Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
רדיוס של 3-4 ק"מ מהניחוש הראשון, הרמז הוא החלק השני של הסרטון.

אני חייב להודות שלמרות הרמז העבה ואיכות הצילום הגבוהה, החשיכה עושה את שלה ורק הניחוש השלישי שלי פגע בראש מטה עם קו מפורסם על שמו שחוצה את ראש המטה שאחריו בצומת עירוני. אולי המאזדה לקחה השראה מכל הגנרלים האלה כשחתכה בלי בושה.

אגב, הניחוש הראשון שלי, התאים ממש לתזמון הרמזורים, ללחיצות לעקוף לפני מיזוג נתיבים, לצורת פנסי הרחוב ולרדיוס הנרמז כמובן, אבל נפל בנקודות על צורת פנסי הרחוב של הגשר שלאחר מכן, גם השילוט הנדיר לא זכור לי משם. רק במבט שני ראיתי שמדובר בגשר מרכזי יותר עם התמזגות.

התאור יותר ארוך מהתהליך...

פורסם
אני חייב להודות שלמרות הרמז העבה ואיכות הצילום הגבוהה, החשיכה עושה את שלה ורק הניחוש השלישי שלי פגע בראש מטה עם קו מפורסם על שמו שחוצה את ראש המטה שאחריו בצומת עירוני. אולי המאזדה לקחה השראה מכל הגנרלים האלה כשחתכה בלי בושה.

אגב, הניחוש הראשון שלי, התאים ממש לתזמון הרמזורים, ללחיצות לעקוף לפני מיזוג נתיבים, לצורת פנסי הרחוב ולרדיוס הנרמז כמובן, אבל נפל בנקודות על צורת פנסי הרחוב של הגשר שלאחר מכן, גם השילוט הנדיר לא זכור לי משם. רק במבט שני ראיתי שמדובר בגשר מרכזי יותר עם התמזגות.

התאור יותר ארוך מהתהליך...

תשמע, אני חייב להודות שלא הבנתי את החלק הראשון של ההודעה שלך, ראש מטה עם קו מפורסם? שחוצה את ראש המטה שאחריו? אני מרגיש פה כמו בחמיצר! הסבר בבקשה

בכל מקרה, למרות שהצומת די דומה לצומת של הקישור שהשארת בהודעה, אבל זו לא אותה צומת, שאני אגלה וזהו?

פורסם

צומת במערב ראשון, שני רחובות: אחד על שם רמטכ"ל שבעבר קו הגנה מפורסם (העשוי חול) נשא את שמו, השני החליף אותו בתפקיד והיה פעמיים ראש ממשלה לאחר מכן עד שנרצח. פשוט רציתי לתת גם לאחרים הזדמנות לנחש :)

התמונה זה היה הניחוש הראשון (קרוב אך שגוי) שלי.

פורסם
הצחוק השטני - Priceless, שווה לשקול גירסה עם SlowMo.

בסוף זה נראה כמו ירידה טיפוסית לאיילון.

לגבי הצחוק :twisted:

אגב, מי זה SlowMo ? ואיך עושים דואט?

וזו אכן ירידה לאיילון

צומת במערב ראשון, שני רחובות: אחד על שם רמטכ"ל שבעבר קו הגנה מפורסם (העשוי חול) נשא את שמו, השני החליף אותו בתפקיד והיה פעמיים ראש ממשלה לאחר מכן עד שנרצח. פשוט רציתי לתת גם לאחרים הזדמנות לנחש :)

התמונה זה היה הניחוש הראשון (קרוב אך שגוי) שלי.

אהההה, האמת ש-מהלך הרוח של התשובה שלך הייתה לי הרגשה כבר שגילית את המקום, סחתיין!! ועל הדרך למדנו פה מור"ק.:idea:

אגב נראה לי שהמשחק הזה של הזיהוי מעניין רק אותנו :lol: :lol:

פורסם

נהג אחד חותך אחר בלי לאותת ובלי שום סיבה אמתית.. כמעט נכנס בו.

