Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אוטו שנת 89 שעומד 15 שנה ללא טסט

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4924 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם !

יש רכב כלשהוא (אני בכוונה מעדיף לא לציין כרגע איזה-אבל רכב נפוץ לזמנו וכיום נעלם מהנוף) משנת 89 במצב נדיר! (חדש-דנדש רק צריך לנקות אותו מבחוץ) ו

הבעיה היא שהאוטו עומד 15 שנה, ללא תזוזה, ללא טסט, ולא הניעו אותו אפילו!! ולכן מצב מכני לא ידוע אבל זה לא מה שמדאיג אותי! הבעיה שהרישיון לא מוקפא! ואני בכלל בספק אם יש בכלל ניירות? כי הבעלים שכח בכלל שיש לו אוטו! והוא אמר שהוא צריך לבדוק איפה שם אותם!

ועכשיו אני שואל במידה והרישיון לא מוקפא, האם צריך לשלם 15 אגרות בשביל ללכת לטסט? ואם נגיד הרישיון נאבד יש דרך להוציא חדש?

כמו שאמרתי הרכב עומד 15 שנה וכל החיים שלו בחנייה מקורה! לא ראה שמש ולא גשם! עקב כך נשמר בצורה מדהימה!

תודה מראש

ברשותי אלפא 147 1.6 2002

לפני FIAT 131 1982 (נמכרה לצערי)

פורסם

שלום לך ..

במידה והרישיונות לא הוקפאו אז כן תצטרך לשלם רטרואקטיבי אחורה את האגרות וגם תחוייב בבדיקת מעבדה מוסמכת לצורך חידוש הרישיון .

נ נח נחמ נחמן מאומן

אין עוד מלבדו !

תן חיוך-הכל לטובה !

אם אתה מאמין שיכולים לקלקל תאמין שיכולים לתקן

מאחר שהכל מאיתו יתברך בוודאי הכל לטובה !

פורסם

לא צריך לשלם יותר משנתיים- הרכב שרישיונותיו לא הופקדו ולא עשה טסט מעל לשנתיים- אוטומטית ירד מהכביש, מה שאומר שאין לו כבר חוב. מה כן- צריך מעבדה מוסמכת. א ב ל: אם תיפול על הפקידה ה"לא נכונה" במשרד הרישוי- יש סיכוי שכן תשחיל לך את כל הטסטים מכל השנים- ככה זה עובד במשרדי הרישוי- לפי מצב הרוח...:?

P.S.

הרכב במיקרה בצבע אפור-תכלת? :wink:

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם
לא צריך לשלם יותר משנתיים- הרכב שרישיונותיו לא הופקדו ולא עשה טסט מעל לשנתיים- אוטומטית ירד מהכביש, מה שאומר שאין לו כבר חוב. מה כן- צריך מעבדה מוסמכת. א ב ל: אם תיפול על הפקידה ה"לא נכונה" במשרד הרישוי- יש סיכוי שכן תשחיל לך את כל הטסטים מכל השנים- ככה זה עובד במשרדי הרישוי- לפי מצב הרוח...:?

P.S.

אני לא אומר שאתה לא צודק אבל פעם ראשונה שאני שומע את מה שאתה אומר.

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

פורסם

לא משנה מה תעשה אתה תחויב לשלם את כל הטסטים שלא עשו לו וגם לעביר אותו במעבדה ובשביל זה הרכב צריך 110%

פורסם

בכדאי להעלות את הרכב לכביש אין מנוס מלשלם את כל האגרות רטרואקטיבית + מעבדה מוסמכת + טסט.

לגבי רשיונות הרכב אין בעיה אם אבדו בעל הרכב ניגש למשרד הרישוי עם תעודת הזהות שלו ועם מספר לוחית הרישוי של הרכב ומנפיקים לו רישיון חדש של הרכב.

בברכה

קובי קליין

פורסם
בכדאי להעלות את הרכב לכביש אין מנוס מלשלם את כל האגרות רטרואקטיבית + מעבדה מוסמכת + טסט.

לגבי רשיונות הרכב אין בעיה אם אבדו בעל הרכב ניגש למשרד הרישוי עם תעודת הזהות שלו ועם מספר לוחית הרישוי של הרכב ומנפיקים לו רישיון חדש של הרכב.

בברכה

קובי קליין

אז מה שאני אומר שבשביל לעלות אותו עכשיו לכביש צריכים לשלם 15 אלף שקל? וכמובן בדיקת מעבדה? חבל שלא מבטלים את השטות הזאת (בדיקת מעבדה) מזה נותן אני לא יודע!

ברשותי אלפא 147 1.6 2002

פורסם

P.S.

אכן צבע אפור פלדה?

ברשותי אלפא 147 1.6 2002

פורסם

במידה ולא לוחץ לך תחכה שהרכב יהייה בן 30 הרבה יותר קל יהייה לך להחזירו לחיים טובים זאת דעתי .....

שלום לכולם !

יש רכב כלשהוא (אני בכוונה מעדיף לא לציין כרגע איזה-אבל רכב נפוץ לזמנו וכיום נעלם מהנוף) משנת 89 במצב נדיר! (חדש-דנדש רק צריך לנקות אותו מבחוץ) ו

הבעיה היא שהאוטו עומד 15 שנה, ללא תזוזה, ללא טסט, ולא הניעו אותו אפילו!! ולכן מצב מכני לא ידוע אבל זה לא מה שמדאיג אותי! הבעיה שהרישיון לא מוקפא! ואני בכלל בספק אם יש בכלל ניירות? כי הבעלים שכח בכלל שיש לו אוטו! והוא אמר שהוא צריך לבדוק איפה שם אותם!

ועכשיו אני שואל במידה והרישיון לא מוקפא, האם צריך לשלם 15 אגרות בשביל ללכת לטסט? ואם נגיד הרישיון נאבד יש דרך להוציא חדש?

כמו שאמרתי הרכב עומד 15 שנה וכל החיים שלו בחנייה מקורה! לא ראה שמש ולא גשם! עקב כך נשמר בצורה מדהימה!

תודה מראש

הרכב נמכר ועכשיו יש חלקים למכירה

פורסם
לא צריך לשלם יותר משנתיים- הרכב שרישיונותיו לא הופקדו ולא עשה טסט מעל לשנתיים- אוטומטית ירד מהכביש, מה שאומר שאין לו כבר חוב.

גנאדי רכב שגילו פחות מ-20 לא מורד מהכביש אחרי שנתיים ולכן צובר חובות.

אם הרכב הזה עומד 15 שנה כי אז מ-1998 עד 2009 צבר חובות של 11 שנים ואז בהגיעו לגיל 20 ירד מהכביש עקב חוסר בשני טסטים והפסיק לצבור חובות.

לגבי בדיקת מעבדה - אם הרכב במצב חדש - אין מה לחשוש כי מדובר רק בעלות של עוד כמה מאות שקלים וטרטור של כמה שעות.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

• תוכן חדש...