Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 14 שעות, kompy כתב:

המקרה הקודם היה חודשיים לפי. מדוע לוקח כ״כ הרבה זמן לתקן ליקוי בטיחותי?

בחיפה, קיר בטון קרס בחורף 2023.

עברה שנה. כמעט כלום לא קרה. 

התחלף ראש עיר. 

דברים התחילו לזוז ועכשיו, שנה וכמה חודשים אחרי שהקיר קרס, סוף סוף החור תוקן.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

עבודות כאלה דורשות בדיקה תכנון הנדסיים וגם ליווי ביורוקרטי של אישור תוכניות בניה, תיקצוב וכו׳ אין לי מושג מה קבועי הזמן, אבל הם משמעותיים.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני שעתיים, taranta כתב:

image.thumb.png.1553cef2bf87d981f6bdd34d3749eb0e.png

את התמונה הזו בדיוק (החלק העליון לפחות), שיתפתי בפייסבוק של העיריה ובקבוצה הרלוונטית של השכונה...

לפני שעתיים, sperial כתב:

עבודות כאלה דורשות בדיקה תכנון הנדסיים וגם ליווי ביורוקרטי של אישור תוכניות בניה, תיקצוב וכו׳ אין לי מושג מה קבועי הזמן, אבל הם משמעותיים.

למה ביפן יכולים תוך שבוע לטפל בזה, א-ת, הכל כולל הכל אבל בחיפה לא?... 

ולמה, במשך כשנה, במשמרת של ראשת העיר הקודמת הנושא לא זז- אבל בדקה שראש העיר התחלף, הדברים התחילו לזוז מהר? 

(ואני פייר מופתע אחושלוקים מהעובדה שיהב אשכרה עושה משהו, כנראה שנעלב מאד מזה שהוחלף- בכהונות הקודמות שלו, לא עשה כמעט כלום).

תקופה של כחצי שנה מרגע תחילת הבעייה היא הגיונית, לצערי, בישראל. עיכוב של חודשיים בהחלט מצופה, שוב-לצערי, בישראל. 

הקיר קרס באפריל 23, התחילו לעשות משהו חודש אחרי, ועצרו הכל- למשך מעל שנה. 

פורסם
לפני שעתיים, taranta כתב:

image.thumb.png.1553cef2bf87d981f6bdd34d3749eb0e.png

זה מצחיק והכל, אבל ברור לך ההבדל בין בור קטן באיזה עיירה שלא מפריע לאף אחד לבין בולען עצום בצומת ענקית?

פורסם (נערך)

התכוונתי לתמונה התחתונה של הבור בכביש בעיירה.

חוץ מזה שהתמונה קיימת ברשת מזמן והשנים בכיתוב רק משתנות עם הזמן,

לא נראה הגיוני שבור בכביש נשאר בדיוק באותה צורה ועם אותם אבנים כ"כ הרבה שנים.

אבל את המסר הפייק מעביר בצורה ברורה...

אגב התמונה העליונה של הבור ביפן, שהיא כנראה אמיתית -

לפי הכיתוב על התמונה זה לקח להם שבוע לתקן,

ולפי הכתבה ב'גרדיאן'  התיקון ארך 48 שעות בלבד.

https://www.theguardian.com/world/2016/nov/15/japan-fixes-vast-fukuoka-city-sinkhole-repaired-two-days

עריכה אחרונה על ידי BoazB11
  • רעיון טוב! 1
פורסם
לפני 29 דקות, BoazB11 כתב:

לא נראה הגיוני שבור בכביש נשאר בדיוק באותה צורה ועם אותם אבנים כ"כ הרבה שנים.

לגמרי. ובאותו גודל מדוייק. ואותו הרקע בלי הבדל של מילימטר במיקום המצלמה. וכולי...

לפני 29 דקות, BoazB11 כתב:

אגב התמונה העליונה של הבור ביפן, שהיא כנראה אמיתית -

לפי הכיתוב על התמונה זה לקח להם שבוע לתקן,

ולפי הכתבה ב'גרדיאן'  התיקון ארך 48 שעות בלבד.

https://www.theguardian.com/world/2016/nov/15/japan-fixes-vast-fukuoka-city-sinkhole-repaired-two-days

אני זוכר את המקרה מהחדשות (ומהתמונות פייק האלה :lol: שצפות מדי פעם). אני אבל לא זוכר כמה זמן התיקון באמת לקח... 