אמנם זה לא מרגש כמו נהג מונית שמנסה לזייף תאונה - אבל זה הדבר הכי קיצוני שקרה היום בחדרה :lol:

SRYLCatz6E4 דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

(מצטער על האיכות.. לילה ומצלמה של שקל וחצי..)

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם
נהג אחד חותך אחר בלי לאותת ובלי שום סיבה אמתית.. כמעט נכנס בו.

אמנם זה לא מרגש כמו נהג מונית שמנסה לזייף תאונה - אבל זה הדבר הכי קיצוני שקרה היום בחדרה :lol:

SRYLCatz6E4 דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

(מצטער על האיכות.. לילה ומצלמה של שקל וחצי..)

לא נראה כ"כ שהם היו ממש קרובים בווידיאו, אולי טיפה סטה אבל לא ממש הגיע למצב של סטיה לנתיב המקביל.

אגב, זאת סיטרואן ברלינגו לא רנו קנגו.

מוזמנים לשאול ולהתייעץ בתחום מצלמות דרך לרכב

פורסם

הם רק התחילו את הנסיעה והיו במהירות נמוכה, אבל הוא חתך אותו מספיק בשביל לבלום וכמעט לשפשף את המדרכה. הכעס שלו מובן.

פורסם

יש לי סרטון שצילמתי שבוע שעבר ביום שני,

משהו בא לנסוע והוא לא שם לב שיש הולכי רגל או שהוא שם לב אבל זה כנראה אוטומט והוא שחרר קצת את הברקס והרכב עשה לו גלישה אוטומטית..

מכיוון שיש לי פחות מ 20 הודעות אני לא יכול לפרסם את הסרטון,

אז זה הלינק:

youtube. com/watch?v=pQUklpv-5w8

(תורידו את הרווח בין היוטיוב ל com)

פורסם
יש לי סרטון שצילמתי שבוע שעבר ביום שני,

משהו בא לנסוע והוא לא שם לב שיש הולכי רגל או שהוא שם לב אבל זה כנראה אוטומט והוא שחרר קצת את הברקס והרכב עשה לו גלישה אוטומטית..

מכיוון שיש לי פחות מ 20 הודעות אני לא יכול לפרסם את הסרטון,

אז זה הלינק:

youtube. com/watch?v=pQUklpv-5w8

(תורידו את הרווח בין היוטיוב ל com)

לשם הנוחות של כולם, הנה הסרטון שפורסם מעליי:

pQUklpv-5w8 דרך יוטיוב
פורסם
אני מאחל לנהג הפסאט לפגוש את העץ הקרוב או לחילופין להתקל במישהו בכביש שיש לו משהו ליד הכיסא ולא בבגאז'.

חבל שהוא לא נתקל באחי. הוא היה גומר עם הנבוט הזה בתחת.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

שלושה סרטונים מהיום

w6gkLMc-jYQ דרך יוטיוב

הגאון נסע כל הדרך בנתיב האמצעי (אפשר לראות אותו נכנס לפריים בשנייה הראשונה) וברגע האחרון החליט שהוא צריך לפנות. מה עושים? חותכים את הנתיב הימני ועוצרים.

--------------------------------------------------------------

XiKXQGxpaBQ דרך יוטיוב

אין לו פניה שמאלה.

RJ4n1mM4v98 דרך יוטיוב

אב השנה דוחף את העגלה לכביש לפני שהוא בודק אם הוא פנוי.

פורסם
שלושה סרטונים מהיום

הגאון נסע כל הדרך בנתיב האמצעי (אפשר לראות אותו נכנס לפריים בשנייה הראשונה) וברגע האחרון החליט שהוא צריך לפנות. מה עושים? חותכים את הנתיב הימני ועוצרים.

אלה הכי מעצבנים, מילא חתכת אותי (שזה מעצבן מאוד) אתה גם עוצר לפני ?!

אין לו פניה שמאלה.

משותף להרבה סרטונים כאן, התבלבלת נגיד שבסדר ואתה לא יודע, אתה רואה שאתה מתבלבל (מצפצפים לך, יש מישהו לפניך, וכו') אתה ממשיך באותה הטעות

באדום

Renault Clio sport 2001 - Sold

תקשיב מה דניקס אומר לך.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...