Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

פגיעה בקטנה ברוכב אופניים, לא בטוח מי יצא יותר לא בסדר.

[video=youtube_share;_Mzi1NzlItY]

עריכה אחרונה על ידי non22

Renault fluence 2.0L 10

01 FIAT Punto HGT

01 FIAT Punto ELX

פורסם

דעתי, הרכב אשם ב100% הפעם.

הוא עצר כי היה רכב בתוך הכיכר, הרוכב היה כבר במעבר, ו הרכב פשוט המשיך לנסוע, איך לא ראה אותה, אין לי מושג... :-(

Enviado desde mi ONEPLUS A3003 mediante Tapatalk

פורסם
דעתי, הרכב אשם ב100% הפעם.

הוא עצר כי היה רכב בתוך הכיכר, הרוכב היה כבר במעבר, ו הרכב פשוט המשיך לנסוע, איך לא ראה אותה, אין לי מושג... :-(

Enviado desde mi ONEPLUS A3003 mediante Tapatalk

ברשותך, אני רק רוצה ליישר קו, אתה מעוות קצת את המציאות וזה חמוד.

1. הרוכב ממש לא היה "כבר" במעבר אלה הגיע הרבה לאחר מכן יחסית לפרק הזמן אשר רואים

2. הרכב עצר על מעבר החציה כמקובל לתת זכות קדימה לכיכר ורוכב האופניים מגיע זמן "רב" ביחס למהירותו כאשר הרכב כבר נכנס מעט לכיכר.

3. רוכב האופניים נדרש היה לעצור, לרדת מהאופניים ולחצות את מעבר החציה כאשר היא פנויה. זה אותו הדבר כאשר יעמוד אוטובוס למשל או משאית לתת זכות קדימה, הם יעמדו על המעבר חציה כמקובל ואז הרוכב יעקוף אותם מקדימה? נו באמת.

4. לצערנו, הרכב אשם כיוון שכך או כך, דרס/פגע בהולך רגל/רוכב אופניים אך בבית המשפט, עם תיעוד הסרטון הזה, הייתה ניתנת אשמה תורמת כלשהי גם לרוכב האופניים אשר התפרץ בכל לשון של הסבר, אל המעבר חציה.

5. לגבי החוק שבהם הפילו את האחריות על הרכבים ועליינו לצפות להולכי רגל במעבר, זה שונה מאוד לגבי רוכבי אופניים, כיוון שאני יכול להמתין במעבר חציה לאיזה רוכב אופניים 100 מטר ממני ולהגיד "הוא נוסע מהר לא יודע אם יחצה במעבר שלי".

זה מצב מורכב.

יש כאן 2 חמורים בסרטון.

פורסם
ברשותך, אני רק רוצה ליישר קו, אתה מעוות קצת את המציאות וזה חמוד.

1. הרוכב ממש לא היה "כבר" במעבר אלה הגיע הרבה לאחר מכן יחסית לפרק הזמן אשר רואים

אולי זה בגלל העברית שלי, אבל לא אומרים את אותו דבר? שהרכב הגיע למעבר לפני שאופניים ועצר שם?

2. הרכב עצר על מעבר החציה כמקובל לתת זכות קדימה לכיכר ורוכב האופניים מגיע זמן "רב" ביחס למהירותו כאשר הרכב כבר נכנס מעט לכיכר.

ואם כבר עצר על המעבר,לא אמור להתסכל שוב אם עובר מישהו (תכלס, אנחנו יודעים שההולכי רגל לא אכפת להם שהרכב במעבר, אם הוא עצר, הוא עצר :-() ונגיד היה הולך רגל, והחליט בכל זאת לעבור בגלל מה שכתבתי בין סוגרים, מה היה קורה?

3. רוכב האופניים נדרש היה לעצור, לרדת מהאופניים ולחצות את מעבר החציה כאשר היא פנויה. זה אותו הדבר כאשר יעמוד אוטובוס למשל או משאית לתת זכות קדימה, הם יעמדו על המעבר חציה כמקובל ואז הרוכב יעקוף אותם מקדימה? נו באמת.

אתה צודק ב100%, עופניים שעוברים על מעבר חייבים לעצור, לרדת ולעבור ברגל, אבל מי עושה את זה באמת :cry:, ואל תבין אותי לא נכון, לא מצדיק אותם. ולגביי הדוגמה עם האוטובוס, יש אנשים (רוצה לכתוב משהו אחר אבל זה קללה (כללה?) ולא רוצה בעיות, שגם יעשו את זה.

4. לצערנו, הרכב אשם כיוון שכך או כך, דרס/פגע בהולך רגל/רוכב אופניים אך בבית המשפט, עם תיעוד הסרטון הזה, הייתה ניתנת אשמה תורמת כלשהי גם לרוכב האופניים אשר התפרץ בכל לשון של הסבר, אל המעבר חציה.

