Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

לכל מי שטוען להונאת ביטוח:

אתם הייתם נכנסים מתחת למשאית מעל 60 טון, גם עם רכב "מאסיבי" כמו טוארג? (מתעופף כמו זבוב מנגיעה קלה יחסית למזלו של המשאית)

הנהג הדביל הזה, שהתחיל בלחתוך מסלול בלי לאותת, ודופק ברקס באמצע החיים בלי שום סיבה נראית לעין (ויש ראות מעולה) פשוט קיבל את המגיע לו.

אני בתור חברת הביטוח של המשאית הייתי מתנער לגמרי מתשלום פיצוי כלשהו לטוארג. אני מקווה שכל שופט יזרוק אותו מכל המדרגות (אולי גם הביטוח המקיף שלו).

לא ברור מה הוא ניסה לעשות בכל זה.

צודק מי שרשם שניתן להעריך את מהירות המשאית ביחס לאובייקטים ברקע (קו מקווקו גדר הפרדה וכו')

לגבי הטענה של פנייה שמאלה: כל הקטע המדובר הוא באורך 1.6 ש"מ כאשר התאונה מתרחשת בדיוק באמצע. בסוף הקטע יש כנסה לאזור התעשייה של מודיעין, לא מן הנמנע שיש שם אתר בנייה או מחצבה. אפשר בקלות לאמת את הטענה הזאת. בניגוד לטוארג, באשר לנהג המשאית ברור מאוד מהי נקודת המוצא שלו ומה היעד. הכל מתועד בתעודות משלוח, חוזים, תצלום קודם מהמצלמה שלו וכ'ו.

אני מעריך מאוד את נהג המשאית על התושייה שלו (להתקין מצלמה, לפרסם את הסרטון).

באשר לטענה תאונה בלתי נמנעת: נראה שנהג הטוארג עשה הכל על מנת לגרום לתאונה הזאת. הדבר היחיד שנהג המשאית היה יכול לעשות כדי להקל/למנוע את התאונה הוא האטה משמעותית מיד לאחר שהטוארג חתך אותו בלי לאותת והחל להאט לאחר מכן. לצורך כך צריך טלפתיה עם נהג הטוארג או להיות פראנואידי בצורה קיצונית (תכונה שיכולה לעזור לנהגי משאיות ולנהגים בכלל אבל לא ניתן סתם ככה לצפות לנהוג כך מכל אחד)

פורסם

נהג הטאורג א*דיוט מוחלט. לא ראיתי כזה דבר בחיי.

נהגי משאיות תמיד נצמדים כשמישהו נוסע לאט בימני. גם כשהם רוצים לעקוף, הוא תמיד נצמדים. אני מניח שזה נובע מכך שקשה להם להאיץ, ועדיין זה לא מצדיק את זה. הטעות היחידה של נהג המשאית הייתה שהוא לא שמר מרחק. שופט יכול לתת לו מעט אחוזי אשמה על כך.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

פשוט עצוב לראות נהגים כאלה מפגרים שחושבים שהם היחידים על הכביש.

j7DbZALtCpM דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

אם לא הייתי מצפצף לו הוא היה נתקע בי, חשבתי שבסוף הוא ישים לב שיש עוד רכב לידו אבל הוא לא.

פורסם

שני ליצנים במכה אחת:

AMprDy_FK4c דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

אימפלה שמחליט לפנות שמאלה מנתיב ישר בלבד וגולף שפשוט מחליט שהכביש שלו.

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם
פשוט עצוב לראות נהגים כאלה מפגרים שחושבים שהם היחידים על הכביש.

j7DbZALtCpM דרך יוטיוב

אם לא הייתי מצפצף לו הוא היה נתקע בי, חשבתי שבסוף הוא ישים לב שיש עוד רכב לידו אבל הוא לא.

סליחה, מר גמבה סטייל!

הבחנת מבעוד מועד במפגר, חוץ מלצפצף לא עשית הרבה כדי למנוע התנגשות!

