Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4925 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם .

קניתי את הרכב לפני חודשיים והכל היה תקין לפני חודש בערך החלה התחממות קלה בעת סל''ד גבוהה וסודרה על ידי חיזוק הצנרת שהיתה משוחררת ואיבדה מים .

עד שלשום הכל היה טוב ויפה הרכב עמד שבוע בבסיס הנעתי אותו הכל היה בסדר נסעתי עליו לבית ולסידורים עד ש.. המנוע התחיל להעלות טמפרטורה המים באותו מפלס שהיו טרמוסטט הוצאתי (היה תקול ) אך גם לאחר הוצאת הטרמוסטט המנוע עדיין עולה מעל הרצוי ואף ליותר גבוהה הוונטות עובדות כל הזמן אך הוא כמעט ולא מתקרר .

בדקתי את הרדיאטור (אני לא בטוח בבדיקה ) ניתקתי את הצנרת ממנו הוצאתי אותו החוצה וחיברתי צינור גינה כל פעם לפתח אחר (חוץ מהפתחים של השמן ) המים עברו דרך כל הפתחים תקין .

מה לדעתכם הבעיה האפשרית כמו כן מצד ימין של המנוע (איפה שהרצועות) גיליתי סימני רטיבות איפה שהמותחן הגדול יותר .

האם זאת המשאבה שבקה חיים ?

תודה מראש

פורסם

אם יש סימני רטיבות של נוזל קירור מהצד של הטיימינג יש לבצע החלפת משאבת מיים ועל הדרך גם כנראה טיפול טייימינג,להחליף טרמוסטט ונוזל קירור איכותי.לא ממליץ להמשיך לנסוע עם הרכב,אלא לגרור אותו ישירות למוסך על מנת למנוע נזק כבד למנוע.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

על הרכב אני לא אסע , אם זה אכן משאבת מים אז מחר אני אקנה משאבה ורצועת טיימינג חדשה ואחליף

השאלה אם זאת באמת המשאבה .. עוד דבר שאולי יעזור בעניין הרכב מניע והמנוע קר אבל אחרי כמה לחיצות על הגז החום מזנק (אין טרמוסטט )

בהתחלה לחום נורמלי ואז ממשיך לטפס

פורסם

עדכון קטן לאחר בדיקה מעמיקה המים היו מכיוון צנרת שלא חוזקה אתמול טוב אך עדיין יש התחממות לאחר משחק קטן עם המזגן המאווררים התחילו לעבוד כמו שצריך והטמפ' גם

התופעה של ההתחממות פעם מופיעה פעם לא :\

• תוכן חדש...