תקינה

• תוכן חדש...