האמת כנראה איפה שהוא באמצע, אני זוכר שאכן לקח בערך שבוע לתקן, סה"כ. 

נתפשר על 4 ימים? :rofl:

• מצחיק 1

פורסם (נערך)
לפני 16 שעות, יענקלה הדובי כתב:

בסרטון של המרדף יש פושע שצריך לשבת בכלא !!!!

אף אחד לא יכול לנהוג ככה חולה נפש!!

רק הערה: חולי נפש, בדרך כלל, נוהגים למופת. קראתי מחקר כי הם פחדנים יותר ולכן מעורבים פחות בתאונות. גם נוהגים הרבה פחות שעות כי הם תחת השפעת תרופות.

ברור שאדם המעורב במרדף יש לו איזו הפרעה נפשית רגעית (או איך שנקרא לזה), אך זה עדיין לא נותן לו את הפרווילגיה להיקרא חולה נפש.

עריכה אחרונה על ידי tinoki
  • מצחיק 1

אם אתה מאמין שיכולים לקלקל, תאמין שיכולים לתקן.

- רבי נחמן מברסלב

פורסם
לפני 6 שעות, sperial כתב:

בירושלים, לא צריך תכנון הנדסי ואף לא ליווי בירוקרטי.

בסה״כ צריך להתקין מחדש את מעקה ה-W.

קהילת אוהדי ווסטהאם יונייטד בישראל - https://www.facebook.com/groups/whuil/

'פטישי ישראל' - https://www.facebook.com/WHUIL/

טוויטר - https://twitter.com/AmitDim

פורסם

אני מדבר על המפולת בדנו״ש, נראה שברווז עובר שם הרבה. מדובר בכביש ישן מאוד שעבר הרחבות במהלך השנים, כנראה שמשהו התחרבש בתשתיות של קיר תומך סמוך לבתים.

את ירושלים אני מכיר פחות טוב, משתדל להתנייד בה רגלית ובביקור האחרון הכרתי את התחב״צ שהתרשמתי שסבירה לגמרי.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

ב-1993 ביקרתי בלונדון ובבוקר כשנסענו באוטובוס לאנשהו ראינו עובדים בכביש שפתחו איזה בור. התרשמתי מזה ששתו תה מספלים "אמיתיים". אבל אחר הצהריים כשחזרנו באותו מסלול התפעלתי לגלות שלא נשאר שום רמז לעבודות  הכל היה סגור ונראה תקין. בישראל זה לוקח ימים, חודשים או שנים.

מוטי, מוטי, מוטי - אני לא סתם בחור אידיוטי 

פורסם

כאן לוקחים את הקבלן הזול ביותר שלוקח קבלן מישנה עם 2 טרקטורים ומפעיל אחד. לכן זה לוקח הרבה זמן (ומזומן) 😜

• אהבתי 1

עברו כבר למעלה ממיליון קילומטר של נהיגה מאז ימי הכרמל 12 מודל 67 (מנוע פורד) דבר לא השתנה. עדיין רואה סביבי נוהגים נהיגה מבוהלת, הססנית ומנותקת מכל הקורה בכביש . 

פורסם
בתאריך 22.8.2024 בשעה 13:06, tinoki כתב:

רק הערה: חולי נפש, בדרך כלל, נוהגים למופת. קראתי מחקר כי הם פחדנים יותר ולכן מעורבים פחות בתאונות. גם נוהגים הרבה פחות שעות כי הם תחת השפעת תרופות.

ברור שאדם המעורב במרדף יש לו איזו הפרעה נפשית רגעית (או איך שנקרא לזה), אך זה עדיין לא נותן לו את הפרווילגיה להיקרא חולה נפש.

"חולה נפש" (שזו הגדרה שאפשר להשאיר במאה הקודמת) זו כותרת שמתארת קבוצה כמו שהמילים "רכב פרטי" מתארות קבוצה.

יש חרדתיים, ויש אימפולסיביים, יש נמנעים ויש ההפך... זו לא קבוצה הומוגנית בהקשר הזה.

• אהבתי 1

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...