Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

דווקא בפנייה ימינה עצירה באמצע לא נחשבת לחסימת הצומת, אני חושב שגם מבחינה חוקית מותר להיכנס אל הצומת ולהמשיך גם אחרי שהאור התחלף לאדום (בניגוד לישר/שמאלה שם חוסמים מכוניות אחרות בזמן הרמזור שלהם, כאן לא חוסמים אף אחד שהגיע לפניך.

ויכול להיות שהנהג היה עסוק במשהו אחר והסתכל על הרמזור המרוחק יותר שבדיוק התחלף לכתום.

פורסם

אלי, זו ישראל, לעבור להכנס לצומת באדום, וגם בירוק אם אינך יכול לפנותו.

הצומת המדובר גדול, אבל רק 3 מתוך 4 הענפים חד סטריים. לא משמעותי מבחינת הרכב המצולם.

יש נהגים שאינם שמים לב. אתמול הייתי עד לנהג שפנה ימינה באדום במקום בו יש רמזור ייעודי לכיוון זה. מדובר ביציאה מפרוייד לחורב, שם הנתיב ימינה מרומזר בנפרד. העניין הוא שהנהג הישראלי רגיל שבפניה ימינה מופרדת באי יש תמרור "תן זכות קדימה" ובמקומות המעטים בהם מוצב רמזור לא מעטים עוברים באדום.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם (נערך)

כל פעם שאני עובר בצומת הזה, אני משתגע מאיך כל כך הרבה נדחפים מהנתיב של הישר, שמאלה.

יותר מזה, יש מקום לאחר הצומת להעמיד ניידת ולסגור את הגרעון באוצר תוך ימים ספורים.

או, אם באמת רוצים לפתור את הבעיה, פשוט לתזמן את הרמזון של התנועה מצד ימין, שיתחלף לאדום כמה שניות לפני הרמזור בערבי נחל בהמשך.

שימו לב שהתנועה שמגיעה ממול, לא יכולה לנסוע בגלל המשאית, הפיאט, המאזדה...

ממש גן שעשועים.

[video=youtube_share;eg-Ke9U5V38]

עריכה אחרונה על ידי Caveman

!AWDSOME

פורסם

איכות הצילום נמוכה - שילוב של תנאי תאורה, מזג אויר ומצלמה.

כביש אחד מירושלים לכיוון תל אביב, השעה בערך 1 בלילה. הבחור עם המאזדה מתנחל בשמאלי ולוקח קרוב ללב את זה שהבחור עם הפולו מסמן לו עם האורות לפנות את הנתיב. מכאן מתחיל משחק של בלימות וחסימות, כל זה במהירות גבוהה וגשם. הסירטון זה רק חלק, הבחור עם המאזדה ניסה לעקוף את הפולו במשך כמה דקות.

[video=youtube_share;GMQcpZLK1Lw]

התחלתי מאוד להילחץ, יש לי גם וילונות שחורים באוטו והראייה עוד יותר נמוכה, גם אורות דמוי קסנון של פיליפס שלא מאירים שום דבר בגשם כמעט) והיה די מפחיד. סעו בזהירות !
פורסם
איכות הצילום נמוכה - שילוב של תנאי תאורה, מזג אויר ומצלמה.

כביש אחד מירושלים לכיוון תל אביב, השעה בערך 1 בלילה. הבחור עם המאזדה מתנחל בשמאלי ולוקח קרוב ללב את זה שהבחור עם הפולו מסמן לו עם האורות לפנות את הנתיב. מכאן מתחיל משחק של בלימות וחסימות, כל זה במהירות גבוהה וגשם. הסירטון זה רק חלק, הבחור עם המאזדה ניסה לעקוף את הפולו במשך כמה דקות.

[video=youtube_share;GMQcpZLK1Lw]

נהג המאזדה הוא חתיכת בבון , מאותם אלה שאחר כך בוכים שתקפו אותם.

רואים שהפולקסווגן אחר כך ניסה לעקוף לימין חזרה והוא עשה לו דווקא.

מתפלאים אחר כך למה יש דקירות ומכות? בשביל מה לעשות את זה?

פורסם (נערך)

יפה שנהג המכונית השחורה חילק את מבטיו וטרח גם להסתכל לאורך הכביש בעת שרב עם הנהג השני. אחרת, היינו עדים כאן לתאונת חזית אחור, בינו לבין המשאית אשר נסעה לאט בנתיב הימני.

ובהזדמנות זו, עבור אותם משתמשי פורום שפויים אשר לא צופים ב-LiveLeak, מקרה של "Karma" בכביש:

https://www.liveleak.com/view?i=984_1512748312

עריכה אחרונה על ידי UniqueZ

פורסם

ועוד מקבץ של סירטונים שהצטברו לי

[video=youtube_share;SabTNfvtHyo]

התחלתי מאוד להילחץ, יש לי גם וילונות שחורים באוטו והראייה עוד יותר נמוכה, גם אורות דמוי קסנון של פיליפס שלא מאירים שום דבר בגשם כמעט) והיה די מפחיד. סעו בזהירות !
פורסם (נערך)
יפה שנהג המכונית השחורה חילק את מבטיו וטרח גם להסתכל לאורך הכביש בעת שרב עם הנהג השני. אחרת, היינו עדים כאן לתאונת חזית אחור, בינו לבין המשאית אשר נסעה לאט בנתיב הימני.

ובהזדמנות זו, עבור אותם משתמשי פורום שפויים אשר לא צופים ב-LiveLeak, מקרה של "Karma" בכביש:

https://www.liveleak.com/view?i=984_1512748312

עדיין נהג הפולו עשה לא מעט tailgating. לא חכם, במיוחד כאשר לפניך בבון (וזו מחמאה לבבונים המקוריים) שיכול גם לבלום באופן לא צפוי.

ד"ר - הרוסי הזה כל כך אפייני לסרטונים, היום ישבתי מול מקבץ של 15 דקות מרוסיה, לא ידעתי אם לצחוק או לבכות. הקארמה חוגגת שם.

עריכה אחרונה על ידי sperial
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
https://www.youtube.com/watch?v=VSIQn7X04mE&feature=youtu.be

נהגים שפשוט מרגיזים אותי כמו נהגת הקורולה, את רואה שאני מאותת ומנסה להשתלב, בסה"כ כדי לפנות ולהגיע הביתה, למה להאיץ, עוד אחרי שאני כבר בתוך הנתיב ? היא לא האטה עד שלא הוצאתי יד מהחלון עם סימון של:

[ATTACH=CONFIG]497523[/ATTACH]

היחידות שיכולות להוציא אותי משלוותי זה הטיפוסים האלו. לרוב בחורות

MAZDA CX-5 AWD (4x4) 192hp / SkyActive-G 13:1

פורסם

הכביש מתחיל להיות עמוס באיזור ראשלצ (כשמ3 נתיבים מגיעים ל2)

הנהג מאחוריי לא מוצא את דוושת הברקס, וכשהוא כבר מבין הוא מחליט להשתמש בהגה במקום בדושה.

למזלי ראיתי כבר במראה שהוא מתקרב אז בזריזות הפסקתי לבלום, התקרבתי לרכב מלפניי ואז הזזתי את ההגה שמאלה, לאחר המקרה הוא עדיין לא שמר מרחק.

פורסם

הדביל השבועי.

גם לעקוף רכב עומד לפני מעבר חציה וגם מימין.

מזל שלא עבר עוד תלמיד/ה בית ספר.

Sent from my Le X820 using Tapatalk

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...