Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לא יודע אם אפשר להחשיב את זה לדבילי, אבל שני רכבים שעומדים בנתיב הכי שמאלי (כנראה תאונה) והמשאית שכמעט חותכת אותי בניסיון להמנע מלהכנס בהם. למרות שבזווית של המצלמה רואים את הרכבים שעומדים, אני לא ראיתי אותם בגלל המשאית שהסתירה אותם

JaEWhTTLXKk דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

Enforcer, כנס לעורך הודעות מלא, תלחץ על סימן של יוטיוב ותשים שם רק את הסימת של הסרטון.

למה אתה נוסע בנתיב האמצעי רד לימין ?

פורסם
זה מין כשרון שיש לי. פשוט משהו מולד.

אנשים חושבים שאני הזוי אבל דברים הזויים פשוט קורים לי :lol:

הנה עוד סרטון מאותו יום. לא מצחיק אבל יפה אם המשטרה מתחילה להראות עניין.

זה סתם ערס באודי שנדחף לנתיב שפונה שמאלה ואז ערס בסיוויק ואז עוד אידיוט.

hBNU-4iJV2s דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

למה לא אפשרת לו להיכנס ?

פורסם
למה לא אפשרת לו להיכנס ?

אתה רואה שהם עוקפים את כל השיירה ואז מנסים להידחף מקדימה, למה שהוא יאפשר לו להיכנס?

אני אישית הייתי עושה אותו הדבר.

פורסם

מעל הנתיב שאתה מכוון אותו אליו כתוב "קיבוץ גלויות / לה גוורדיה", למרות שבפועל הוא ממשיך לאיילון צפון. אם אני לא טועה, לפני כמה שנים היו שם רק שני נתיבים לאיילון ולא שינו את השילוט מאז שהוסיפו את הנתיב השלישי.

חוץ מזה, התקטננות מציקה מצידך.

פורסם
סליחה אבל למה האבא הזה מטומטם?

הוא מגיע למעבר חציה וחוצה אותו.

כתבתי בתיאור. תצפה בסרטון במסך מלא, אחרת באמת לא רואים כלום, ותעקוב אחריו. בפעם הראשונה שהוא מסובב את הראש כדי להסתכל על התנועה שבאה לכיוון שלו, העגלה כבר על הכביש.

2jcsj80.jpg

פורסם

טרי מהיום!

בעודי נוסע לתומי, פתאום נעקף (מצד שמאל לפחות) על ידי מאזדה 3 כסופה במהירות.

יש לציין כי הרכב נסע עם אורות מצוקה פועלים מסיבה כלשהי, עם מראה ימנית מקופלת ועקף כל מכונית שהייתה לפניו.

לצערי התחלתי לצלם רק כשהגעתי לצומת (אחרי כל האירועים שתיארתי)

מה שכן מצולם זה עקיפות מיותרות שלו

אני אוסיף ואומר שעד ל3:01, במשך ה5 דקות בערך שנסעתי אחריו זאת הפעם הראשונה שהוא התחיל לאותת

https://www.youtube.com/watch?v=EhDRIDl-mHc דרך יוטיוב

לא מצליח להטמיע את הסרטון בצורה נורמלית. אשמח אם אחד המנהלים יוכל לסדר זאת בבקשה

Instagram:

VWPolo6R

פורסם

הנה:

EhDRIDl-mHc דרך יוטיוב

שלושה סרטונים מהיום

w6gkLMc-jYQ דרך יוטיוב

הגאון נסע כל הדרך בנתיב האמצעי (אפשר לראות אותו נכנס לפריים בשנייה הראשונה) וברגע האחרון החליט שהוא צריך לפנות. מה עושים? חותכים את הנתיב הימני ועוצרים.

--------------------------------------------------------------

אתה לא נוסע בנתיב תחבורה ציבורית?

פורסם

כ100 מטר קדימה הנתיב הימני מצטמצם לתוך זה האמצעי.

הנה:

אתה לא נוסע בנתיב תחבורה ציבורית?

במקום הנ"ל הנתיב פעיל לתחבורה ציבורית בלבד בין השעות 16:00-19:00.

פורסם

חבל שאין לי מצלמה כזאת ברכב, היום נתקלתי באישה מטומטמת [זה הביטוי הכי מתאים למה שהיא עשתה], היא פשוט באה לצאת ממתחם, ואני כבר במצב שאני יחסית קרוב אלייה ואם היא תיצאה לכביש עם האוטו שלה היא תיכנס בי, אז מה שקרה זה שהיא מסתכלת עליי ודווקא שאני מתקרב למצב שהסברתי היא נכנסה לי לחצי נתיב [חנה רכב בנתיב הימיני אני הייתי בשמאלי] ופשוט הייתי צריך לבלום. ביטאתי את עצמי בזה שאני נוסע לאט לידה ומסתכל במבט של ''מה את מפגרת?!'' והמשכתי לדרכי.

יש לי 306 סיבות לחייך בכל סיבוב :lol:

פורסם

עוד סרטון מהיום (שהיה די פורה).

4-zq1eTJgnQ דרך יוטיוב

הוא נוסע 3 שניות עם צהוב בעיניים עוד לפני שהוא הגיע לצומת וזה לא מפריע לו לעבור באדום. מה שמדהים הוא שהמהירות שלו היתה די נמוכה ולא נראה שהוא ממהר להספיק את הרמזור או בכלל מבחין בו.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...