Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ריכוז סרטוני מצלמות רכב של דבילים

יוסי פרנקוס

פוסטים מומלצים

השבוע. האיתי צריך להחזיר הולטר של אבא שלי. בכניסה למקום. יש חניות נכים. ואחרי זה מגרש חניה בתשלום. היתה חניה אחת. של נכים. בגלל שאבא שלי לא היה איתי. חניתי בתשלום. לא העזתי לתפוס חניה. אפילו שזה לקח בין 5 ל10 דקות גג. אני לא מנצל תתו לרעה. אבל יש כאלו שכן.

גם שאבא שלי היה מאושפז. חניתי בחניות רגילות.  רק ניצלתי תחניה חינם. אבל זה נדיר.

יש מקרים שחונה בחוץ. והולך רבע שעה ברגל.

• אהבתי 3
  • רעיון טוב! 2

אני אדם דסלקט ולכן יופיעו שגיאות כתיב וחסר סימני פיסוק    נקודות  מקווה שתקבלו זאת 

תודה🙂

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בתאריך 19.9.2024 בשעה 22:06, sperial כתב:

יש לי ״רישיון נהיגה במזחלת איילים״. מזכרת חביבה מלפלנד, אבל המסכנים שגררו את המזחלת איתי ועם אשתי שפכו לאגר אחרי 200 מ׳. לעומת זאת, את ההאסקים אי אפשר לעצור. הם אפילו מחרבנים תוך ריצה.

חחח גם לי יש וגם עשיתי את ההאסקים

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 5 שעות, yor2 כתב:

השבוע. האיתי צריך להחזיר הולטר של אבא שלי. בכניסה למקום. יש חניות נכים. ואחרי זה מגרש חניה בתשלום. היתה חניה אחת. של נכים. בגלל שאבא שלי לא היה איתי. חניתי בתשלום. לא העזתי לתפוס חניה. אפילו שזה לקח בין 5 ל10 דקות גג. אני לא מנצל תתו לרעה. אבל יש כאלו שכן.

גם שאבא שלי היה מאושפז. חניתי בחניות רגילות.  רק ניצלתי תחניה חינם. אבל זה נדיר.

יש מקרים שחונה בחוץ. והולך רבע שעה ברגל.

אני גם יכול להוציא תו נכה על אבא שלי שקרוב לגיל 90 אבל אני לא חושב על זה אפילו כי ההורים שלי חינכו אותי

לעומתי יש לי שכנה במרכז העיר ירושלים שמפנה את החניית נכה הפרטית שלה בשביל האורחים

מבחינתי שכר מצווה מצווה ושכר עברה עברה. מי שמיתלכלך שיהנה 

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

@דובצע שאבא יזכה לחיים ארוכים.  אבא שלי בן 89.

אנחנו הוצנו לאבא שלי תו. בגלל שקשה לו ללחת. לא ביקשנו אפילו תאנחה של האגרה.

שבוע שעבר. לקחתי מונית. הוא עבר לכיסא גלגלים. לצערי. וגם מחר. נשתמש בשרות מוניות.

יש שם 10 חניות נכים. אבל אין לי דרך. לקחת תכסה גלגלים. ברכב שלי.

ותמיד החניות תפוסות.

עריכה אחרונה על ידי yor2
  • מבאס 1

אני אדם דסלקט ולכן יופיעו שגיאות כתיב וחסר סימני פיסוק    נקודות  מקווה שתקבלו זאת 

תודה🙂

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 22 שעות, Liquidator כתב:

זה חנייה פרטית של נכה, האם מספר הרכב תואם לחנייה? זה שיש תו נכה יכול להיות שיש מקום חנייה פרטי של נכה(שלט עם מספר של הרכב) במקרה כזה לא חייב שהנכה יהיה.

ואם חנתה בחניית נכה השתמשה לרעה בתו לא שלה, אי אפשר לדעת אם התו נכה על שמה או לא.

ואם התו נכה על שמה זכותה לחנות בנכים, זו פריוולגיה שיש לבעלי תו נכה.

כמו שכבר כתבו לפני, זאת לא חניה פרטית של נכה אלא ציבורית.
מדובר במתחם קניות שיש בו מעט חניות חופשיות והרבה חניות עם חניה חינם לשעה וחצי ואחר כך בתשלום. במתחם הזה יש חדר כושר קרוב לחניות החופשיות . בשישי בבוקר יש שם ככל הנראה חוג כלשהו לנשים - אני מגיע לשם לקניות ורואה הרבה נשים צעירות בבגדי ספורט חונות במתחם והולכות לחדר הכושר. כמו שכתבתי, אני לא יודע במאה אחוז, אבל יש לי הרגשה חזקה שמי שיצאה מהמכונית הזאת יכלה גם לנסוע עוד כמה מטרים ולחנות בתוך המתחם בתשלום (אני מניח שהחוג הוא פחות משעה וחצי או שלחדר הכושר יש הסדר חניה) ולהשאיר את החניה הזאת לנכים שבאמת נזקקים לה.

