Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
הכן נהיגתך וצמיגיך לחורף

[video=youtube_share;V6nQEj83o4w]

אוסף את היזיזה משם בתחנת האוטובוס קבוע ברחוב מכסיקו, ממש מציק לעשות פרסה בכל פעם.

פורסם

שים לב, ההחלקה החלה בלי בלימה בכלל. השיפוע, בשילוב היגוי, האטה של עזיבת הגז, ומהירות מספיקה, היו מספיקים כדי להכנס להחלקה.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

^+1

אני גם חושב שיש לצבע תרומה לעניין. מתי יוציאו כבר מחוץ לחוק סימון כבישים בצבע שאינו דו-קומפוננטי? למיטב זכרוני מדברים על זה שנים אבל כרגיל שום דבר לא קורה.

לפני כמה שנים גרתי בחיפה ברחוב דרך הים, בערך באמצעו (בכניסה לרח' התמר, למי שמכיר). היה שם עיקול קטן בכביש, תמים שבתמימים; אלא שהעיקול היה בעל שיפוע הפוך (החוצה במקום פנימה) והיה שם גם מעבר חציה. בכל יום גשום בממוצע 4-5 מכוניות היו גומרות על אי התנועה שבאמצע הרחוב.

חזיר דיזל

פורסם
שים לב, ההחלקה החלה בלי בלימה בכלל. השיפוע, בשילוב היגוי, האטה של עזיבת הגז, ומהירות מספיקה, היו מספיקים כדי להכנס להחלקה.

נכון, אתה צודק.

עדיפה האטה עם הבלמים שניתן להפחיתה בהדרגה תוך כדי סיבוב ההגה, מאשר האטה על ידי סגירת המצערת. בכלל, כל האטה בכניסה לסיבוב שהיא בעוצמה קבועה (במקום כזו שדועכת במקביל לסיבוב ההגה) היא טעות.

הייתי בטוח שהילוך M נועד בשביל עליות [Mountain]

פורסם

1. חתכו אותי פעמים. לראשון קצת צפרתי יותר מדי, השני חתך אותי די בגסות.

2. אגזוז בתהליכי יציאה אל החופש

Ford Fiesta 2001 --> 2011 VW Polo 1.4 manual

ובין היתר:

Škoda Superb 2015 1.8TSI DSG7 I 2016 Škoda Fabia 1.2TSI DSG7 Style

פורסם

^ את החותך הראשון עוד הייתי מחליק, נראה גבולי, לגבי השני הוא לא חותך הוא מוריד אותך מהכביש. במקומך הייתי מתקשר לחברת HP ומדווח עליו ע"פ מספר הרכב, בנוסף אין לו מדבקת מלשינון וזו גם עבירה על חוק מסויים, יתקנו אותי אם אני טועה.

פורסם
^ את החותך הראשון עוד הייתי מחליק, נראה גבולי, לגבי השני הוא לא חותך הוא מוריד אותך מהכביש. במקומך הייתי מתקשר לחברת HP ומדווח עליו ע"פ מספר הרכב, בנוסף אין לו מדבקת מלשינון וזו גם עבירה על חוק מסויים, יתקנו אותי אם אני טועה.

לא יודע אם יש לי כוח להתעסק עם זה, מה כבר יעשו לו, נונונו?

לגבי המדבקה - למיטב ידיעתי זה כבר לא מעוגן בחוק.

יואב,

הקיה ספורטאז' בז' שלח לי בפרטי מספר רכב -אדאג לטפל.

כמו שכבר ענו, 71-759-38. תודה רבה!

Ford Fiesta 2001 --> 2011 VW Polo 1.4 manual

ובין היתר:

Škoda Superb 2015 1.8TSI DSG7 I 2016 Škoda Fabia 1.2TSI DSG7 Style

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...