Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4941 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הריו נמכרת במחיר אטרקטיבי ביחס למתחרותיה וביחס לרשימת האיבזור התמורה למחיר טובה. מי שצריך סופר מיני לא צריך פורטה, היא תהיה גדולה ובזבזנית יותר, תופסת יותר מקום חניה, פחות מאובזרת ודגם חדש שלה כבר בדרך לארץ.

לגבי ה-208 אי אפשר גם להגיד שהיא אמינה, מדובר ברכב חדש לחלוטין. בנוגע לאיכותית, לא ממש הספקתי להתעמק בתא הנוסעים אבל האם פלסטיקה איכותית שווה 8,000 שקלים והתמודדות עם הקפריזות של הגיר? אולי לך כן. לי אישית לא, וכמו שזה נראה כאן לרוב זאת לא נראית עיסקה משתלמת במיוחד.

אגב הריו עושה שימוש במכלולים מוכרים וכבר נוסעת על הכבישים קרוב לשנה, זה בטח לא מספיק בכדי לשפוט האם היא אמינה או לא אבל הסיכוי טוב.

הסיבות לרכוש קיה ריו הן מכלול, היא נאה, מאובזרת, מרווחת ומוצעת במחיר תחרותי - מה יותר מזה?

לגבי מחירה של הפיג'ו, אני בטוח שמי שיתאזר בסבלנות כחצי שנה יוכל לקנות אותה במבצע במחיר קרוב מאוד לזה של הריו אם לא נמוך יותר, מתישהו המלאי יתחיל להעיק על לובינסקי.

פורסם
הריו נמכרת במחיר אטרקטיבי ביחס למתחרותיה וביחס לרשימת האיבזור התמורה למחיר טובה. מי שצריך סופר מיני לא צריך פורטה, היא תהיה גדולה ובזבזנית יותר, תופסת יותר מקום חניה, פחות מאובזרת ודגם חדש שלה כבר בדרך לארץ.

לגבי ה-208 אי אפשר גם להגיד שהיא אמינה, מדובר ברכב חדש לחלוטין. בנוגע לאיכותית, לא ממש הספקתי להתעמק בתא הנוסעים אבל האם פלסטיקה איכותית שווה 8,000 שקלים והתמודדות עם הקפריזות של הגיר? אולי לך כן. לי אישית לא, וכמו שזה נראה כאן לרוב זאת לא נראית עיסקה משתלמת במיוחד.

אגב הריו עושה שימוש במכלולים מוכרים וכבר נוסעת על הכבישים קרוב לשנה, זה בטח לא מספיק בכדי לשפוט האם היא אמינה או לא אבל הסיכוי טוב.

הסיבות לרכוש קיה ריו הן מכלול, היא נאה, מאובזרת, מרווחת ומוצעת במחיר תחרותי - מה יותר מזה?

לגבי מחירה של הפיג'ו, אני בטוח שמי שיתאזר בסבלנות כחצי שנה יוכל לקנות אותה במבצע במחיר קרוב מאוד לזה של הריו אם לא נמוך יותר, מתישהו המלאי יתחיל להעיק על לובינסקי.

לגביי הפיזו הגיר בכלל לא רע ואני מכיר אותו מנסיון של יותר מ10 שנים עם 307.

לגביי הפיזו אני לא נכנס לדיון הישראלי הזה.

הפזו לא זולה או אטרקטיבית במחיר זה נכון.

אין ספק שפיזו טובה ואיכותית מהריו, הריו היא רכב בסיסי בסיגנון יונדאי אקסנט.

ריו במחיר של 100 אלף זו עיסקה גרועה ב80 אלף לא הייתי מדבר.

פורסם

אתה התחלת בדיון על האמינות הזה שכרגע אין לו בכלל תשובה.

גם אני מכיר את הגיר הזה ואני לא אוהב אותו, על טעם ועל ריח...

יונדאי אקסנט הייתה ואיננה, הריו היא רכב אחר וחולקת מכלולים עם I25.

שבוע טוב.

פורסם

שבוע טוב.

שבוע טוב גם לך, יפה שאפר להיות חלוקים אבל לסיים יפה.

פורסם
לגביי הפיזו הגיר בכלל לא רע ואני מכיר אותו מנסיון של יותר מ10 שנים עם 307.

