Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

נדב, אתה טועה. אין סיבה שהרכב השחור יעצור וימתין שכלל הרכבים יעברו, הוא יכול להמשיך בנתיב הבלעדי שלו ואם הוא צריך להמשיך ישר, להשתלב בזהירות שמאלה. כנ"ל לגבי ההונדה שהחליטה להשתלב ימינה מוקדם כשיכלה להמשיך בנתיב הבלעדי שלה ולהשתלב בהתאם, שלא לדבר בכלל על הקורולה שלוקחת את כתר האגרסיביות בהליכה (ומשום מה לא ממש התייחסו אליה פה).

פורסם

עד לא מזמן באמת היה שם אי תנועה (פיזי, לא צבוע) כפי שטוען נדב.

נדב, לפי הסרטון שלך באמת יש לשברולט נתיב להשתלב שהופך בהמשך לנתיב פנייה ימינה בלבד.

מי שמשתלב מהנתיב הזה לנתיב משמאל צריך לתת זכות קדימה, וכך גם ההונדה מחוייבת במתן זכות קדימה (עוברת נתיב) כפי שעשתה.

אני מבין שהסרטון מהשבוע, אולי בהמשך השבוע אבחן שוב את סימון הנתיבים לידת התפלצת הנדל"נית של הארץ הקדושה הזאת (הולילנד).

פורסם

עוד נהגת למופת:

5_T-3rSD_hI דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

כרגיל - מצטער על האיכות הלילית.

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

ניידת מתנ"א עייפה :roflmao:

יפה שהשכלת לשמור ממנה מרחק, אני גם הייתי פוחד להתקרב יותר מדי. זה בחדרה?

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

כן, בחדרה. (הנשיא פינת תרנ"א)

האמת בלמתי קצת ליד הניידת.. רציתי להגיד משהו.. אבל שני השוטרים בפנים היו עסוקים בדיבור, כנראה לא שמו לב אליה בכלל.

לא נורא, קארמה וזה.

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

שוטרת באיילון

סרטון דיי ישן שמצאתי אבל אחד הטובים(לא אני צילמתי)

שוטרת עצבנית מדברת בכריזה באיילון לא נותנת שיעקפו אותה ומכריחה את כל הכביש לנסוע מאחוריה....

ואם מישהו יעז רק לעקוף אותה...תראו בעצמכם חחחח

(בגלל שאין לי מספיק הודעות אז תורידו רווחים:-D )

www . youtube . com/watch?v=6LGyHrx-EoI

פורסם
שוטרת באיילון

שוטרת עצבנית מדברת בכריזה באיילון לא נותנת שיעקפו אותה ומכריחה את כל הכביש לנסוע מאחוריה....

6LGyHrx-EoI דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

barak5530 1 year ago

בת של זונה , הייתי הורג אותה !!

eitan tr 2 years ago

בת זונה יו יו יו עם הייתי שם יוווו 

Shlomi Shamyan 5 years ago

בת זונה כלבה מסריחה שוטרטות זה העם הכי חרא שיש ....שיאנסו אותה כלבה מסריחה

לתפארת מדינת ישראל.

נראה מה ירגיש זה שאמר לאנוס אותה כשיקרה משהו כזה למישהי יקרה לו.

אידיוט.

פורסם

שי, אל תעלב, זה סתם ילד עבריין מקלדת שמדבר אבל אם הוא היה שם הוא היה נוסע אחריה כמו ילד טוב.

אני מקווה שכולם הבינו למה היא לא רוצה שיעקפו אותה, היא לא רוצה שייראו מה היא עושה שם :-D

Renault Clio sport 2001 - Sold

תקשיב מה דניקס אומר לך.

פורסם
שוטרת באיילון

(בגלל שאין לי מספיק הודעות אז תורידו רווחים:-D )

www . youtube . com/watch?v=6LGyHrx-EoI

וואי תודה! עשית לי את היום.

בקטע שהיא אמרה "אף אחד לא עוקף אותי, פיז'ו אתה נוסע אחרי" ברח לי קצת פיפי מרוב צחוק... :lol:

פורסם
וואי תודה! עשית לי את היום.

בקטע שהיא אמרה "אף אחד לא עוקף אותי, פיז'ו אתה נוסע אחרי" ברח לי קצת פיפי מרוב צחוק... :lol:

חחחחח אני שמח לשמוע...(אני חושב חח)

פורסם

יש פשוט ימים כאלו שמלאים בכוכבים.

2 כוכבים ראשונים - לא מכירים את המושג "זכות קדימה" וכמובן לא יודעים מה זה להשתלב:

http://www.youtube.com/watch?v=JZ3_hY8B-nM דרך יוטיוב

הכוכבית הבאה ככל הנראה לא למדה נהיגה (כוכבית זה גודל המוח שלה):

http://www.youtube.com/watch?v=GhKhDGumgS0 דרך יוטיוב
פורסם

אני יודע שכולנו נתקלים באנשים כאלו, אבל זה לא עושה את זה פחות מעצבן.

מכירים את אנשי ה"אני רק שאלה"?

קודם כל, נהג הג'יפ ה"חביב" תופס שני נתיבים כי הוא "לא בטוח" מה הוא רוצה.

ואז מתגלה שהוא מאוד בטוח - הוא לא צריך לחכות בתור כמו כולם.

(קיצרתי את זמן הרמזור עם חיתוך)

http://www.youtube.com/watch?v=-i0oO9PLgzs דרך יוטיוב

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...