Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4740 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שבת שלום חברים.

בהמשך לשרשור הזה: http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=450954

החלטתי להקים גדר פשוטה אך חזקה, בין עמודי החניה כדי שתפריד בין הרכב שלי לבין הרכב שלידו (בתמונה החניה של השכן ריקה), בגובה של 40-60 סנטימטרים, עד לגובה האמצע של הדלתות של הרכב.

בתמונה המצורפת חונה הרכב של אבא שלי (אני מתנייד עם סיאט ליאון).

ברצוני לדעת כמה דברים:

1. כמה בערך יעלה התענוג? (איני רוצה לעבוד את רף ה-500 ש"ח במקסימום).

2. אני רוצה למקם את הגדר לכל אורך החניה שבין העמודים - אם יש להסירם - אין לי בעיה לעשות זאת.

3. יש לי חוש טכני ואני לא מפחד מעבודה קשה, גם אם אני לא בהכרח יודע לבצעה בצורה מושלמת (את העמודים המאולתרים

והגומי המפריד והלא כ"כ יעיל אני התקנתי, ראו בתמונה).

4. איזה סוג של גדר להתקין?

5. היכן ניתן להשיג בכלל גדר, לאיפה אני צריך ללכת בשביל לקנות?

6. האם אני צריך לקבל הסכמה כלשהי מהשכנים? (החניה שלי בטאבו, ולצידי יש חניה אורכית של השכן בטאבו).

אשמח לכל פיסת מידע אפשרית ולהכוונה מקצועית/לוגיסטית/בירוקרטית/משפטית.

תודה, ליאור

parking.jpg

Twincharger Stratified Injection

פורסם

אם מדובר בחניה משותפת לשניכם אז צריך הסכמה של הצד השני. אחרי זה שהוא יסכים שתתקין את הגדר הזו. תחתים אותו על חוזה שהוא מסכים שנגיד 5-10 ס"מ מהשטח החניה שלו יהיו כחלק מהגדר הזו. וכל הבניה תהיה עליך. ואל תשכח חתימה של עו"ד.

בנוגע לבנייה עצמה ממליץ לעשות מעקה נמוך בגובה של 30 ס"מ [אפילו פחות] שגם אם אתה תעלה בטעות לא יקרה כלום לאוטו.

צינור 4 צול [מקווה שלא הגזמתי במידה] כאשר כל אחד מרותך לעמוד שמחובר לקרקע בבטון [לא רואה שיש בעיה בנושא].

בנוסף ממליץ להוריד את העמוד הירוק שיאפשר לשכן "מרחב תמרון חניה" נקרא לזה כך..

נמרוד..

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם

קודם כל אין צורך בחתימה של עורך דין אבל בהחלט אתה צריך לקבל הסכמה בכתב של השכן במידה והחניות האלה הן בטאבו. אם תעשה בלי הסכמתו, הוא יכול להתלונן בעירייה ויפרקו לך את זה פלוס קנס. גם כל פעם שהוא יפתח את הדלת שלו והיא תפגע בגדר הוא יוכל לדרוש ממך תיקון.

לעצם העבודה, אתה יכול להשקיע בגדר מוכנה סטייל "גדרות אריה" שזה יקר אבל מגלוון, יציב ומחזיק שנים רבות. אתה יכול גם לעשות כמה עמודים מברזלים (בור חצי מטר, יציקה, תוקעים את העמוד, מעגנים ולמחרת הוא לא זז) ואז למתוח ביניהם גדר רשת או אוסטרלית (בכל חנות בניין יש).

למה בעצם אתה צריך את ההפרדה הזאת?! היא הרי לא תמניע שום גניבה או חניה אסורה אצלך

פורסם

אני הייתי הולך על פתרון של כמה ברזלים שתתקע ברצפה, ע"י קידוח, וחיבור של גדר במבוק,

כמו כאלה שיש בגינות. זה גם דק, ואם אתה מחבר את זה טוב זה דיי חזק, ולא עושה נזקים

לרכב כמו גדר ברזל. יש כאלה בגובה מטר, ויש יותר גבוהים/נמוכים.

תוכל גם לקשור עליה בגובה מסויים ספוג או קלקר, ואז זה ימנע נזק בפתיחת דלת.

לא חושב שזה יקר, ונראה לי שלא תעבור את התקציב.

פורסם

אשרי, פתרון נחמד יעיל וזול.

אני יכול לשים אותם בין עמוד לעמוד ולחזק ולקשור אותם ע"י אזיקונים וכאלה.

השאלה היכן אני משיג כאלה?

פורסם

אשרי, הבעיה היא אחרת.. אם בטעות השכן שחונה בצמוד אלי חונה קצת באלכסון ונכנס בטעות בבמבוק, אין מניעה.

והגנה טובה, ז"א הוא בקלות יכול לשבור אותו ולדפוק לי את הרכב. במצב היותר נפוץ, לפתוח את הדלת ממש בחוזקה (ילדים נניח)

שפשוט ידפקו את הבמבוק לכיוון הדלת שלי ויגרמו לנזק.

מה גם, בבעיטה קלילה אפשר לשבור את הבמבוק לחתיכות, ולעיתים מסתובבים ברחוב ילדים משועממים שמחפשים "אתגר חדש"

כלומר, שאני חושב שמשהו מקובע, חזק ויציב יותר שבלתי ניתן לעקירה או שבירה יהיה יותר טוב.

מה דעתך?

פורסם

לגבי פתיחת דלת, בהנחה שזה מקובע כמו שצריך, אני לא רוצה מצב שהוא עובר את הבמבוק

ופוגע ברכב שלך. לגבי נסיעה עם הרכב, זה כבר משהו אחר, והוא יעקם את הגדר לדעתי,

אבל בוא נגיד שהוא ירגיש שהוא נתקע במשהו עוד הרבה קודם. אם הוא דפקט רציני זה משהו

אחר, אבל במקרה כזה גם גדר קשיחה בהרבה לא תעזור. אתה יכול לעשות עמודי ברזל קרובים

יחסית, מה שמקשיח את הגדר, ולעשות בשימוש בברזל עבה, 12 או 16.

לגבי ונדליזם של אנשים מהרחוב, דווקא לדעתי משהו שנראה מסיבי יותר ייתן להם אתגר גדול

יותר. במבוקים כאלה קיימים בהמון גינות וכד', ולא נראה לי שזה מושך יותר מידי תשומת לב.

לדעתי אם תעשה גדר בגובה של 50-70 סנטימטר, זה לא יהיה בולט, אבל זו לא תעודת

ביטוח.

פורסם

לכל בעלי פתרונות הקסם, הריני לחדש לכם-

א. מה שאתה מבקש לעשות יפריע לך, ולשכן שלך, בתמרון אל החניה ובפתיחת הדלתות.

ב. בניית הגדר/עמודים ברצפה/ברזלים תקועים ברצפה/כל שינוי שהוא - חייב בהיתר בנייה, לפי החוק.

ג. גם בשטח פרטי, אינך ראשי לעשות כל מה שבא לך.

dirty old man

need love too

• תוכן חדש...