מוטי, מוטי, מוטי - אני לא סתם בחור אידיוטי 

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

במתחם בו אני מתגורר יש 2 חניות נכים לאורחים, לדיירים יש חניות פרטיות והחניות נכים לא קרובות יותר ללובי.

מי השתלטו על החניות? הנכים שחיים בבניין,

הם גם מגדילים ראש והולכים לבדוק אם לרכב שחנה שם במקומם יש תו.

ככה מדירה עם 2 חניות יש להם דירה עם 3 חניות.

חמי (בעל תו נכה) שמגיע אלינו מדי פעם מחנה אצלנו ואני מזיז את הרכב לרחוב.

אנשים מבוגרים שחושבים שהחניה הציבורית הזאת היא עבורם בזמן שהחניה הפרטית שלהם עומדת פנויה.

• אהבתי 1
  • מבאס 1

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 10 שעות, motior כתב:

כמו שכבר כתבו לפני, זאת לא חניה פרטית של נכה אלא ציבורית.
מדובר במתחם קניות שיש בו מעט חניות חופשיות והרבה חניות עם חניה חינם לשעה וחצי ואחר כך בתשלום. במתחם הזה יש חדר כושר קרוב לחניות החופשיות . בשישי בבוקר יש שם ככל הנראה חוג כלשהו לנשים - אני מגיע לשם לקניות ורואה הרבה נשים צעירות בבגדי ספורט חונות במתחם והולכות לחדר הכושר. כמו שכתבתי, אני לא יודע במאה אחוז, אבל יש לי הרגשה חזקה שמי שיצאה מהמכונית הזאת יכלה גם לנסוע עוד כמה מטרים ולחנות בתוך המתחם בתשלום (אני מניח שהחוג הוא פחות משעה וחצי או שלחדר הכושר יש הסדר חניה) ולהשאיר את החניה הזאת לנכים שבאמת נזקקים לה.

@fatboy1340 לטיפולך

אם אתה מאמין שיכולים לקלקל, תאמין שיכולים לתקן.

- רבי נחמן מברסלב

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בתאריך 20.9.2024 בשעה 15:29, motior כתב:

לא בדיוק נהג דבילי, אלא נהגת  חוצפנית.

וכן, אני יודע שיש נכים שלא רואים עליהם את הנכות, אבל  נראה לי קצת מוגזם לחנות בחניית נכה וללכת לחדר כושר.

ראיתי שלרכב יש תג נכה.

(וגיליתי שהתאריך והשעה במצלמה התאפסו... עדכנתי)

לשלוח את הסרטון לביטוח לאומי +רשות הרישוי.

לפני כשעה, tinoki כתב:

@fatboy1340 לטיפולך

משטרה יכולה לכל היותר לפנק ב1000 ש"ח. לביטוח לאומי יש סנקציות משמעותיות הרבה יותר ,כולל שלילת תו נכה

• מעניין 2
  • רעיון טוב! 2

God decides how long your life will be,you decide how wide it will be

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בט"ל יכול גם להטיל קנס עד 13000 ש"ח אם הרכב ננהג לא ע"י בעל תעודת הנכה שלא למטרת הסעת הנכה.

עריכה אחרונה על ידי Coro

לפני 8 שעות, זבובון כתב:

המוסכניק שלי באמת נראה שעובד בניסוי והטעיה

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בתאריך 20.9.2024 בשעה 15:29, motior כתב:

לא בדיוק נהג דבילי, אלא נהגת  חוצפנית.

וכן, אני יודע שיש נכים שלא רואים עליהם את הנכות, אבל  נראה לי קצת מוגזם לחנות בחניית נכה וללכת לחדר כושר.

ראיתי שלרכב יש תג נכה.

(וגיליתי שהתאריך והשעה במצלמה התאפסו... עדכנתי)

דל"פ...

עם כל הכבוד... אתה קובע שמדובר בנהגת חוצפנית כי לא רואים עליה נכות והיא חנתה בחניית נכה והולכת לחדר כושר.

סליחה?? אתה יודע אולי על מה מקבלים תו נכה??? 

