Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

כמעט כל הסירטונים מרוסיה הם כאלו של אנשים שיוצאים עם סכין או פותחים את תא המטעו להוציא אלה או גרזן.

מפחיד שזה מתחיל לדלוף גם לארץ.

אנחנו תוך כמה שנים עלולים למצוא את עצמנו במצב של "איך פותרים בעיות בכביש ברוסיה":

-- זהירות! אלימות בסירטון! --

http://www.youtube.com/watch?v=cDKG29xetnI דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.
פורסם

אף פעם לא הבנתי את הקטע של אלימות מהסוג הזה.

אם אתה כבר יוצא מהאוטו, אתה מוודא שהבן אדם לא יקום יותר והוא יילך לבית חולים ויישאר שם כמה ימים.

מסיימים את זה באותו רגע, לא נותנים הזדמנות שהוא ירדוף אחריך או יעשה לך נזק בחזרה.

אם לא, זה סתם הוצאת אגרסיות מיותרת.

פורסם
כמעט כל הסירטונים מרוסיה הם כאלו של אנשים שיוצאים עם סכין או פותחים את תא המטעו להוציא אלה או גרזן.

מפחיד שזה מתחיל לדלוף גם לארץ.

אנחנו תוך כמה שנים עלולים למצוא את עצמנו במצב של "איך פותרים בעיות בכביש ברוסיה":

-- זהירות! אלימות בסירטון! --

cDKG29xetnI דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

מכל סרטוני האלימות בכבישים הרוסים שיש, בחרת דוקא באחד מבוים. :-)

פורסם

^ סליחה, טעות...

אבל YouTube מלא בסירטונים שלא מבוימים דומים לזה.

נראה לי שכולנו מכירים ומקווים שזה לא יגיע למצבים האלו (למרות שהסירטון עם הקטנוע והפאסאט לא מבטיח עתיד וורוד).

פורסם
הנה דוגמה לשני כוכבים שצולמו אתמול בת"א

זה שחתך נתיב בסיבוב פשוט מוציא אותי מדעתי, לצערי אני נתקל בכאלה לא מעט. חוסר מודעות לנתיבים זה מתכון בטוח לתאונות, לא רוצה להכליל אבל זה בד"כ נשים.. ;)

פורסם
זה שחתך נתיב בסיבוב פשוט מוציא אותי מדעתי, לצערי אני נתקל בכאלה לא מעט. חוסר מודעות לנתיבים זה מתכון בטוח לתאונות, לא רוצה להכליל אבל זה בד"כ נשים.. ;)

במקרה הזה, זה היה גבר בוודאות, גם הקטע שאין בכלל בפנייה הזו אפשרות להמשיך לנסוע ישר, ככה שהוא היה מסכן גם את הולכי רגל שיש להיות להם רמזור ירוק.

פורסם

אתה מעלה את הרף, גם בעריכה!

קשה לראות בחושך, לא רוצה לזרוק סתם ניחוש אבל אם תלחץ אותי אהמר על היציאה מנס ציונה לכוון בית עובד.

מישהו זיהה את השיר?

שמעתי את השריקה ואת ההתאמה לשיר. לא אוכל להגיד שזיהיתי :?

פורסם
אתה מעלה את הרף, גם בעריכה!

קשה לראות בחושך, לא רוצה לזרוק סתם ניחוש אבל אם תלחץ אותי אהמר על היציאה מנס ציונה לכוון בית עובד.

שמעתי את השריקה ואת ההתאמה לשיר. לא אוכל להגיד שזיהיתי :?

לגבי הרף, תודה :)

אמנם לא לחצתי לגבי הזיהוי - אבל לצערך אתה לא צודק, קח עוד ניסיון, בעיקרון חפש ברדיוס של 3-4 ק"מ מהניחוש הראשון, הרמז הוא החלק השני של הסרטון.

לגבי השיר -

פורסם
חם מהתנור, עוד נהג אידיוט שצולם אתמול, לצערו הוא צולם משתי זוויות שונות

תהנו!

נו מה המספר?

פורסם

לא להיט, אבל גם משהו. נא להתעלם מאיכות הסאונד (מוזיקה בווליום גבוה + חלון פתוח).

IFTmgCNlxJ0 דרך יוטיוב

הגולף דהר בנתיב השמאלי ולכן הגטס החליט לפנות לו את הדרך, רק שהגיבור ניסה להקדים ולעקופו מימין. מכיוון שהנתיב האמצעי כבר נתפס, הוא החליט לחתוך אותי כדי להשלים את העקיפה האסורה. הבלימה שלי לא מורגשת כי ראיתי את מה שהוא מתכנן לעשות במראת הצד ולכן לא הופתעתי.

פורסם
הפינה לשיפוטכם.:wink:

ככה זה מתחיל.!

וככה זה נגמר.

וטוב שכך.מסוכן:twisted:ומצחיק:lol:כאחד.!

לגבי איך שזה נגמר:

הרוכב קטנוע פתח לו את הבאגז'?

פורסם

איכס אני חווה את הנהגים הגרועים האלה מידי יום כמו כולנו וזה פשוט מרתיח אותי לראות זה עכשיו גם בווידאו. חבל שאין חוק שיאלץ את כולנו להחזיק מצלמות קבועות ברכבים ולהתחיל להפיק דוחות על סמך סירטונים בלבד!!! הם יעשו טונוווות של ש״חים.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...