Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פיג'ו 306 VS סיטרואן ZX וולקן

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4830 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם :)

שבוע הבא כניראה מוכר את הסקודה ניו פליסיה שלי.

כבר הרבה זמן חשבתי על הוולקן (כמובן עם מנוע ה 2.0)

ועכשיו חשבתי לעצמי אולי פג'ו 306 עם אותו המנוע או 1.8(מה תמליצו?), כפי שהבנתי ההבדל רק בשילדה .

השאלה שלי, מה יותר אמין? יותר מהנה? יותר חסכוני?

והאם מישהוא מכיר אחת למכירה במצב טוב שלא היו לה חיים קשים.

תודה רבה לעוזרים :)

Citroen volcane 2.0i

• תגובות 41
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

סביר להניח שה-306 תהיה חדישה יותר (באופו יחסי כמובן), אולם שני הרכבים כבר לא נחשבים לחדשים ולכן הרכב המומלץ עבורך יהיה השמור ביותר שתצליח למצוא.

כאן, בפורום המכירה, יש כמה וולקנים שנראים ממש טוב.

שיהיה בהצלחה,

אלי.

פורסם

תודה :)

לגבי חלקים, כפי שהבנתי השוק מפוצץ בחלקים והם יחסית זולים(בהשווה לואגית שלי).

ומה אתה אומר על הרכב בכללי?

כי הרבה אמרו לי שצרפתיות לא אמינות(כמוהן תלוי בטיפול שמביאים להן)

תודה עוד הפעם .

התקציב 15K.

מה אומרים על זה?

http://www.psi.co.il/Forum/viewtopic.php?f=14&t=9264&p=72903&hilit=%D7%95%D7%95%D7%9C%D7%A7%D7%9F#p72903

Citroen volcane 2.0i

פורסם

עניין האמינות תלוי בהשקעה ובטיפולים ברכב. אבל כשמדובר על רכב שמתקרב לגיל 20 תמיד תהיה בעיה כזו או אחרת, עניין של גיל ושל בלאי. בכל מקרה, תמיד שיהיו לך כמה אלפים בצד ליישור קו, ואחר כך גם לכל מני בעיות פוטנציאליות שעלולות לצוץ.

אני לא מכיר את הרכב הנ"ל, אבל השאלה היא מה אתה רוצה? אתה רוצה לקנות אחת שמורה בלי יותר מדי כאבי ראש על ההתחלה או להתחיל עם רכב במצב לא משהו עם רדיאטור נוזל, גיר לא תקין, מזגן שדורש תיקון (ואם הבעיה היא לא רק חוסר גז, אז זה ממש לא זול)? יש וולקן אדומה של מישהו רציני שהוא גם חבר מועדון PSI, הרכב שלו במצב הכי שמור ומטופל שיכול להיות. נראה טוב ונוסע עוד יותר טוב - צריך לראות כדי להבין ;)

לא נראה לי שיהיה לך קל למצוא 306 ספוריבית במצב טוב בתקציב (אם תחשיב שצריך גם יישור קו מסויים).

פורסם

אני קניתי וולקן ואני נהנה מכל רגע! בכלל לא חיפשתי ונפלתי על רכב שמור מאוד. ללא שום תקלות. אני כבר חצי שנה נוסע בו

בלי שום בעיה.

אני לא חושב שיש מה להשוות בין וולקן ל 306, הוולקן יותר זרירה, יותר גמישה ויותר אגסיבית.

צריך ללמוד את הקטע של הסרן האחורי האקטיבי כי מי שלא מכיר זה ממש מפחיד, אחרי שתתרגל תבין שהרכב הזה לוקח סיבובים חדים (עליות של מצפה) במהירות הרבה יותר גבוה מאשר רכבים אחרים :)

לא הייתי קונה רכב שצריך עוד טיפולים כי אתה לא יודע לאן אתה נכנס...

כמובן שהוולקן הרבה יותר מהנה :)

הייתי מעלה סרטון אבל אני לא אפליל את עצמי :)

פורסם

אני אעבוד על זה, לאחרונה אני יותר רגוע כי אני שומר על הדלק :)

אבל קניתי מצלמה חדשה אז יהיה מה לצלם..

אני אעדכן

פורסם

לדעתי כיום וולקן זאת אחת התמורות היותר טובות לכסף שאפשר למצוא. בכל מקרה אנחנו מדברים על רכבים ישנים שכבר ראו ימים הרבה יותר יפים בחייהם ולכן באמת אל תגביל את עצמך וחפש אקזמפלר שמור ומטופל. בעיקרון השילדה אותה שילדה, שני הרכבים מהנים באותה מידה לטעמי, אל תצפה לחורכת אספלט - זה ממש לא הקטע.

שתיהן במצב תקין מתנהגות מעולה, משדרות המון מידע לנהג וגם נוחות ומתאימות ליום-יום. מנוע ה-2 ליטר בזמנו נחשב אמין ואין לו יותר מדי בעיות שהן בגדר "מחלה" אבל עוד הפעם קח בחשבון שמדובר ברכבים ישנים וכדי להנות צריך לשלם.

