Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בעית התנעה, 205GTi

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4919 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

אני אחרי פרוייקט שיפוץ ברכב , והיום ניסיתי להניע .

כשהמד כמות אוויר afm מחובר , הרכב לא מניע , ואם כן , אז זה לכמה שניות ומיד נכבה :

http://www.youtube.com/watch?v=4qjayUy5PLU

כשאני מנתק את המד כמות אוויר , הרכב מניע אבל עובד ממש בצורה עניה (כמובן) אך לא נכבה.

כשאני מחבר את המחבר של המד כמות אוויר למד , לכמה שניות הטורים עולים ואז אני חייב להוציא חזרה על מנת שלא ייכבה כי אם אני משאיר מחובר הרכב נכבה.

http://www.youtube.com/watch?v=sAbnFClEJfk

אשמח לעצותיכם.

פורסם

הרכב מחזיק מעמד רק מעל 2500 - 3000 טורים , אם אני מוריד את הרגל מהגז הרכב נכבה ,

יש לציין שגם אז , הפעולה לא תקינה ויש גמגומים וחוסר סדירות

למישהו יש רעיון?

פורסם

בדקת את התקינות של האיירפלומטר?

האם זה קורה רק כשהרכב קר?, האם האיירפלומטר מצליח לייצב את הטורים אחרי שהוא מתחמם?.

מתי כיוונת פעם אחרונה את המכשיר.

התענוג שמוביל אותך

פורסם
בדקת את התקינות של האיירפלומטר?

הAFM הוחלף באחד עובד מחבר בעל רכב דומה , אין שינוי.

האם זה קורה רק כשהרכב קר?, האם האיירפלומטר מצליח לייצב את הטורים אחרי שהוא מתחמם?.

זה קורה תמיד , הוא לא מגיע למצב שהוא מתחמם - הרכב נכבה מיד אחרי שמתניע.

הטורים עולים ל 3000 , למשך 4 שניות ואז הרכב נכבה

פורסם

נסה להחליף חיישן מד כמות אויר ,

לחבר שלי הייתה בעיה דומה הוא החליף חיישן והבעיה נפתרה.

בדוק ניצוצות מ4 חוטי הצתה .

בדוק את משאבת הדלק .

גם לכם קרה שנתקעתם בלי דלק ? :roll::?

פורסם

משאבת דלק תקינה , יש דלק . כפי שאמרתי ,הרכב נוסע ( אומנם לא הכי תקין ויש לפעמים גמגום) , אך ישנה בעיה והיא שהטורים צריכים להיות מעל 2500-2700

על מנת שהרכב לא ייכבה

פלאגים הוחלפו לפני שנה

חיישן חמצן לא הוחלף לאחרונה

פורסם

תבדוק ניצוצות מ4 חוטי הצתה.

ופלאגים אפשר להחליף גם כל 4 חודשים , השאלה כמה ק"מ האוטו עבר מאז שהוחלפו הפלאגים.

גם לכם קרה שנתקעתם בלי דלק ? :roll::?

פורסם
תיבדוק את כל צינורות הווקום אם מושך אוויר אז המד כמות אוויר יזייף.

רז.

כשאתה אומר צינורות וואקום , אתה מתכוון גם לצינורות שמן לדוגמה? היה לי סדק בצינור שמוריד שמן מהמיכל מילוי אל האגן שמן , ועשיתי מחבר ביניהם

פורסם

טוב שלום, רציתי לעדכן שהפתרון לבעיה נמצא והוא היה פשוט מאד כפי ששיערתי

אני הלכתי לכיוון חיישן לא מחובר כהלכה או שכבל חשמל של אחד המחברים מנותק- אבל

מסתבר ש :

מיכל מילוי שמן מנוע מתיישב על צידה הימני של סעפת היניקה, בעזרת 2 ברגים.

מתוך חוסר תשומת לב , אחד הברגים היא משוחרר , בקושי ישב שם. זה מה שגרם לבריחת אוויר מטורפת! הבורג הודק והרכב תקין ב 200 אחוז!

• תוכן חדש...