וסליחה על ההתנשאות, הכל בהומור. אני לא אומר שאני מעולם לא עשיתי את זה, אבל הייתי מתבייש להעלות כזה סרטון לפורום.

פורסם
סליחה, מר גמבה סטייל!

וסליחה על ההתנשאות, הכל בהומור. אני לא אומר שאני מעולם לא עשיתי את זה, אבל הייתי מתבייש להעלות כזה סרטון לפורום.

הוא האיט. מה אתה רוצה שיעשה? יעצור בשוליים? מגוחך!

פורסם

כרגיל, עדיף לצפות בסרטונים באיכות גבוהה במסך מלא או לפחות בחצי מסך (באתר של יוטיוב).

Mu8sNx3a8Mk דרך יוטיוב

מספר רישוי: 22-907-10

רק דמיינו מה היה קורה אם השקית היתה נדבקת לקסדה של האופנוען. יש למישהו רעיונות מה אפשר לעשות עם סרטון כזה?

vLap5sVzf0I דרך יוטיוב

נראה לי שהוא גם המשיך לנסוע בשוליים עד הסוף, הרי ברור שיש לו מקומות חשובים להגיע אליהם.

פורסם
סליחה, מר גמבה סטייל!

אתה בסדר?

אני ידעתי מראש שזה מה שיקרה, אבל אני ממש לא צריך לעשות שום דבר מיוחד חוץ מלהאט קצת...

הייתי מוכן על הצפצפה למקרה שהוא ימשיך לעבור נתיבים כמו מפגר, וזה שיש נהגים שחותכים 4 נתיבים בלי לאותת ובלי לבדוק במראות זה כבר סיפור אחר.

פורסם

במקום "מוכן על הצפצפה" תהיה בנוסף מוכן על הברקס, ככה שהרגל מזמן היתה צריכה לרדת מהגז.

ראית שמדובר בדביל כבר כשפנה ישירות אל הנתיב האמצעי, ולא אל נתיב ההאצה. איפה חן ג. כשצריכים אותו?

פורסם
EvcRTCg9jrk דרך יוטיוב

לא מספיק שהוא נכנס בי,אחר כך הוא ניסה לנקות עם רוק את סימני הפגיעה..:x

הסרט אילם אבל יכולתי לשמוע דיבוב בראש: "מה, זה כלום..."

פורסם
כרגיל, עדיף לצפות בסרטונים באיכות גבוהה במסך מלא או לפחות בחצי מסך (באתר של יוטיוב).

Mu8sNx3a8Mk דרך יוטיוב

מספר רישוי: 22-907-10

רק דמיינו מה היה קורה אם השקית היתה נדבקת לקסדה של האופנוען. יש למישהו רעיונות מה אפשר לעשות עם סרטון כזה?

להדביק על הקיר של משטרת ישראל, לרשום שאתה מוכן להעיד ופרטים בהודעה פרטית!

פורסם
במקום "מוכן על הצפצפה" תהיה בנוסף מוכן על הברקס, ככה שהרגל מזמן היתה צריכה לרדת מהגז.

ראית שמדובר בדביל כבר כשפנה ישירות אל הנתיב האמצעי, ולא אל נתיב ההאצה. איפה חן ג. כשצריכים אותו?

הזכות קדימה הייתה שלי, הבחור חתך נתיבים בלי לאותת אין שום סיבה שבעולם שאני יהיה "מוכן על הברקס".

אני לא הייתי בטוח ב100% שהוא יעשה את זה כי בכל זאת צריך להיות מפגר רציני בשביל לחתוך 4 נתיבים בלי לאותת ולהסתכל, אבל אני כן ידעתי שצפצוף אחד יסדר את כל הבעיה בגלל זה לא הייתי על הברקס.

והפרצוף שהוא עשה אחרי שהוא קלט איזה מפגר הוא היה שווה את כל זה.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...