Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

https://www.youtube.com/watch?v=VSIQn7X04mE&feature=youtu.be

נהגים שפשוט מרגיזים אותי כמו נהגת הקורולה, את רואה שאני מאותת ומנסה להשתלב, בסה"כ כדי לפנות ולהגיע הביתה, למה להאיץ, עוד אחרי שאני כבר בתוך הנתיב ? היא לא האטה עד שלא הוצאתי יד מהחלון עם סימון של:

1.jpg

פורסם

התנהגות לא יפה מצידה, מבחינה חוקית היא צודקת. אתה מתפרץ לניב שלה, ואתה יודע שהיא ישראלית, לא רוצה להיות פראיירית.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אני חושב שיש יותר נהגים בכבישי הארץ שמנסים לחסום את מי שעובר נתיב ע"י האצה מאשר נהגים שלא.

וזה הדבר הראשון שבולט לשלילה בתרבות הנהיגה בארצנו, בהשוואה למדינות אחרות.

יכולים קילומטרים לנסוע באותה המהירות, בנתיב השמאלי, בלי לעקוף. אבל ברגע שמישהו לפניהם מאותת שמאלה כדי לעבר לנתיב השמאלי, מזנקים כאילו אין מחר, בשביל לא לתת.

אותו הדבר אלה שבנתיב הימני מגבירים מהירות כל פעם שמנסים לעקוף אותם בנתיב השמאלי - זה יכול להגיע למצב שממהירות 80 הוא יגביר עד 120 קמ"ש כדי שלא יעקפו אותו. אם אתה מוותר וחוזר מאחוריו לנתיב הימני - הוא שוב מוריד מהירות עד 80 קמ"ש.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם
אתה מתפרץ לניב שלה

לא ממש, התפרצות היא יותר חדה לדעתי בהגדרה.

מה גם, שבשניה 00:06 אני כבר נכנסתי לנתיב כשהיא עוד מאחוריי במרחק של רכב, ואז היא מתחילה להאיץ

פורסם

אלי אני מסכים איתך ולדעתי הפעם אתה בסדר גמור! אין כאן התפרצות כלל.

לא יודע אם ציינו את זה פה אבל בדרך כלל אלו נשים בסיטואציות דומות, כאילו נלחמות על ה"כבוד" שלהן מול אותו אחד שחלילה ייכנס לפניהן. נכתב על סמך נסיוני, עיניי ובשרי.

פורסם

אני עדיין בדעתי, היא לא אדיבה, אבל אתה נדחף בכוח. הרושם שלי שמתחילת הסרטון היא מנסה לעקוף אותך, משחררת לרגע (ואז הרכב מאחוריה, שאינו שומר מרחק, ממש נצמד אליה) ושוב מאיצה. אתה נדחף בכוח וגורם לה לעבור את קו ההפרדה. אין פסקול כל שאיני יודע מתי אתה מתחיל לאותת.

דרך אגב, די אפייני לסרטונים שלך שבהם אתה חושב שאתה צדיק, אבל אתה לא.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

כמה דברים מהשבועות האחרונים:

1) אוכפים התנחלות בשמאלי, אמרנו?

2)התנהגות מוזרה ומעבר ברמזור אדום

3)אופנוענים ערסים מתלהבים מעצמם, כולל ברנאאוט של אחד מהם. נשמע הרבה יותר חזק במציאות.

[video=youtube_share;cUnctizzqHg]

"ai motoare capul doare"

פורסם
אני עדיין בדעתי, היא לא אדיבה, אבל אתה נדחף בכוח. הרושם שלי שמתחילת הסרטון היא מנסה לעקוף אותך, משחררת לרגע (ואז הרכב מאחוריה, שאינו שומר מרחק, ממש נצמד אליה) ושוב מאיצה. אתה נדחף בכוח וגורם לה לעבור את קו ההפרדה. אין פסקול כל שאיני יודע מתי אתה מתחיל לאותת.

דרך אגב, די אפייני לסרטונים שלך שבהם אתה חושב שאתה צדיק, אבל אתה לא.

