Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4932 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,אני זקוק לעזרתכם בבחירת הרכב הבא שלי

קצת רקע,אני שנים מבעלי פולקסוואגן, היו לי גולף, שירוקו והרכב האחרון גולף 160 שנמכרה לפני שבוע.

אתמול הלכתי לראות את המרצדס איי 1,אאודי איי 3 והגולף החדשה שאמורה להגיע:

מרצדס:התלהבתי מאוד מהחזות של הרכב,הקבינה והאיכות הכללית של הרכב,מדובר במנוע עםמה122 כ״ס.

אאודי:חיצונית מדהימה במיוחד עם חבילת השארפ ,מדובר במנוע 1.4 122 כ״ס .איכות תא הנוסעים מדהים במיוחד עם המסך החשמלי.

גולף:ניסיתי להוציא פרטים לגביה,קיבלתי הרגשה שהכל סוד והרבה לא נאמר . הדבר היחיד שנרמז זה שכנראה לא תהיה גולף ברמת אבזור מםוארת לאור אי הביקוש של גרסת הhighline שהייתה ברשותי.

האאודי קצת מרתיעה אותי לאור 2 הדלתות ,אשמח לקבל חוות דעת מכם לגבי מכוניות אלו והמלצות .

תודה

פורסם

נושא של חשיבות 4 דלתות מול 2 - רק אתה תוכל לשפוט. לא סיפרת אם מדובר ברכב לרווק או למשפחה...

כמו כן, לא סיפרת מה בדיוק חשוב לך במכונית חוץ מזה שמוצאה גרמניה...

אני משער שביצועים לא במקום הראשון - לאור העובדה שאתה משלים עם העובדה שכל המועמדות חלשות ממה שהיה לך...

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם

אני מעדיף מנוע יותר קטן...במיוחד שהמנוע 160 לא מיוצר יותר.

אני רווק

חשוב לי איכות ולפחות במינימום אבזור כמו שהיה לי בגולף

פורסם

זה לא עניין של גודל המנוע אלא ההספק שלו... אבל לא זה העניין.

נדמה לי שלך חשובה הפוזה. האם אני טועה?

זה עניין מאוד אישי, אבל הכוכב עושה יותר רושם, אם איני טועה.

הביצועים של השלוש דומים מאוד וטובים.

המרצדס יקרה יותר. האאודי על 2 דלתותיה מתאימה (לרווק) ויפה יותר מ 4 הדלתות.

מבחינת האבזור החשוב לך, אני מאמין שיצאת עם פרוספקט ותוכל להחלט לבד.

איכות? כולן בולטות באיכות גימור והרכבה מוקפדת. עמידות? כולן צעירות מדי מכדי שיהיה ניסיון רלוונטי.

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם

זה לא בדיוק עניין של פוזה,ממש לא....אני רוצה רכב איכותי מאובזר ובטוח

כמ כן,מישהו יודע פרטים לגבי הגולף החדשה?

פורסם

אני יכול לחוות דעתי רק על המרצדס A קלאס בה ישבתי בדיוק אתמול באולם התצוגה.

הדבר הראשון ששמתי לב אליו שלמרות שמדובר ברכב שהוא לכאורה האצ׳בק קומפקטי שמתחרה בגולף ובאודי A3, בפועל הרושם הן החיצוני ובייחוד הפנימי היא של רכב ספורטיבי יותר שמתחרה בפולקסוגן שירוקו וכיוצ״ב למרות שתי דלתות נוספות, התחושה היא של רכב נמוך יותר, מבפנים ממש קלסטרופובי, צפוף כמו ברכב מיני, הראש של הנהג כבר בתנועה קלה קדימה נוגע בסוככי השמש, תא המטען קטן.

מי שחשב כמוני שהמרצדס יכולה לשמש כתחליף לרכב קומפקטי למשפחה יתבדה.

מלבד זאת העיצוב החיצוני והפנימי יפים מאד לדעתי, האיכות מצויינת, אם כי פחות ממה שציפיתי ממרצדס, כאשר חלקים תחתונים עשויים עדיין מפלסטיקים נוקשים ולחיצה עדינה עליהם אפילו מפיקה ציקצוקים חלשים.

הגולף החדשה והאודיA3 הרבה יותר משפחתיות, כאשר מלבד המיתוג של אודי כדגם פרימיום אין כמובן הבדלים בינהם מלבד עיצוב ומחיר זול יותר לגולף. 

בתאריך 12.1.2025 בשעה 14:51, Shmelov כתב:

בשורה התחתונה כנראה שגם אתה תקנה טסלה בשלב מסוים ותתאהב.

