Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
פשוט עצוב לראות נהגים כאלה מפגרים שחושבים שהם היחידים על הכביש.

j7DbZALtCpM דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

אם לא הייתי מצפצף לו הוא היה נתקע בי, חשבתי שבסוף הוא ישים לב שיש עוד רכב לידו אבל הוא לא.

מצטער הייתה צריך להאט כדי לא לפגוע בו ולא להמשיך ולצפור לו הרי הוא לא ראה אותך והסיכוי שצפצוף ברגע האחרון לא היה מונע את התאונה.

פורסם

חברים למישהו יש נסיון עם מצלמה שמתלבשת על המראה? משהו מהסוג הזה:

אשמח לחוות דעת והמלצה למוכר אמין מאיביי אם יש

$T2eC16RHJF0E9nmFSH)HBRLwyhyw-!~~60_12.JPG

פורסם
מצטער הייתה צריך להאט כדי לא לפגוע בו ולא להמשיך ולצפור לו הרי הוא לא ראה אותך והסיכוי שצפצוף ברגע האחרון לא היה מונע את התאונה.

להאט? אני האטתי, אולי אתה מתכוון שאני יעצור בשוליים ויחכה שהוא יעבור?

הוא לא ראה אותי? הוא לא הסתכל בכלל וגם לא אותת.

אין שום סיבה שצפירה ברגע המתאים לא תמנע את התאונה, ועובדה שהיא מנעה.

פורסם
להאט? אני האטתי, אולי אתה מתכוון שאני יעצור בשוליים ויחכה שהוא יעבור?

הוא לא ראה אותי? הוא לא הסתכל בכלל וגם לא אותת.

אין שום סיבה שצפירה ברגע המתאים לא תמנע את התאונה, ועובדה שהיא מנעה.

אני חושב שזה מה שהוא מצפה ממך לעשות.

חכה לתגובה של חן ג. שיסביר לך בדיוק למה כל המצב הזה נגרם אך ורק באשמתך.

פורסם

נהג הסוזוקי טיפש. הצלם אולי צודק, אבל ממש לא חכם.

היה לי מקרה דומה היום ביציאה מכביש 22, ההבדל היה שמי שחתך אותי עשה זאת על אי התנועה המצוייר. דאגתי להאט ולשמור על מרחק של 10-20 מ' ממנו.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

טעות שלי. משום מה במבט ראשון ועל מסך קטן בלי הגדלה הזכיר לי SX4.

הבעיה לא של דגם הרכב אלא של דגם הנהג.

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

האומללים של הבוקר:

1. אם לא יעמוד שוטר ויעצור נהגים, הם ימשיכו להכנס ב"אין כניסה".

(שעצרתי לידה ואמרתי לה שהיא נכנסה לאין כניסה, היא דיברה בטלפון וענתה בחוסר עניין מוחלט "בסדר")

http://www.youtube.com/watch?v=uHhNKVkCCQk דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

2. מסכנה הנהגת שנסעתי מאחוריה.

שני דבילים ברצף שפשוט נכנסים בכח בלי אפילו להסתכל.

(אני מחכה ליצור שהתווכח איתי לפני כמה שבועות שיבוא ויגיד שלרכב השחור יש זכות קדימה כי מגיע מימין)

http://www.youtube.com/watch?v=6--gSnyTLFE דרך יוטיוב
פורסם
האומללים של הבוקר:

(שעצרתי לידה ואמרתי לה שהיא נכנסה לאין כניסה, היא דיברה בטלפון וענתה בחוסר עניין מוחלט "בסדר")

uHhNKVkCCQk דרך יוטיוב

לא היית צריך לתת לה להיכנס אלא להיצמד אליה ולדחוף אותה אחורה. אני תמיד מחכה להזדמנויות כאלה וכואב לי לראות אחת כזאת מתבזבזת.

