Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

המשטרה לא תעשה עם זה כלום אם לא תלך ותגיש תלונה, וגם אם תגיש תלונה זה ייסגר מחוסר עניין לציבור.

פורסם
מישהו ניסה להדביק סרטונים שבהם רואים גם את מספר הרכב, באתר של מ"י?

הרעיון עבר במוחי כמה פעמים, אבל:

המשטרה לא תעשה עם זה כלום אם לא תלך ותגיש תלונה, וגם אם תגיש תלונה זה ייסגר מחוסר עניין לציבור.
פורסם

יש צורך במתלונן על מנת שהמשטרה תחקור ותחליט האם להגיש כתב אישום נגד הנהג או לגנוז את התלונה.

מזה שתדביקו את הסרטון על הוול של המשטרה, לא יצא כלום.

כדי שיוכלו לשכתב לעבריין דו"ח, צריך מתלונן שיתן פרטים כמו זמן ביצוע העבירה, מיקום העבירה, תיאור העבירה ושהוא מוכן לתת עדות בבית משפט במידת הצורך ועוד.

לאחר מכן המשטרה מזמינה את בעל הרכב לחקירה ולאחר מכן מחליטים האם להגיש כתב אישום או לא.

פורסם
יש צורך במתלונן על מנת שהמשטרה תחקור ותחליט האם להגיש כתב אישום נגד הנהג או לגנוז את התלונה.

מזה שתדביקו את הסרטון על הוול של המשטרה, לא יצא כלום.

כדי שיוכלו לשכתב לעבריין דו"ח, צריך מתלונן שיתן פרטים כמו זמן ביצוע העבירה, מיקום העבירה, תיאור העבירה ושהוא מוכן לתת עדות בבית משפט במידת הצורך ועוד.

לאחר מכן המשטרה מזמינה את בעל הרכב לחקירה ולאחר מכן מחליטים האם להגיש כתב אישום או לא.

אמנם בכוונתך היה רק להסביר למה המשטרה נוהגת כפי שהיא נוהגת, אבל משתמע שיש בזה היגיון. אין! אנחנו עושים את העבודה שלהם והם פשוט לא רוצים להתעסק בניירת. למה צד שלישי צריך להגיש תלונה ולהעיד כשהכל מצולם וברור? המצב בכבישים הוא כמו שהוא אך ורק בגלל חוסר היכולת והרצון של המשטרה לאכוף את החוק.

פורסם

מה בדיוק מתועד? אז יש סרטון של העבירה. יופי, ומה משם?

האם בסרטון יש תיעוד של שעת העבירה וגם אם כן, האם השעה אכן נכונה?

האם בסרטון ישנו מיקום של העבירה? מעטות המצלמות שיש בהן GPS מובנה ושהדבר נשמר על הקובץ.

מצלם העבירה יכול לראות עוד הרבה דברים שהמצלמה לא קלטה. הוא יכול למשל לראות את התנהגות העבריין עוד לפני שעקף אותו לדוגמא, במראה האחורית.

והדבר הכי חשוב, צריך שיהיה עד שיעיד בבית משפט במידת הצורך ועוד לא המציאו את המצלמה שיכולה לעשות זאת.

סרטון זה טוב וזה יפה וזו ראיה טובה אך זה לא מחליף עדות של בן אדם אמיתי.

על מנת לפתוח חקירה במקרה כזה יש צורך במתלונן. אין מתלונן - אין חקירה.

אני באמת לא מתכוון לפתוח פה בעוד ויכוח על איכות מדיניות האכיפה של אגף התנועה.

דעתי ידועה בנושא זה ועל אף שבעברי הלא רחוק הייתי חלק מהמערך הזה, אני לא חוסך את שבטי מהמשטרה ואני לא מליץ היושר שלה.

לבוא ולבקר זה הדבר הכי קל, להבין מה קורה מאחורי הקלעים ומדוע הצד השני (במקרה הזה המשטרה) מתנהג כך, זה כבר יותר קשה.