כרגע אתה משחק אותה קשה להשגה אבל ככה זה בתחילת כל קשר טוב וארוך טווח.

פורסם
זה לא בדיוק עניין של פוזה,ממש לא....אני רוצה רכב איכותי מאובזר ובטוח

כמ כן,מישהו יודע פרטים לגבי הגולף החדשה?

פרטים על הגולף? כן. איזה פרטים אתה רוצה?

הנה מבחן:

http://www.autoexpress.co.uk/volkswagen/golf/61510/volkswagen-golf-mk7

גם האודי וגם המרצדס בעלות 5 כוכבי בטיחות ושתיהן איכותיות. מעבר לכך זה עניין של טעם אישי, כדאי לבצע נסיעת מבחן ולאחר מכן לגבש דעה.

פורסם
פרטים על הגולף? כן. איזה פרטים אתה רוצה?

הנה מבחן:

http://www.autoexpress.co.uk/volkswagen/golf/61510/volkswagen-golf-mk7

גם האודי וגם המרצדס בעלות 5 כוכבי בטיחות ושתיהן איכותיות. מעבר לכך זה עניין של טעם אישי, כדאי לבצע נסיעת מבחן ולאחר מכן לגבש דעה.

ברמות מחיר האלה הייתי שוקל BMW one האוטו קיבל מלא סופרלטיבים במבחני הדרכים,

אומרים שהוא מאד מהיר והשילוב מנוע/גיר שם מדהים.

פורסם

להפך האבזור בדור 7 אמור להיות גבוה יותר מאשר בדור הנוכחי.

מעבר למנועים המוכרים, 1.2TSI עם 105 כ"ס ו-1.4TSI עם 122 כ"ס קיים מנוע חדש - 1.4TSI עם 140 כ"ס וטכנולוגיה חדשה של צילינדר אקטיבי. יש גם 1.8TSI חדש(ממה שהבנתי לא צפוי להיות משודך לגולף) וכמובן GTI עם 2.0TSI.

המנוע הקיים אצלך (1.4 כפול מגדשים) מופסק להיות משווק.

"הצילינדר האקטיבי" זוהי טכנולוגיה חדשה המאפשרת עבודה של המנוע על 2 צילנדרים בלבד בזמן מהירות שיוט. מכאן, המנוע החדש צפוי להיות חסכוני במיוחד.

פורסם

המרצדס "מתנהלת" למופת, והגיר שלה מצוין. על עמידותו עוד אין לדעת, אבל הוא לפחות ברמה של ה- DSG. לטעמי היא כלל לא צפופה מקדימה, אך כמובן שאינה מרווחת מאוד למשפחה (מה שממילא לא רלבנטי). הייתי בודק גם את סדרה 1, ובכל מקרה - מישיבה באולם לא מתרשמים. בקש נסיעת מבחן. ספציפית במרצדס יש להם את שני הדגמים של המרצדס, אז תוכל לבחון אם המנוע החזק יותר אולי קורץ לך בכל זאת. שים לב, שלזכות מרצדס, שם הוילון לגג הוא כמעט אמיתי לגמרי ;-)

לגבי גולף - אם אתה יכול לחכות, וזה לא בוער לך לרכוש עכשיו, חכה. אני לא יודע באיזו סוכנות היית, אבל כשאני שאלתי בסוכנות המרכזית לפני כמה שבועות לא היה להם מידע מספק, ורמזים בוודאי שלא יכלו לתת. לו זה היה מספיק חשוב, הייתי מתעניין בחלונות הגבוהים, ואולי כדאי לך - אם זה חשוב לך - להגיע לסוכנות המרכזית ולדבר עם מנהל האולם, למשל. אבל, לעולם הרושם של גולף לא ישווה לזה של האאודי או המרצ או הסדרה 1, ולעולם הגולף לא תהיה מפוארת כמו האאודי וכו'.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם
תודה לכולם,השאלה הגדולה האם המנוע עם ה140 כ״ס יגיע לארץ? בגולף כמובן

במקרה בדיוק התפרסמה כתבה בגלובס בסופ"ש על הגולף החדשה. ריפרפתי אבל מניח שתמצא שם את רוב התשובות לשאלות שלך.

צודק מן הסתם מי שכתב מעלי שהגולף, ככל שתהיה טובה היא לא תהיה ברמה של האודי או המרצדס, אבל קח בחשבון שהיא גם תעלה הרבה פחות מהן. הכתב של גלובס וכך ברוב הכתבות שהתפרסמו אומרים שתא הנוסעים של הגולף כבר שייך לתחום הפרימיום.

http://www.globes.co.il/news/article.aspx?did=1000808017#fromelement=hp_firstarticle

• תוכן חדש...