Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

אתמול בבני ברק, בתוך דקה, קלאסיקה של של נהיגה בע״ה .

הגדיל עשות האב שממתין שאני אגיע לקירבתו ואז מורה לילדות ״להתאבד״ 🙄

עריכה אחרונה על ידי zaf
  • אהבתי 1
  • מבאס 2

עברו כבר למעלה ממיליון קילומטר של נהיגה מאז ימי הכרמל 12 מודל 67 (מנוע פורד) דבר לא השתנה. עדיין רואה סביבי נוהגים נהיגה מבוהלת, הססנית ומנותקת מכל הקורה בכביש . 

פורסם
לפני 52 דקות, zaf כתב:

אתמול בבני ברק, בתוך דקה, קלאסיקה של של נהיגה בע״ה .

הגדיל עשות האב שממתין שאני אגיע לקירבתו ואז מורה לילדות ״להתאבד״ 🙄

בקשר לסרטון השני, אני משתדל אם אפשר לעצור ולתת לעבור אפילו שזה לא מעבר חצייה רק בגלל החשש שמישהו יקפוץ לי לכביש, בדיוק כמו שעשו לך. צריך להסתכל במראה שאיזה אופנוע לא ינסה לעקוף.

בגלל חוסר זהירות (אנדרסטייטמנט) של הולכי רגל הפסקתי לנסוע דרך בני ברק. לא שווה 5 דקות חיסכון בזמן/דרך.

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 2
פורסם

לצערי לא הייתה כל ברירה אחרת, ניחום אבלים בבני ברק.🙄

יש עוד קטעים, כמו ההמשך של הרכב שחותך לחניה שרכב ממול רצה להכנס אליה.אבל חבל על הזיכרון של עמוס השרת.

בכל זאת, הנה ההמשך -

• מבאס 1

עברו כבר למעלה ממיליון קילומטר של נהיגה מאז ימי הכרמל 12 מודל 67 (מנוע פורד) דבר לא השתנה. עדיין רואה סביבי נוהגים נהיגה מבוהלת, הססנית ומנותקת מכל הקורה בכביש . 

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

אוי אוי, הג׳מפי המושקעת ביותר בארץ 😲 

העיקר שאתה שלם גם אם האוטו פחות.

• אהבתי 1

פורסם (נערך)
לפני 4 שעות, NewDriver18 כתב:

מה גרם לזה? נרדמת? או התעסקות עם נייד?

אפשרות א.  נירדמתי לרגע והתעוררתי רגע ליפני התאונה. אז עשיתי עם ההגה שמאלה ואז ימינה שוב שמאלה שוב מהר ימינה(לכן לא נתקעתי חזיתי בגדר שמאל שזה הבומבה הרצינית

לפני כשעה, zaf כתב:

אוי אוי, הג׳מפי המושקעת ביותר בארץ 😲 

העיקר שאתה שלם גם אם האוטו פחות.

גלגל הנהג נישבר שם בפנים והגאנט האחורי גם שמניות. מההתנגשות בגדר שמאל ושיפשופים על כול הפח בצדדים

אני יגרור למוסך במישור אדומים 

וניראה מה הנזק

העיקר מה שאמרת וגם שלא היו שם עוד מכוניות

עריכה אחרונה על ידי דובצע
  • מבאס 5
  • רעיון טוב! 1
פורסם

בראשון: חשבתי שתהיה פגיעה פיזית, אבל קיבלתי טראומה נפשית, נהגת שכמעט נכנסה בי, התחילה לצעוק שאני משוגע 🙈

ריכוז של נהגים מעצבנים:

• מבאס 1
פורסם
לפני 6 שעות, דובצע כתב:

והפעם הדביל הוא אני. לא נעים בכלל אבל אני דוגל בלהראות לא רק הצלחות

שעה 04:47. זה מאוחר בלילה או מוקדם בבוקר?

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני כשעה, sperial כתב:

שעה 04:47. זה מאוחר בלילה או מוקדם בבוקר?

מאוחר בלילה - בעיקרון נסעתי לירושלים עם מישי ואז התקשרה אליה חברה שלה שהיא עם ידיד עם אוטו משופר בנס הרים והם עשו תאונה והיא רק רוצה לבית אז נסענו אליה ולקחתי אותם לקרית אונו ומשם נסעתי לירושלים-מרוב כול הסיבובים נירדמתי. הייתי צריך לעצור בצד ולישון 

• רעיון טוב! 1
פורסם

סליחה על הזווית, ככה בדיוק ילד יכול להידרס למרות שעובר במעבר חציה.

רכב שעוצר לפני המעבר ולא בנתיב עצמו, כמובן כדי להוריד ילד אחר בלי לחפש חניה רגע, ולכן חוסם את שדה הראיה

וילד שרץ במעבר החציה בלי להסתכל

• אהבתי 1

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...