Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4740 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לכל בעלי פתרונות הקסם, הריני לחדש לכם-

א. מה שאתה מבקש לעשות יפריע לך, ולשכן שלך, בתמרון אל החניה ובפתיחת הדלתות.

ב. בניית הגדר/עמודים ברצפה/ברזלים תקועים ברצפה/כל שינוי שהוא - חייב בהיתר בנייה, לפי החוק.

ג. גם בשטח פרטי, אינך ראשי לעשות כל מה שבא לך.

אני בהחלט רשאי בשטח הפרטי שלי לתקוע גדר ואין שום צורך בהיתר בניה ,מזל שאתה לא שולח אותו לועדה המחוזית.

הסכמה של השכן כל עוד זה בשטח שלו גם,במידה וזה רק בשטח שלך אז גם לא צריך הסכמה שלו.

כל עוד אתה לא משנה קווי חזית בנין אתה בהחלט רשאי להוסיף מחיצה ,מסכים שפתרון בעייתי שרק יגרום חוסר נוחות אבל אני בטוח שכנראה היו קצת חילוקי דעות מול השותף לחניה ולכן הגעתם להחלטה להפריד בצורה כזו.

הפרדה כמו שיש עכשיו טובה יותר מכול הפרדה של קיר

פורסם

מה כן? כלום.

כרגע יש לך ולשכנך מקום לתמרן, לפתוח דלת, להיכנס לרכב. המרחב משמש את שניכם, בדרך כלל - לא בו זמנית.

אתה מתכוון להקטין את המרחב לך ולשכנך באופן קבוע, ליצור בעיות מיותרות כמו פגיעה בדלתות ואז לפתור אותן.

ליצור בעיות נוספות ולפתור גם אותן וכן הלאה.

מיותר. עשה כלום.

פורסם

גם אם תעשה זאת והכל יצליח ויעבוד, אתה תוכל לנסוע לקניון להחנות את הרכב בחניה, ותמיד יבוא איזה טיפש שידפוק לך את הרכב, או יפתח דלת, הרכב צריך לשרת אותך בסופו של יום ולא אתה אותו:)

בהצלחה בכל אופן.

• 6 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

כדאי להתייעץ עם איש מקצוע לפני שעושים משהו כזה, במיוחד אם רוצים גם לא להפריע למישהו אחר.

אני הייתי מדברת עם שאדי מהולי אינטרנציונל, הוא איש מקצוע מעולה:

072-2365538

פורסם
אני בהחלט רשאי בשטח הפרטי שלי לתקוע גדר ואין שום צורך בהיתר בניה ,מזל שאתה לא שולח אותו לועדה המחוזית.

הסכמה של השכן כל עוד זה בשטח שלו גם,במידה וזה רק בשטח שלך אז גם לא צריך הסכמה שלו.

כל עוד אתה לא משנה קווי חזית בנין אתה בהחלט רשאי להוסיף מחיצה ,מסכים שפתרון בעייתי שרק יגרום חוסר נוחות אבל אני בטוח שכנראה היו קצת חילוקי דעות מול השותף לחניה ולכן הגעתם להחלטה להפריד בצורה כזו.

הפרדה כמו שיש עכשיו טובה יותר מכול הפרדה של קיר

אתה כנראה חי במדינה אחרת במדינת ישראל יש חוקים ותקנות למרות שלא את כולם מישמים, כל שינוי שנעשה במגרש אפילו שהוא פרטי ואפילו בתוך דירתך (כמו הזזת קירות, או תלית יחידת מזוג אויר בחזית הבניין) שהוא שונה מהיתר הבניה שהתקבל דורש הוצאת היתר חדש עם השינויים וזה כולל גדרות בחצר.

פורסם

אני הייתי מדברת עם שאדי מהולי אינטרנציונל, הוא איש מקצוע מעולה:

אינטרנציונל?!? וואו!

זה לא סתם שאדי מהולי, זה שאדי מהולי אינטרנציונל!

פורסם

זה אומר שלפני שהוא הפך לשאדי - הוא היה שאדה?

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

הצבת גדרות לחניה, התקנת מזגנים והזזת קירות פנימיים, גם אם נכון מה שאומרים חלק מהמגיבים, אינה מיושמת בפועל כעבירת בניה ברשויות המקומיות. יש להם צרות אחרות. זה בערך כמו שהמשטרה מתיחסת למי שתפס לך את החניה. נסה להזמין אותם, ותראה כמה התגובה של המשטרה מעליבה ומקוממת.

נהג מנוסה
:roll:
פורסם

באותו הרגע שיוקם הגדר השכן יפנה לרשות המקומית וזו תשלח פקח שיוציא התראה לסילוק הגדר שהוקמה ללא היתר. כמו כן כל פנייה כזו נשמרת בתיק ארכיון של הבניין לנצח ונגישה לבעלי העניין. יחד עם דרישה לסילוק המפגע יכול לבוא גם קנס/כתב אישום.

Seat Leon FR 2.0 (190bhp) DSG 2019

• תוכן חדש...