Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4932 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

פעם בכניסה לראשון הוצב מחסום, אבל מה, מחסום הרמטי, במשך זמן ארוך לא הוכנס אפילו לא רכב בודד, מהצד השני התנועה כרגיל. עד היום אני תמהה על העניין

אז: פיאט פונטו 1999 1.2 כ"ס (אוטו זה מטוס)

אז פחות ישן: רנו מגאן 1.6 16V (מכירים אותי במוסך)

אז הרבה יותר קרוב להיום: אופל אסטרה 1.4 טורבו ENJOY PLUS (מה זה סחירות?)

היום: בעיקר רכבת תחתית אבל גם קצת טראם.

• תגובות 37
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

לפנסים יש אלומה. ואם מכוונים אותה בצורה נכונה, היא לא תסנוור.

גם אור מעבר יסנוור אם הוא מכוון גבוה מדי. אלומת פנסי הערפל לא מגיעה לקו הראיה שלך, כשהיא מכוונת נכון.

ניקו, בגשם שוטף (ואני מדבר על שוטף, לא סתם גשם) אני מדליק פנסי ערפל קידמיים בשביל להראות. פנסי ערפל אחוריים יצא לי להדליק רק כשהיה ערפל אמיתי. לדעתי לא יותר מ 10 דקות בכל קריירת הנהיגה שלי. :)

"החיים הם לא קו ישר" - פיזבן

"If you want to test a man's character, give him power" - Abraham Lincoln

פורסם

עכשיו הבנתי. לפני כן כתבת שאתה מדליק פנסי ערפל אחוריים בגשם, שזה דבר לא נכון לעשות, מכיוון שגם בגשם הכי שוטף, הוא מסנוור נהגים מאחוריך (שגם ככה בקושי רואים משהו).

לגבי פנסי ערפל קדמיים - לפי החוק מותר להדליק אותם רק כשיש ערפל, וזה לא משנה אם הם מכוונים טוב או לא.

בתכלס, אם הם מכוונים טוב ולא מסנוורים, מצידי תדליק אותם באמצע אוגוסט.

הבעיה שמשום מה, רוב האנשים עם פנסי ערפל שנתקלתי בהם בלילות, כן מסנוורים אותי.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

אם כתבתי שאני מדליק פנסי ערפל אחוריים בגשם, אז טעיתי בכתיבה. אני לא מדליק אותם בדיוק בגלל הסיבה (הנכונה) שרשמת.

פנסים ערפל קידמיים (מקוריים, כמובן), לא יסנוורו. אולי בישראל פשוט לא טורחים לבדוק כיוון שלהם, עקב חוסר השימוש בהם.

בכל מקרה, החוק זה טוב ויפה - עדיין חשוב לי שיראו אותי כשאני מאחור ויורד גשם חזק מאוד (מכוניות שרוצות לפנות, הולכי רגל, וכו'). כמובן שגם צריך לנהוג לאט יותר, בהתאם לתנאים.

אם שוטר יעצור אותי על זה, אני אסביר מה שכתבתי פה. אם ירצה לתת דו"ח, זכותו על פי החוק.

"החיים הם לא קו ישר" - פיזבן

"If you want to test a man's character, give him power" - Abraham Lincoln

פורסם
פעם בכניסה לראשון הוצב מחסום, אבל מה, מחסום הרמטי, במשך זמן ארוך לא הוכנס אפילו לא רכב בודד, מהצד השני התנועה כרגיל. עד היום אני תמהה על העניין

THE STORY OF MY LIFE

גם ליד בית העלמין בחולון/בת ים היה מחסום עצום שכלל דוקרנים, סאוונה של יס"מ, מג"ב. זה קרה לפני שבועיים-שלושה בזמן המלחמה. אולי פחדו שאנשים יסעו דרומה :lol:

כולם בכפר עם AK ורק אתה עם קפצונים ?

זה לא קצת דפוק ?

פורסם

אופייני לאירוע של חפץ חשוד גדול. או אירוע פלילי שבו יש גורם סיכון גבוה נקודתי כלשהו בקרבת הכניסה לעיר.

אוהב את המיקרה, אבל רוצה ראב 4

פורסם

בכניסה לשכונת צהלה בצפון ת"א העמידו מחסום לפני כחצי שנה שלושה ימים ברציפות, ביום השלישי שנדרשתי 'לשלומי' ע"י השוטר אמרתי 'אפשר לשאול למה הצבתם בכניסה לשכונה שלי מחסום?' בחיוך מנומס נעניתי 'מחפשים גנבי רכבים'...

פעילות מבורכת בהחלט.

צריך להודות שהמשטרה שלנו לא מי יודע מה, אבל זו דווקא פעילות מצויינת. לא צריך רק להתלכלך...

גיא

Seat leon Cupra MK3 FL 2011 - sold

Seat leon Cupra 280 - sold

Golf GTI Performance - sold

Awaiting on new car :)

פורסם

לא קראתי את כל התגובות פה,

אבל רק בגלל שזה טרי - בדיוק השבוע באחד הבקרים בסביבות 7 בבוקר,

היה עומס נוראי, בחיפה, למי שמכיר ממרכז זיו לכיוון מטה בי"ס עירוני ג',

מזדחלים לאט לאט עד שמגיעים לנקודה שרואים ניידת חוסמת נתיב, מחסום משטרתי,

ואין בעיה אם מחפשים מישהו או רכב ספציפי, אבל ארבעת השוטרים מדברים בינהם,

ובכלל לא מסתכלים לכיוון הגודש שמזדחל מאחורי גבם כדי "לזהות" כיביכול איזה רכב או מה שלא יהיה,

סתם יצרו בלגאן בשעות שגם ככה דיי עמוס כשכולם בדרך לעבודה וכו'.

so far so good so what

• תוכן חדש...