Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4931 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

אני חוזר מהעבודה מאוחר בלילה וזוהי הפעם השלישית שאני נתקל במחסום של משטרת ישראל, 2 דקות מהפניה לרחוב שלי.

שבוע שעבר עצרו אותי פעמיים ברציפות ורשמו את מס' הרישיון שלי.

היום זה שוב קרה לי, באותו המקום ובאותה השעה כמעט! רק שהיום הם אפילו לא רצו לרשום את מס' הרישיון שלי, רק שאלו היכן אני גר.

ואני שואל - מה הם מחפשים בשעות כאלה? אפילו קנסות הם לא מחלקים (נסעתי עם פנסי ערפל...)

Peugeot 206XS

• תגובות 37
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

יש דבר כזה שנקרא יזום, שזה בעצם רשימת מטלות שהשוטר צריך לעשות במהלך המשמרת. לדוגמא: סיור בשכונה א׳, סיור בשכונה ב׳, מחסום איפה שקבעו לך לעשות, וכו׳, אז אני משער שהם לא עושים את המחסום מרצון.

מפתח אפליקציית פרטי רכב

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.OMApp.rechev

פורסם

אני לא מתלונן חס וחלילה על הדוח שלא קיבלתי אלא על המחסום שהם מציבים פעם שלישית השבוע!

יכול להיות שנמלט נהג שמתגורר באיזור שלי? כי לפי דעתי הם לא היו מציבים מחסום לעיתים כל כך קרובות.

Peugeot 206XS

פורסם

אני יכול לחשוב על 2 דברים:

1. יש התראה על שוד או תקיפה של אחד השכנים.

2. יש התראה על שב"ח שחי באיזור ומנסים לתפוס אותו.

וכנראה שלא משעמם להם.

פורסם

זה לא קשור דווקא להתרעות. יכול להיות שבאותו איזור יש פעילות מוגבלת של פשיעה, למשל התפרצויות למבנים אותם מבקשים למנוע. תאמין לי שממש לא משעמם להם ועבודתם מבורכת.

פורסם

שאלה אחרת למה אתה נוסע עם פנסי ערפל אחרי שאתה יודע שהחוק לא מאפשר זאת אלא אם תנאי הדרך מצריכים דבר כזה....

וכאשר אתה יודע שזה לא מאפשר אני מאמין שאתה יודע גם למה, אתה מסנוור אנשים לחינם.

תקן אותי אם שגיתי, בכל מקרה אם זה מחסום שלא מחפש לתת דוחות כנראה יש התראה באזור אין להם מה לחפש בשכונות מעבר לזה בטח לא בשעות הלילה המאוחרת אשר התנועה דלילה גם ככה.

האמת על באמת מאת דן אריאלי.

ספר שרשום בו את כל האמת בפרצוף שלנו :twisted:

פורסם

ואני שואל - מה הם מחפשים בשעות כאלה? אפילו קנסות הם לא מחלקים (נסעתי עם פנסי ערפל...)

1.סמים.

2. גנבים.

3. דרושי חקירה.

4. דרושי הוצאה לפועל.

5. נוכחות בולטות כדי למנוע עבירות.

(זה מה שעלה לראשי באופן גדול וכללי).

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם
שאלה אחרת למה אתה נוסע עם פנסי ערפל אחרי שאתה יודע שהחוק לא מאפשר זאת אלא אם תנאי הדרך מצריכים דבר כזה....

וכאשר אתה יודע שזה לא מאפשר אני מאמין שאתה יודע גם למה, אתה מסנוור אנשים לחינם.

שאלה מצויינת. אולי הכי חשובה בשרשור הזה.

פורסם

יש עכשיו יחידת "יהלום" של רשות המיסים שמנסים לעלות על משפחות הפשע בשיטה שעלו על אל קפונה - כסף שחור.

השיטה הזאת גם מצליחה מאד באיטליה נגד המאפיות. מחסומים משולבים של משטרה,גוארדיה די פיננצה, ביטוח לאומי ,צבא, משרד הפנים, שב"כ,ואולי גם ועד ההורים שבודק אם שילמת לטיול שנתי של הילד.

זה יופי. הורג הרבה ציפורי פשע וכסף שחור במכה אחת.

• תוכן חדש...