Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4940 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הריו זולה בשמונת אלפים ש"ח + SUN ROOF + שבע שנות אחריות + עיצוב ממש יפה

למה לשבור את הראש ...

דרך אגב, SUN ROOF מכניס הרבה אור לרכב שזה ממש כיף למי שאוהב

פורסם

מה מטרת השירשור?:splat:

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

תקנה אופניים: עוד יותר זול, חסכוני יותר, יש המון אוויר מסביב, לא צריך אחריות (אם מתקלקל מתקנים לבד).

למה לשבור את הראש...

ד"א, אם היית מבטל מרצדס S500 וקונה קיה ריאו במקום לחסוך רק 8000 ש"ח עלובים היית חוסך 800,000 ש"ח! על זה בטח לא חשבת!

פורסם
תקנה אופניים: עוד יותר זול, חסכוני יותר, יש המון אוויר מסביב, לא צריך אחריות (אם מתקלקל מתקנים לבד).

למה לשבור את הראש...

ד"א, אם היית מבטל מרצדס S500 וקונה קיה ריאו במקום לחסוך רק 8000 ש"ח עלובים היית חוסך 800,000 ש"ח! על זה בטח לא חשבת!

שטויות

לפחות תשווה בין 2 קטגוריות זהות ...

פורסם

חחחח הציניות שולטת בפורום !

מה הציעו לך עם ה208 ? ושים מחירים על שניהם , זה יעזור לאנשים אחרים שהיו בדילמה שלך.

אוטו-מאניה :-)

פורסם
חחחח הציניות שולטת בפורום !

מה הציעו לך עם ה208 ? ושים מחירים על שניהם , זה יעזור לאנשים אחרים שהיו בדילמה שלך.

איבזור זהה בשתיהן

ריו - 100,000 ש"ח

208 - 108,000 ש"ח

לריו יש תוספת של SUN ROOF + שבע שנות אחריות

פורסם

את האמת ההפרש בן הפיזו לקיאה צריך להיות לפחות 30 אלף ש"ח.

מדובר בשני רכבים שונים מכל הבחינות, פיגו איכותית ויותר יוקרתית קיאה פשוטה ובסיסית.

סאן רוף תמיד היה לי בכל רכב, משמש לכמה ימים בכל חורף.

בכל מקרה ריאו ב100 אלף ממש מחיר הזויי, אני בטוח שאנשי המכירות היו מאוד מרוצים מהמכירה הזאת.

דרך אגב אם כבר קיאה אז הפורטה נמכרת עכשיו ב100 אלף ש"ח ופחות.

פורסם
את האמת ההפרש בן הפיזו לקיאה צריך להיות לפחות 30 אלף ש"ח.

מדובר בשני רכבים שונים מכל הבחינות, פיגו איכותית ויותר יוקרתית קיאה פשוטה ובסיסית.

סאן רוף תמיד היה לי בכל רכב, משמש לכמה ימים בכל חורף.

בכל מקרה ריאו ב100 אלף ממש מחיר הזויי, אני בטוח שאנשי המכירות היו מאוד מרוצים מהמכירה הזאת.

דרך אגב אם כבר קיאה אז הפורטה נמכרת עכשיו ב100 אלף ש"ח ופחות.

דגם LX יותר זול

לקחנו EX.

נסעתי על שתיהן, תתפלא אבל ההבדל משני ביותר.

208 יוקרתית? ממש לא.

איכותית יותר ? סבבה ... שייתנו 7 שנים אחריות.

פורסם
דגם LX יותר זול

לקחנו EX.

נסעתי על שתיהן, תתפלא אבל ההבדל משני ביותר.

208 יוקרתית? ממש לא.

איכותית יותר ? סבבה ... שייתנו 7 שנים אחריות.

כבר כתבתי לך שאם כבר קאיה אז לך על הפורטה.

מי שמתלהב מלקנות קאיה ואולי לאנשים מסויימים זו בחירה הגיונית אז באמת פזו זה לא מה שהוא מחפש.

7 שנים אחריות, לא בדקתי אבל בטוח שזה מוגבל ולא על הכל אל זה נראה לי היתרון היחיד של הריו על הפיזו.

