Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7943 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

האם יש סיטרואן סאקסו 3 דלתות בארצנו? מישהו ראה כזו??

לא VTS או VTR אלא SX או משהו..

במקביל לחיפושים אחר 106..אני מנסה למצוא סאקסו...אך כולם 5 דלתות כמו כן גם לא ראיתי ברחוב סאקסו 3 דלתות ...

אז התעורר הספק האם יש כזו בארץ?

תודה מראש,

פורסם

לחבר שלי יש סקסו 3 דלתות, 1.4 SX שנת 97

עדיפה על ה-106 המקבילה, משום מה מגלה יותר אמינות, ומגיעה עם כל האבזור הנדרש.

מומלצת.

פורסם

...שלם לך ידידי..

כרגע נשפת רוח במפרשי התקווה שלי...

תודה

** אולי תשאל אותו אם הוא מעוניין למכור??.:-P

פורסם
עדיפה?

כל עוד היא באה עם משאבה חשמלית היא לא עדיפה בכלל.

ליביו

מה הקשר ?

מדובר בתיגבור הידראולי לכל דבר.

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

בנוסף, הסקסו גם זולה יותר לקנייה מ-106 מקבילה "תודות" לסחירות הנפלאה של סיטרואן, והיא גם מכוילת יותר לנוחות כך שהיא ממלאת את ייעודה טוב יותר. תא הנוסעים גם בנוי מעט טוב יותר מזה של ה-106.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
תא הנוסעים גם בנוי מעט טוב יותר מזה של ה-106.

רוני

היית רוצה... :wink:

תן דוגמא:

אני אתן לך אחת שאני זוכר מהרכב שלך...

דיפוני הדלת שלך הם מפלסטיק ובPUG הם "דמוי עור" או משהו כזה...

בנוגע לפלסטיקה עוד מוקדם לדבר, תן לרכב עוד כמה שנים טובות ואז תוכל להשוואת,

לא שאני אומר שיש הבדל גדול בין ה205 לAX בפלסטיקה :-P

ליום יום: מחפש את המיועדת.... כרגע הצעצוע VTR סקסו 1997

לאשה ולסופ"ש: פורסטר 2016 X ממוגן עם הגבהה

פורסם

דמוי עור? מאיפה הבאת את זה? אם אתה מדבר על הבד שבדלתות אז אם זכרוני אינו בוגד בי הוא עדיף בסקסו, ובכל מקרה העיצוב ואיכות החומרים בסיטרואן עדיף במקצת לטעמי. (בשתיהן הכל די מכוער ועלוב אבל בכל זאת...)

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
(בשתיהן הכל די מכוער ועלוב אבל בכל זאת...)

רוני

:mm_yeah:

ליום יום: מחפש את המיועדת.... כרגע הצעצוע VTR סקסו 1997

לאשה ולסופ"ש: פורסטר 2016 X ממוגן עם הגבהה

פורסם

הרכב שלי בן שש וקצת. כל הפלסטיקים והריפודים נראים כמו חדשים למרות שמעולם לא כוסו במשהו, ותמיד עמדו בשמש ישראלית ישירה וקופחת. אין מה להשוות ל- 205, בה הפלסטיקים נוטים להיסדק ולקרקש. ואם כבר בעניין זה, אז תדעו שמושב הנהג בסקסו הוא פשוט גאוני. נוח כמעט לכל גובה, בלי הרבה כיוונונים ושטויות. מוזר שדווקא ב- C5 המשוכללת קצת פחות נוח, למרות אינסוף אפשרויות כוונון ומרחב עצום.

פורסם

יש המון כאלו. בתכל'ס, גם לידידה שלי יש כזו ( 1.4 SX), דווקא לא רעה בכלל ודי שמורה.

חוץ מזה, לפי כל מה שענו לך כאן נשמע כאילו האוטו מתפרק מבפנים, אבל אני לא שמתי לב לזה כשנסעתי איתה, ובכלל האוטו היה ממש נוח ורך ( אולי אפילו רך מידי ?)

בכל מקרה, שיהיה לך בהצלחה !

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

וגם אני נוהג באחת כזאת בצבע כחול מזה כחודש (1.4 sx מודל 97). למרות שהקילומטרז' גבוה יחסית (160k) מצב האוטו פנים/חוץ מעולה וכל החלקים שלמים. מאוד מהנה לנהיגה, כמובן בתנאי שבאופן קבוע לא נוסעים ברכב יותר מהנהג ונוסע אחד :-) . מאוד מומלצת בזכות האבזור והמחיר הנמוך ביחס ל106 מאותו שנתון.

• תוכן חדש...