יש 2 סוגי תו נכה. 1.כסא גלגלים. 2. משולש.

תו-כסא גלגלים פירושו נכה גפיים, עם מוגבלות פיזית בהליכה.

תו-משולש לכל אדם בעל נכות של 60% ומעלה, וישנם קריטריונים נוספים לקבלתו.

אתה מכיר את הנהגת?? את התיק הרפואי שלה? ואם היא חולת סרטן שזכאית עפ"י חוק לתו נכה אבל לא רואים עליה שהיא חולה? או כל מחלה אחרת ה'מזכה' את בעליה בתו נכה?

מותר לאדם נכה - גם אם אתה לא רואה עליו שהוא נכה - לחנות בחניית נכה וללכת לאן שבא לו גם אם זה להתחרות בנינג'ה.

בדיוק בשביל זה נקבע בחוק שהוא/היא זכאים לתו.

לא בא לך טוב בעין? בעייתך. תתמודד.

• אהבתי 1
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

איפה הבעיה אבל טויוטה, אני לא מצליח להבין? הוא יפנה, אם היא אכן הנכה והכל בסדר, לא יעשה לה דבר וגם למי שפנה לא יעשו. אבל אם היא אכן מנצלת והיא לא זכאית לחנות בנכים, אז אשרי המאמין, אולי תצטרך לקבל אחריות על מעשיה. שוב, איפה הבעיה? הוא לא הציע לקנוס אותה על סמך הסרטון. לא הולכים לשלול לה את התו. סך הכל ישלח את התיעוד למי שצריך ואם היא אכן מנצלת בן משפחה נכה, אז תלוי כבר בגוף האוכף. הוא פרסם תיעוד מעניין שגם הוביל לכמה שיתופים בנושא מהחיים של @yor2 ושל @דובצע. מה אתה מציע, שנתעלם מראש כי לא מכירים את התיק הרפואי שלה? למה, מה מפריע שמישהו יבדוק את הסרטון ואם צריך העבריין יענש ואם לא לא קרה דבר. 

• אהבתי 1
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 8 שעות, הטויוטה כתב:

דל"פ...

עם כל הכבוד... אתה קובע שמדובר בנהגת חוצפנית כי לא רואים עליה נכות והיא חנתה בחניית נכה והולכת לחדר כושר.

מותר לאדם נכה - גם אם אתה לא רואה עליו שהוא נכה - לחנות בחניית נכה וללכת לאן שבא לו גם אם זה להתחרות בנינג'ה.

בדיוק בשביל זה נקבע בחוק שהוא/היא זכאים לתו.

לא בא לך טוב בעין? בעייתך. תתמודד.

עם כל הכבוד? 

קודם כל, כתבתי בפוסט המקורי שאני יודע שיש נכויות שלא רואים 

שנית, זה אכן "לא בא לי טוב בעין" וההתמודדות שלי הייתה להעלות את הסרטון פה

לדעתי, גם במקרה שהנהגת היא הנכה, עצם העובדה שהיא הולכת ביום שישי בבוקר לחדר כושר מצביע על כך שהיה יכלה לחנות בחניה מעט יותר רחוקה (יש הרבה חניות פנויות במרחק של שתיים-שלוש דקות הליכה בהן חנו כל שאר חברותיה לחוג) ולהשאיר את חניית הנכה הזאת לנכים שבאמת נזקקים לה.

• אהבתי 3

מוטי, מוטי, מוטי - אני לא סתם בחור אידיוטי 

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 8 שעות, motior כתב:

עם כל הכבוד? 

קודם כל, כתבתי בפוסט המקורי שאני יודע שיש נכויות שלא רואים 

שנית, זה אכן "לא בא לי טוב בעין" וההתמודדות שלי הייתה להעלות את הסרטון פה

לדעתי, גם במקרה שהנהגת היא הנכה, עצם העובדה שהיא הולכת ביום שישי בבוקר לחדר כושר מצביע על כך שהיה יכלה לחנות בחניה מעט יותר רחוקה (יש הרבה חניות פנויות במרחק של שתיים-שלוש דקות הליכה בהן חנו כל שאר חברותיה לחוג) ולהשאיר את חניית הנכה הזאת לנכים שבאמת נזקקים לה.

אולי אכן היא יכולה לחנות בחנויות רחוקות יותר. אך (אולי... אם אכן היא נכה..) זכותה החוקית היא כך.

היה יפה מצידה אולי שתחנה בחניה רגילה אם היא יכולה, אבל לחייב אותה? פחות

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...