Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני שעתיים, אלעדית כתב:

לא סרטון אלא תמונה - איך קורית כזו תאונה? (נהג הרכב נהרג)

687de2f452a3e9c7.jpeg

אי אפשר לדעת ללא סרטון, אבל רכב כבד לא יכול לבלום ישר בפתאומיות יש מגבלות, גם שדה ראייה מוגבל ונהגי רכב פרייבט לא מבינים את המגבלות ועוקפים מימין רכבים כבדים.

• אהבתי 1
פורסם

כפי שנכתב - אין לדעת. אבל מדובר בהתנגשות חזיתית בצומת מרומזר. הייתי מהמר על נסיעה באדום.

@Liquidator עקיפה מימין היא בעיה כללית, עקיפת רכב כבד מימין עוד יותר. אבל לא זה המקרה כאן.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני 8 שעות, אלעדית כתב:

לא סרטון אלא תמונה - איך קורית כזו תאונה? (נהג הרכב נהרג)

687de2f452a3e9c7.jpeg

במקום להיות פוליטיקלי קורקט כמו כולם, בואו נתמקד במה שכן ידוע לנו ובד"כ זה באמת ככה:

קצת מהירות מופרזת, "קצת" חוסר תרבות (כללית וכביש), "קצת" אלימות (כיאה לישראלים), קצת כבוד (אדיוטי לחלוטין בכביש) וקיבלנו עוד תאונה מיותרת עם פצועים ופגועים (בתקווה שילדים לא היו שם).

מי אמר "אי אפשר לדעת בלי הסירטון"?

אז בואו נחכה שנשמע פרטים.

אני מוכן לאכול את הכובע אם לא אחד (או כל) הפרמטרים שציינתי היו מעורבים.

פורסם
לפני 5 שעות, sperial כתב:

כפי שנכתב - אין לדעת. אבל מדובר בהתנגשות חזיתית בצומת מרומזר. הייתי מהמר על נסיעה באדום.

@Liquidator עקיפה מימין היא בעיה כללית, עקיפת רכב כבד מימין עוד יותר. אבל לא זה המקרה כאן.

ברור רק ציינתי שחלק מהתאונות קורות הרבה מעקיפה מימין, או מעקיפה של משאיות כבדות מבלי להבין שיש לנהג שטח מת מצד ימין וגם מלפנים, וגם שרכב כבד לא יכול לבלום בלימת חירום כמו רכב פרייבט.

כאן ספיצפית לא ניתן לדעת ללא סרטון, באופן כללי הרבה רכבים כבדים מעורבים בתאונות דרכים.

פורסם (נערך)

לחשב סטטיסטיקה בצורה נכונה זה לא 1+1, מרפרופ קל בקישור שהועלה נראה שאין התייחסות לנסועה של כלים כבדים שהיא פי 3-10 מרכב פרטי. 

כנראה שגם לאחר שקלול הנסועה עדיין הסטטיסטיקה תהיה לרעת הכלים הכבדים כנראה בגלל שסקרו תאונות קשות וקטלניות שמן הסתם יגדלו במשאיות ואוטובוסים ולא צריך להיות גאון סטטסטי בשביל לראות את זה. 

עריכה אחרונה על ידי ELI001
פורסם
לפני 13 דקות, ELI001 כתב:

לחשב סטטיסטיקה בצורה נכונה זה לא 1+1, מרפרופ קל בקישור שהועלה נראה שאין התייחסות לנסועה של כלים כבדים שהיא פי 3-10 מרכב פרטי. 

כנראה שגם לאחר שקלול הנסועה עדיין הסטטיסטיקה תהיה לרעת הכלים הכבדים כנראה בגלל שסקרו תאונות קשות וקטלניות שמן הסתם יגדלו במשאיות ואוטובוסים ולא צריך להיות גאון סטטסטי בשביל לראות את זה. 

ממש לא חישבתי זאת ככה, הסבירו לי אז בקורס רכב כבד, זה לא משהו שהוצאתי מהראש.

פורסם
לפני 28 דקות, Liquidator כתב:

ממש לא חישבתי זאת ככה, הסבירו לי אז בקורס רכב כבד, זה לא משהו שהוצאתי מהראש.

דיברתי על הקישור ש @sperial צירף. על פניו נראה שלא התייחסו שם לעניין הנסועה, אם הם טעו בזה, גם מי שהסביר לך יכול לטעות והגיוני גם שזה המקור שלו.  

פורסם (נערך)
לפני שעתיים, Liquidator כתב:

חלק מהתאונות קורות הרבה מעקיפה מימין, או מעקיפה של משאיות כבדות מבלי להבין שיש לנהג שטח מת מצד ימין וגם מלפנים, וגם שרכב כבד לא יכול לבלום בלימת חירום כמו רכב פרייבט.

אכן, היום בשעת צהריים, בעליה לגשר היוצא מראש העין לכיוון כפר קאסם וכביש 5. נהגת פיאט 500 חותכת מימין לפני משאית עפר גדולה, וכמובן נמעכת קלות (בכל זאת מהירות אפסית בכניסה לצומת מרומזר) . והטענה הראשונה שנזרקת לחלל האוויר ״ אתה לא רואה?״  (לא הוא לא רואה ולא יכול לראות בברור רכב קטן שמגיע בזווית חדה קרוב מצידו הימני)

תמונה להמחשה, איפה הרכב שצמוד מימין לו מחוץ לטווח המראה?

image.png.cbc5268cc036b0daca52320ed65773f4.png

עריכה אחרונה על ידי zaf
  • אהבתי 1

עברו כבר למעלה ממיליון קילומטר של נהיגה מאז ימי הכרמל 12 מודל 67 (מנוע פורד) דבר לא השתנה. עדיין רואה סביבי נוהגים נהיגה מבוהלת, הססנית ומנותקת מכל הקורה בכביש . 

פורסם

היוניק המשיך ישר או פנה ימינה?

כמה אני אוהב את הסרטונים האמריקאיים שבסוף התרגיל איזה רכב מדליק צ׳קלקות, במקרים העוד יותר טובים יש גם מרדף ותמרון PIT.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...