Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 54 דקות, dorsht כתב:

מהסרטון זה נראה הרבה יותר משתי השניות שממליצים לשמור עליהן.

קודם כל, זה לא, בטח לא לאורך רב הסרטון

לא קשה למצוא ציון דרך על הגדר מימין ולספור עד שתיים.

דבר שני, שתי שניות זה מרחק המינימום. 

דבר שלישי, הוא עדיין מהיר מהרכבים בימני. 

לבסוף, עוד יש רכבים לפניו שמכתיבים את המהירות בה הוא עוקף, ולא מעט

זה שהשמאלי מיועד לעקיפה לא אומר שכל רכב בימני צריך לפנות את הנתיב למי שרוצה לסוע יותר מהר מהתנועה.

הסקודה זה עוד נסיך של אמא שחושב שהכביש של אבא ושכולם צריכים לפנות לו את הדרך.

• אהבתי 3

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
לפני 2 דקות, falou כתב:

דבר שני, שתי שניות זה מרחק המינימום. 

נכון, אבל זה אמור להספיק בתנאים הנ"ל.

לפני 3 דקות, falou כתב:

הסקודה זה עוד נסיך של אמא שחושב שהכביש של אבא ושכולם צריכים לפנות לו את הדרך.

כמו שכתבתי - הוא לא בסדר.

אבל אין לי כוח לרוב להתעסק עם כל מיני יצורים על הכביש, אז אני מפנה.

• רעיון טוב! 1

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם
לפני 4 שעות, dorsht כתב:

עריכה:

מהסרטון זה נראה הרבה יותר משתי השניות שממליצים לשמור עליהן.

באור יום ועם ראות טובה לא רואה צורך לשמור יותר מזה.

אם תוכל להגיד מהסרטון מה המרחק שהוא שומר מהרכב ממול זה ממש יעזור כי קשה לנחש דברים כאלה במיוחד בגלל העדשה של המצלמה.
ואם במיוחד באור יום ועם ראות טובה אתה לא רואה אז פי כמה וכמה תשמור מרחק.
ושום דבר רע לא קרה משמירת מרחק להפך זה דווקא מונע תאונות ודברים רעים אחרים וגם מקנה לך זמן תגובה ארוך יותר אם לא היית שומר מרחק.
אבל אתן לדרווין לעשות את שלו

• אהבתי 2
  • רעיון טוב! 1
פורסם

לכן אמרתי נראה ולא ודאי.

אין בעיה עם שמירת מרחק, אבל מצד שני לא צריך להגזים ובאור יום לשמור 10-12 שניות בין רכב לרכב. (יש גם מגזימים כאלו)

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

פורסם (נערך)

לא צריך להקצין כדי לגרום ל"טענה" שלך להיות מגוחכת, לכן אנא שמור מרחק של 2-3 שניות מרכב ואל תצמד אליהם וגם 10-12 שניות זה לא רע(כל אחד הזמן תגובה שלו).
הפעם אין סיבה להתנהג כמו ישראלי ממוצע, ולא יקרה שום דבר אם מישהו "ידחף" בינך לבין הרכב שאתה שומר מרחק ממנו פשוט תשמור גם מהרכב הזה 2-3 שניות. 

אך אחד לא גנב לך את התור ואתה לא באמת ממהר לשום מקום.

ואני חושב שאם באמת כל אחד ינסה לשמור מרחק של 2-3 שניות מהרכב לפניו, אולי ההרגשה בכבישים תהיה פחות לחוצה אבל מה לעשות שאנחנו אחרי הכל מדינה במזרח התיכון ולא באירופה. 

ובקשר לתגובה הראשונה שלך כשאתה אומר שאתה לא מצדיק וממשיך באבל, זאת הצדקה.

עריכה אחרונה על ידי VromVrom
  • אהבתי 2
פורסם

אני שומר מה שצריך, אבל אני גם לא אשאיר מרווח של 10-12 שניות ביום רגיל עם ראות טובה (זה לא מה שהוא עשה, יצא לי להיתקל בדברים כאלו).

פורסם
לפני 20 שעות, dorsht כתב:

אבל אין לי כוח לרוב להתעסק עם כל מיני יצורים על הכביש, אז אני מפנה.

אם אפשר לפנות בלי ליצור בעיה בתנועה.

אם לא ניתן, אני פשוט מנצל מיומנות ישנה ולוחץ ברקס עם רגל שמאל, רק מספיק כדי להדליק אור בלם אחורי...

• רעיון טוב! 1

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם (נערך)
בתאריך 1.9.2025 בשעה 15:58, dorsht כתב:

אני שומר מה שצריך, אבל אני גם לא אשאיר מרווח של 10-12 שניות ביום רגיל עם ראות טובה (זה לא מה שהוא עשה, יצא לי להיתקל בדברים כאלו).

מה הבעיה עם זה? להפך זה נותן יותר מרחק ומאפשר לשמור על זרימת התנועה.(אבל 10-12 שניות אתה לא רואה באמת את הרכב ממול בכביש מפותל כי זה מרחק של 333-400 מטר, לכן הטענה שלי בהינתן ההנחות שהנחתי נכונה ) 

עריכה אחרונה על ידי VromVrom
פורסם

בימני אני יכול להגיע למצב כזה.

בעקיפות פחות, כדי לא לסתום את השמאלי.

פורסם
לפני 16 שעות, BoazB11 כתב:

10-12 שניות במהירות 100 קמ"ש  =  300 מטר.

ואני חושב לעצמי, כמה מאלו ששומרים מרחק של 10-12 שניות גם מגיעים למהירות של 100 קמ"ש? סתם תהייה שעלתה לי. 

ממה שראיתי עד היום בכבישים. 

זה נאמר מבלי להכיר אישית את חברי הפורום שהעידו על עצמם שהם שומרים מרחק שכזה; אין מידע, כך שהנאמר לא כוון אליהם אלא רק לגבי מה שאני ראיתי עד היום במו עיניי.

• אהבתי 1

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

• 3 שבועות מאוחר יותר ...

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...