לגביי הפיזו אני לא נכנס לדיון הישראלי הזה.

הפזו לא זולה או אטרקטיבית במחיר זה נכון.

אין ספק שפיזו טובה ואיכותית מהריו, הריו היא רכב בסיסי בסיגנון יונדאי אקסנט.

ריו במחיר של 100 אלף זו עיסקה גרועה ב80 אלף לא הייתי מדבר.

אתה הוזה ... 80K, נו באמת

פורסם

שבוע טוב.

1. ענין האמינות הועלה דוקא ע"י החבר שהחליף, כחלק ממערכת שיקוליו לפיהם הריו אמינה וה 208 לא. מה שכמובן אינו יכול להיות שיקול שהרי מדובר בשתי מכוניות חדשות ונטולות הסטוריה.

2. לא מכיר את השתיים האלו למעט נסיעה מזדמנת בריו כמונית. זו העלתה אצלי מיד את השאלה, למה צריך לשבת כל כך נמוך באוטו הזה ולמה החלון האחורי אינו יותר מחרך ירי. מכל בחינה אחרת וכנוסע, אוטו רגיל, לא נוח מדי לא רועש מדי, סביר לגמרי. הפסילה שלו כאן נראית לי מעט מוגזמת. ה 208 נראית מצוין ביחס, הן בפנים הן בחוץ, אבל לגמרי אפשר להבין את מי שמעדיף ריו עליה, אחרי הכל בשבע שנות אחריות קשה לזלזל.

פורסם

בסביבת המחירים הזאת שווה לשקול את הפורטה היוצאת, שנמכרת בימים אלה במחירים מצויינים.

לפורטה גיר 6 הילוכים, והיא עדיפה על שתי האופציות האחרות כמעט בכל פרמטר.

מבדיקה שלי, אפשר לרכוש פורטה EX חדשה על הכביש בכ - 110K כולל מולטימדיה ועם 7 שנות אחריות.

בהצלחה.

Cupra Leon VZ 2025

פורסם
בסביבת המחירים הזאת שווה לשקול את הפורטה היוצאת, שנמכרת בימים אלה במחירים מצויינים.

לפורטה גיר 6 הילוכים, והיא עדיפה על שתי האופציות האחרות כמעט בכל פרמטר.

מבדיקה שלי, אפשר לרכוש פורטה EX חדשה על הכביש בכ - 110K כולל מולטימדיה ועם 7 שנות אחריות.

בהצלחה.

אכן ואולי אף בפחות כסף.

אם לא צריכים רכב משפחתי אמיתי עדיף כבר משהו אחר .

פורסם

אתם שוכחים שה- 7 שנות אחריות הן לא אחריות מלאה.

3 שנים אחריות מלאה + 4 על מנוע וגיר.

"when you see a good move, look for a better one..."

Mazda 2 2014

Kawasaki Z400 2020

פורסם
אתם שוכחים שה- 7 שנות אחריות הן לא אחריות מלאה.

3 שנים אחריות מלאה + 4 על מנוע וגיר.

איך הבנת שמישהו שכח משהו ? :)

עדיין, 3 שנים מלאות + 4 חלקיות זה לא רע בכלל.

Cupra Leon VZ 2025

פורסם

אי אפשר להשוות קוריאנית לאירופאית.

במקרה של ה208, אתה צודק, הקיה ריאו תיתן יותר שקט זה אני בטוח.

אבל לגבי נוחות ושאר הדברים מעבר לאבזור ונהיגה, אירופאיות מנצחות.

לדעתי במצב של היום אם כבר אירופאית, אז עדיף מקונצרן VW. (פיג'ו כבר מזמן נפלו אצלי, עוד מלפני עשור).

פורסם
איך הבנת שמישהו שכח משהו ? :)

עדיין, 3 שנים מלאות + 4 חלקיות זה לא רע בכלל.

פשוט המשקל שנותנים לאחריות.

בכל מקרה אני לא יודע איך הריו הנוכחית אבל הקודמת הייתה גרוטאה(הייתה לנו כזו לתקופה קצרה) וגם שתיינית דלק יחסית לקטגוריה.

"when you see a good move, look for a better one..."

Mazda 2 2014

Kawasaki Z400 2020

• תוכן חדש...