כשאני טועה אני מודה בזה כמו לפני מספר ימים שהעלתי 2 סרטונים עם בלימת חירום בנסיעה מהירה מדי בעיר וכמעט - התנגשות בהולכי רגל מצידי.

היא ממש לא מנסה לעקוף או משהו, יש לפניה ולפניי רכב, אני מאותת עוד מאז שהייתי בנתיב הכי ימני, בערך 800 מטר משם.

פורסם

אלי, אם אותת עוד מהמסלול הימני, נדמה לי שה"עוולה" שלך היא שלא עברת יותר מהר שמאלה.

התרשמות שלי היא שלקראת תחילת הסיבוב בכביש אתה מאט את מהירות הנסיעה בגלל התנועה לפנים, והיא שומרת על מהירות אחידה ולכן נראה כאילו היא מאיצה. יתכן גם שבגלל התנועה שנעצרה מלפנים והמעבר המאוחר שלך יחסית היא גם האיצה, כי זה נתפס בעיניה באותו רגע כהדחפות בתור. כמובן שאם היה רכב לפניה ולכן נמנע ממך לעבור מיידית לשמאל, זה סיפור אחר.

פורסם
אלי, אם אותת עוד מהמסלול הימני, נדמה לי שה"עוולה" שלך היא שלא עברת יותר מהר שמאלה.

התרשמות שלי היא שלקראת תחילת הסיבוב בכביש אתה מאט את מהירות הנסיעה בגלל התנועה לפנים, והיא שומרת על מהירות אחידה ולכן נראה כאילו היא מאיצה. יתכן גם שבגלל התנועה שנעצרה מלפנים והמעבר המאוחר שלך יחסית היא גם האיצה, כי זה נתפס בעיניה באותו רגע כהדחפות בתור. כמובן שאם היה רכב לפניה ולכן נמנע ממך לעבור מיידית לשמאל, זה סיפור אחר.

היא ממש לא מנסה לעקוף או משהו, יש לפניה ולפניי רכב

המתנתי בסבלנות להזדמנות להכנס, וכשהיתה לי וכבר התחלתי לעבור הגברת התחילה להאיץ כפי שרואים, המהירות שלי יציבה ולא בלמתי אחרת היית רואה את אור הבלימה בתחתית מרכז הסרטון נדלק.

אם הייתי מאפשר לה להשתלב ועוד נשאר בנתיב האמצעי, אז הייתי נאלץ להדחף כשהרכבים נעמדים כבר ברמזור.

פורסם

כן, ראיתי את המשפט שציטטת. זו הסיבה לסוף הפסקה שלי.

הכוונה שלי היתה להסביר אולי למה היא האיצה או שזה נראה כך וכן לעמוד על ענין המרווח שהיה לך להיכנס בו.

פורסם

אה, ההסבר הישראלי הפשוט - לא לצאת פראיירית, חלילה, שתהיה רחוקה עוד 5 מטר מהיעד.

פורסם

2)התנהגות מוזרה ומעבר ברמזור אדום

[video=youtube_share;cUnctizzqHg]

מה העניין? נהג אמריקאי :wink: שם מותר לפנות באדום ימינה

אצלי באוטו, יש חצי סיבוב...ששומעים רדיו בלי המצבר.

פורסם (נערך)

בדיוק, מה שהיה לי מוזר זה שלחסום* צומת הוא לא מסכים אבל לעבור באדום זה בסדר מבחינתו. הרי בבירור לא מדובר בטעות, עברו מולו הולכי רגל ומכוניות, בניגוד למקרים שבהם מכוניות "גונבות" את האדום. אם הייתי מעלה סרטון כל פעם שצילמתי מקרה כזה, יוטיוב היה קורס.

*זה צומת של שני רחובות חד סטריים כך שאי אפשר ממש לחסום אותו אם אתה פונה מרחוב אחד לשני. אבל זאת לא הפואנטה בסרטון.

עריכה אחרונה על ידי RedLabel

"ai motoare capul doare"

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...