תעשה חושבים ואם זה מתאים לך חפש אקזמפלר כמה שיותר שמור וההנאה מובטחת :lol:.

התחלתי מאוד להילחץ, יש לי גם וילונות שחורים באוטו והראייה עוד יותר נמוכה, גם אורות דמוי קסנון של פיליפס שלא מאירים שום דבר בגשם כמעט) והיה די מפחיד. סעו בזהירות !
פורסם

גילוי נאות-אני בעל וולקן למכירה!

לפותח השרשור חד משמעית הייתי ממליץ על וולקן ללא כל היסוס הרכב מפנק ובעל יכולות ספורטיביות שכיום קשה מאוד למצוא ברכבים חדשים המתיימרים להיות ספורטיביים.

אמינות שלא כמו במיתוסים -טובה! והכל פועל יוצא של טיפול וגם כאן הטיפולים והאחזקה לא בשמיים יחסית לרכב ספורטיבי, צריכת דלק טובה של עד כ 1:12.5 בדוק!

לגבי ה306 הדגם המקביל הינו הXSI אבל גם כאן השלדה של הוולקן טובה יותר ,מבחינת מנוע המנועים אמורים להיות זהים .

אצלי המנוע הוא RFZ 8 שסתומים עם 121 כ"ס חי נושם ובועט ,איכות הרכב הזה נמדדת ביכולת לספק הנאה בהתנהגות הכביש ולא בקו ישר .

ישנן מספר מחלות לרכב ,כמו סרן אחורי,רדיאטור חימום האמת לא נורא כלכך .

ישנם אקזמפלרים טובים צריך לחפש אם יש לך שאלות אשמח לענות

בהצלחה בקנייה

fly low drive fast

zx volcane- c4 vts-B4 spec b -Leon fr-Bmw e46 330i-Mustang gt 4.6

פורסם

דרך אגב, אני קניתי את שלי ב 6000ש"ח שנת 94. הרכב שלי מקורי ללא שיפורים - רק פילטר פתוח.

מי שמבקש מעל 7אלף כנראה יש לו רכב מושקע בשיפורים. לדעתי 15K זה ממש מוגזם.

יש לי רכב כמו של GOOSE, אוכל 1:12.5 בבינעירוני. מאוד אמין, מאוד מהנה :)

פורסם

מה אתה מחשיב לשיפורים? חוץ מהדברים שהוא הזכיר בהודעת המכירה, הרכב שלו מקורי לגמרי.

כל אחד יכול לקבוע כמה הוא חושב שהרכב שלו שווה. וכמובן שזה תלוי בדרך כלל במצבו ובכמות העבודה, הכסף והזמן שהושקע ברכב.

והוא לא דורש 15K עליו, תבדוק את ההודעה.

פורסם

הוולקן נמכרות במחיר זול יותר מה 306 המקבילה, לדעתי ללא שום הצדקה.

אבל...כמעט בלתי אפשרי למצוא רכב כזה ללא פאקים, אחרי כל -כך הרבה זמן.

וזה לא חייב להיות מנוע-גיר.

הרבה דברים קטנים יכולים למרר את החיים.

מפוח מזגן נוטה להתאבד.

הכניסה לרדיאטור חימום תא הנוסעים נוזלת.

נזילת גז ממזגן.

סרן אחורי שחוק.

תושבות מנוע גמורות.

בול-גויינטים, או גומיות משולשים.

דש בורד שבור וחורק..

חלונות חשמליים שנופלים ולא קמים יותר.

וזה בלי להתעסק בבעיות המכניות כמו ציריות, רדיאטור, גיר חורק, החלפה קשה מ2 ל3.

צינורות גומי יקרים להחריד, גומיות שסתומים במנוע, ובעיות זהום אויר בטסט.

לא חסר טרטורים, וכדאי לבדוק טוב טוב להיות מודע לפני הרכישה.

פורסם
מה אתה מחשיב לשיפורים? חוץ מהדברים שהוא הזכיר בהודעת המכירה, הרכב שלו מקורי לגמרי.

כל אחד יכול לקבוע כמה הוא חושב שהרכב שלו שווה. וכמובן שזה תלוי בדרך כלל במצבו ובכמות העבודה, הכסף והזמן שהושקע ברכב.

והוא לא דורש 15K עליו, תבדוק את ההודעה.

לא התייחסתי לרכב מהמכירה, פותח השרשור רשם שיש לו תקציב של ו15K וזה המון יחסית לוולקן .

רכב משופר זה רכב עם בולמים,בלמים,מנוע לא מקורי. אני רושם את זה לחיוב לא לשלילה, הלוואי עלי רכב

רכב משופר כזה, רכב משופר זה רכב מושקע (גם באהבה).

• תוכן חדש...