ריו זה רכב לתפרנים מוניות מושכרות וליסינגים מתחילים ששווה לא יותר מ80 אלף ש"ח ב100 אלף ש"ח זו ממש טיפשטות לרכוש רכב כזה יש אופציות עדיפות בהרבה ולמרות העדפותי האישיות לא רק אירופאיות גם יפניות או קוריאניות יותר מכובדות אפילו מאותו יצרן.

את הא5מת להגיד שהריו עדיפה מהפיזו זה מוזר, אולי הגעתה לסוכנות מטושטש או שעבדו עליך שם. כמובן בצחוק .

בכל מקרה בהצלחה .

פורסם

מי שמתלהב מלקנות קאיה ואולי לאנשים מסויימים זו בחירה הגיונית אז באמת פזו זה לא מה שהוא מחפש.

7 שנים אחריות, לא בדקתי אבל בטוח שזה מוגבל ולא על הכל אל זה נראה לי היתרון היחיד של הריו על הפיזו.

ריו זה רכב לתפרנים מוניות מושכרות וליסינגים מתחילים ששווה לא יותר מ80 אלף ש"ח ב100 אלף ש"ח זו ממש טיפשטות לרכוש רכב כזה יש אופציות עדיפות בהרבה ולמרות העדפותי האישיות לא רק אירופאיות גם יפניות או קוריאניות יותר מכובדות אפילו מאותו יצרן.

את הא5מת להגיד שהריו עדיפה מהפיזו זה מוזר, אולי הגעתה לסוכנות מטושטש או שעבדו עליך שם. כמובן בצחוק .

בכל מקרה בהצלחה .

נסעתי על יאריס ועוד כמה סופר-מיני ובאמת שאני לא מבין את התגובה שלך.

מבחינת איבזור, הקאיה הכי מרשימה ומבחינת אמינות גם כן.

אז נכון שיש מוניות כאלו אבל גם יש מוניות מרצדס ...

לא התרשמתי משאר הסופר מיני כמו שאתה מתאר

נכון שה 208 מעניינת ויפה אבל ... אמינות לא משהו

פורסם

דווקא אני מצדד בהחלטך.

לדעתי עדיפה ריאו מ-208.

האחריות הארוכה יותר, האמינות הטובה יותר של קיה, וההבדל במחיר ובאבזור היו מטים את הכף אצלי, לטובתה.

"שלום מותק מדבר סרג'יו קונסטנסה, מה שלומו?"

אוהבים אותך פולי.

פורסם

בכל מקרה בהצלחה .

בוא פשוט תפרט לנו מה בדיוק הופך את הקיה ריו לרכב כל כך נחות?

הקיה ריו החדשה מעוצבת ונראית מעולה, בעלת תא נוסעים איכותי ומרווח ובדגם המאובזר גם רשימת אבזור מכובדת ביותר.

בנוסף היא מגיעה עם גיר אוטומטי נורמלי בניגוד לגיר עם הבעיות הפסיכולוגיות שמותקן בפיג'ו.

אני גם חושב שעשית בחירה טובה, תתחדש ובהצלחה.

פורסם
בוא פשוט תפרט לנו מה בדיוק הופך את הקיה ריו לרכב כל כך נחות?

הקיה ריו החדשה מעוצבת ונראית מעולה, בעלת תא נוסעים איכותי ומרווח ובדגם המאובזר גם רשימת אבזור מכובדת ביותר.

בנוסף היא מגיעה עם גיר אוטומטי נורמלי בניגוד לגיר עם הבעיות הפסיכולוגיות שמותקן בפיג'ו.

אני גם חושב שעשית בחירה טובה, תתחדש ובהצלחה.

בלי להיכנס לפסיכולוגיה ישראלית של אמין או לא, שתי סיבות למה לא לקנות ריו אחת 100 אלף ש"ח ושתיים פורטה.

לגביי ה208 אי אפשר להגיד שהיא לא אמינה או לא איכותית.

דרך אגב גם קיאה לא בדיוק רכה אמין במיוחד או איכותי במיוחד.

למעשה הסיבה היחידה לרכוש קיאה זה העיצוב והאחריות.

• תוכן חדש...