פורסם
מה בדיוק מתועד? אז יש סרטון של העבירה. יופי, ומה משם?

האם בסרטון יש תיעוד של שעת העבירה וגם אם כן, האם השעה אכן נכונה?

האם בסרטון ישנו מיקום של העבירה? מעטות המצלמות שיש בהן GPS מובנה ושהדבר נשמר על הקובץ.

מצלם העבירה יכול לראות עוד הרבה דברים שהמצלמה לא קלטה. הוא יכול למשל לראות את התנהגות העבריין עוד לפני שעקף אותו לדוגמא, במראה האחורית.

והדבר הכי חשוב, צריך שיהיה עד שיעיד בבית משפט במידת הצורך ועוד לא המציאו את המצלמה שיכולה לעשות זאת.

סרטון זה טוב וזה יפה וזו ראיה טובה אך זה לא מחליף עדות של בן אדם אמיתי.

על מנת לפתוח חקירה במקרה כזה יש צורך במתלונן. אין מתלונן - אין חקירה.

אני באמת לא מתכוון לפתוח פה בעוד ויכוח על איכות מדיניות האכיפה של אגף התנועה.

דעתי ידועה בנושא זה ועל אף שבעברי הלא רחוק הייתי חלק מהמערך הזה, אני לא חוסך את שבטי מהמשטרה ואני לא מליץ היושר שלה.

לבוא ולבקר זה הדבר הכי קל, להבין מה קורה מאחורי הקלעים ומדוע הצד השני (במקרה הזה המשטרה) מתנהג כך, זה כבר יותר קשה.

זה מה שמכשיל את מערכת הצדק - הם רואים את העבירה בבירור, אבל כדי למלא את הניירת צריך לדעת בוודאות באיזו שעה, תאריך ומקום זה קרה. עם זאת, בפועל, כל זה לא משנה כי לעבור באדום או לחצות קו הפרדה רצוף אסור בכל השעות, הימים והמקומות. זה היגיון ביורוקרטי רקוב.

כל זה לא הפריע להם לתת בראש לילדים שהשתוללו על כביש באמצע הלילה וצילמו את עצמם ברכב באמצעות iכפכף 4s. אז אולי אפשר באמת?

פורסם

בכל פעם שאני יוצא לסידורים בתוך העיר, תמיד יש לי הרבה חומר לפרסם. משעה וחצי של צילומים, בחרתי רק את הכוכבים הנוצצים ביותר, כי לא היה לי כוח לערוך כל אחד שחתך אותי וקיללתי אותו.

RyoB4M7Ga6c דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

אחרי שנתן לרכב אחד לעבור, לא נשארו לו זכויות קדימה לתת.

U8zd-BqUo0c דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

מיד ברמזור שרואים בסרטון הקודם - נהג מונית עובר שני אדומים ברצף. ברמזור השלישי הוא בטח תהה למה כולם עומדים, הרי יש אדום.

כרגיל, מומלץ לצפות ב-HD בחצי מסך או מסך מלא.

פורסם

OTdfJ-bt_Ik דרך יוטיוב

אחרי ביצוע החייאה דחוף במושב האחורי, הגברת, למרבה ההפתעה, לא הספיקה לחזור אל ההגה בזמן והכריחה את כולם לחכות לה.

hjqosGXcgrU דרך יוטיוב

מה יש לנהגי מוניות עם אדום?

פורסם
OTdfJ-bt_Ik דרך יוטיוב

אחרי ביצוע החייאה דחוף במושב האחורי, הגברת, למרבה ההפתעה, לא הספיקה לחזור אל ההגה בזמן והכריחה את כולם לחכות לה.

hjqosGXcgrU דרך יוטיוב

מה יש לנהגי מוניות עם אדום?

ראשון לציון... עיר של נהגים מיוחדים

פורסם

אהבתי איך נהג הקטנוע טורק לה את הדלת.:lol:

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...