פורסם
האומללים של הבוקר:

http://www.youtube.com/watch?v=uHhNKVkCCQk דרך יוטיוב

נתקלתי לאחרונה בתופעה דומה ברח' זמנהוף בחיפה - הרחוב בד"כ דו סטרי אבל כעת בשיפוצים. לא מפריע לנהגים המורגלים לנסוע בו מימים ימימה להכנס אליו כהרגלם - נגד כיוון התנועה המותר - ובמקום יש בקושי מעבר לרכב אחד. לפחות נהגת אחת שהערתי לה היתה המומה לגלות את תמרור האין כניסה.

פורסם

2. מסכנה הנהגת שנסעתי מאחוריה.

שני דבילים ברצף שפשוט נכנסים בכח בלי אפילו להסתכל.

(אני מחכה ליצור שהתווכח איתי לפני כמה שבועות שיבוא ויגיד שלרכב השחור יש זכות קדימה כי מגיע מימין)

6--gSnyTLFE דרך יוטיוב

לרכב השחור יש זכות קידמה לא כי הוא מגיע מימין אלא כי הוא נשאר בנתיב שלו והיא זאת שעוברת נתיב.

קצת קשה לראות כי הסימני כביש דהויים, אבל הוא נשאר בנתיב ההשתלבות משהו כמו 15-25 מטר אחרי הפניה.

אם כבר הבעיה היא שרוב הישראלים לא יודעים להשתמש בנתיב השתלבות ופשוט נעצרים בתמרור, כשיש להם נתיב שלם להאיץ ולהגיע למהירות של התנועה ואז להשתלב בקלות.

1995 Mitsubishi Colt

2004 Mazda MX-5

2012 Toyota GT86

פורסם
לרכב השחור יש זכות קידמה לא כי הוא מגיע מימין אלא כי הוא נשאר בנתיב שלו והיא זאת שעוברת נתיב.

קצת קשה לראות כי הסימני כביש דהויים, אבל הוא נשאר בנתיב ההשתלבות משהו כמו 15-25 מטר אחרי הפניה.

אם כבר הבעיה היא שרוב הישראלים לא יודעים להשתמש בנתיב השתלבות ופשוט נעצרים בתמרור, כשיש להם נתיב שלם להאיץ ולהגיע למהירות של התנועה ואז להשתלב בקלות.

אז זהו בדיוק, שלא.

אין שם נתיב האצה למגיעים מימין.

יש נתיב פניה ימינה.

לא בכל פניה יש נתיב האצה, וכאן אין.

פורסם
אז זהו בדיוק, שלא.

אין שם נתיב האצה למגיעים מימין.

יש נתיב פניה ימינה.

לא בכל פניה יש נתיב האצה, וכאן אין.

זה נתיב האצה שהופך לנתיב פניה ימינה.

הרכב השחור בסדר גמור.

הרכב הלבן (שלמעשה עובר על אי תנועה שנמחק) הוא המשתלב בנתיב של השחור.

פורסם
זה נתיב האצה שהופך לנתיב פניה ימינה.

הרכב השחור בסדר גמור.

הרכב הלבן (שלמעשה עובר על אי תנועה שנמחק) הוא המשתלב בנתיב של השחור.

דבר ראשון, איזה אי תנועה בדיוק?

הכביש בשיפוצים ואף פעם לא היה שם סימון של אי תנועה.

דבר שני, אני לתומי חשבתי שהרכב השחור משתלב לכביש אחר ועובר לנתיב שממשיך ישר.

אולי אתה רוצה שגם כל כביש בגין יעצור כי הוד רוממתו מר GMC שחור רוצה עכשיו לעבור?

אין שם נתיב האצה, אף פעם לא היה.

בעבר הכביש שיורד מההר היה ממשיך רק ימינה והיה על ידו עוד נתיב נוסף מהכיוון שאני הגעתי שגם פונה ימינה.

תיכף גם תגיד לי שאנחנו עברנו על חוקי התנועה כי הפרענו לטויוטה בנסיעה אלכסונית לכיוון העלייה.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...