אם נופלים על שופט ולוקח את הזמן ויראה באמת את הסרטון כמה וכמה פעמים, היה אומר 50/50 שכל אחד יטפל בבעיה שלו, אם זה היה קורה הרבה, אנשים היו לוקחים יותר אחריות לפני שעושים דברים כאלה

5. לגבי החוק שבהם הפילו את האחריות על הרכבים ועליינו לצפות להולכי רגל במעבר, זה שונה מאוד לגבי רוכבי אופניים, כיוון שאני יכול להמתין במעבר חציה לאיזה רוכב אופניים 100 מטר ממני ולהגיד "הוא נוסע מהר לא יודע אם יחצה במעבר שלי".

זה מצב מורכב.

מסכים איתך.

יש כאן 2 חמורים בסרטון.

לא יכולת להגיד יותר טוב בתכלס.

בוקר טוב אחי, תקשיב, ממה שקראתי פה, אנשים בדרך כלל זה נראה שרבים איתך בכוח, אני באמת שלא מחפש את זה, ראיתי וחזרתי לראות את הסרטון, ואני חושב שיש דברים שאתה צודק ודברים שאני צודק (אבל אף אחד לא מושלם ולא תמיד רואים את הדברים אותו דבר) אתחיל אם שנראה לי שאני צודק:

הרכב עצר במעבר כדי לתת לרכבים לעבור, נשבע לך שאני רואה שהאופעניים על הכביש לפני שהרכב התחיל זוזה עוד פעם, עכשיו, נכון, הוא לא היה צריך לעשות את זה, אבל אם הרכב כבר עצר, לפני שהוא חושב להמשיך לנסוע, חייב להתסכל שוב, לא רק על הכיכר אם היא ריקה.

טוב, כתבתי לך באדום בנקודות שלך, ואפילו שאני רואה משהו אחר בסרטון, אני משנה את דעתי על 50/50 ושכל אחד יטפל בבעיה שלו, חח

פורסם (נערך)

לא עצר להולך רגל....שהוא שוטר, כנראה חטף דוח. אחרי כמה דקות הם עדיין היו שם.

עריכה אחרונה על ידי motya
פורסם

הסתכלתי כמה פעמים ונראה ששניהם אשמים. אחרי הכל גם לפני שחוצים כביש יש להסתכל לצדדים. וגם הרכב כנראה גלש בכדי לראות אם מגיע רכב משמאל בכיכר ולא ראה שבינתיים מימין האופניים מתחילים לחצות.

כמו כן מותר לחצות מעבר חציה עם אופניים לא חשמליים (בחשמלים חובה לרדת מהאופניים במעבר חציה).

אני אפילו נוטה להאמין שהרוכב האופניים אשם יותר מכיוון שלא וידא שהרכב בלם ונכנס בכל מקרה אומנם לאט אך הסתמך על האינסטינקטים של הנהג שבאותו רגע הסתכל בכלל לצד השני

פורסם
הסתכלתי כמה פעמים ונראה ששניהם אשמים. אחרי הכל גם לפני שחוצים כביש יש להסתכל לצדדים. וגם הרכב כנראה גלש בכדי לראות אם מגיע רכב משמאל בכיכר ולא ראה שבינתיים מימין האופניים מתחילים לחצות.

כמו כן מותר לחצות מעבר חציה עם אופניים לא חשמליים (בחשמלים חובה לרדת מהאופניים במעבר חציה).

אני אפילו נוטה להאמין שהרוכב האופניים אשם יותר מכיוון שלא וידא שהרכב בלם ונכנס בכל מקרה אומנם לאט אך הסתמך על האינסטינקטים של הנהג שבאותו רגע הסתכל בכלל לצד השני

אסור לרוכב אופניים לרכב על המדרכה , מקומו בכביש.

Sent from my SM-G950F using Tapatalk

מכונאי BMW

BMW X5 4800 V8 2010 - N62

פורסם

קלאסי! רוכב אופניים מבצע עבירת תנועה בכך העובר מעבר חציה רוכב על אופניו בניגוד לחוק! כאשר אתה רוצה לעבור מעבר חציה עם אופניים אתה נדרש לרדת מאופניים ולעבור את המעבר רגלית כאשר אופניים ליידך, לגבי נהג הרכב שלא הבחין ברוכב מימין כמובן לא פוסל אותו באשמה.

פורסם

בלי קשר לאשמה החוקית, להערכתי הייתה כאן אי הבנה התקשורת הקשר עין ביניהם. ברור לי כי הם ראו אחד את השני.

אם אתה מאמין שיכולים לקלקל, תאמין שיכולים לתקן.

- רבי נחמן מברסלב

פורסם
לא עצר להולך רגל....שהוא שוטר, כנראה חטף דוח. אחרי כמה דקות הם עדיין היו שם.

משמח לראות דבר כזה אני רק מקווה שהוא באמת קיבל דו"ח.
פורסם

בדיוק כמו בסרטון הקודם - שני טפשים. השוטר היה חייב לעצור על האי ולודא שהדרך פנויה - אבל הוא ממשיך בלי לשים לב לסביבתו.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

קשר את המטען כמו שצריך.

עמוס

וַיִּשְׁמַע אַבְרָם, כִּי נִשְׁבָּה אָחִיו; וַיָּרֶק אֶת-חֲנִיכָיו יְלִידֵי בֵיתוֹ, שְׁמֹנָה עָשָׂר וּשְׁלֹשׁ מֵאוֹת, וַיִּרְדֹּף, עַד-דָּן.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...