Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4970 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

החזקת מריחואנה לשימוש עצמי הפכה לחוקית בארה"ב במדינת וושינגטון. לא להתבלבל, לא בוושינגנטון די סי שהיא הבירה.

למרבה האירונייה שנייה אחת לאחר אישור החוק מאות אנשים כבר הפרו אותו. תל אביבים מוסרים שנצפתה היום התקהלות אדירה מחוץ לשגרירות ארה"ב ברחוב הירקון בתל אביב במטרה לקבל אפשרויות הגירה.

על הכל תוכלו לקרוא כאן

להתחשש ללא חשש ולגלות את אמריקה

למען הסר ספק, אני לא מעשן לא מוצרי טבק ולא מוצרים אחרים. מעולם לא עישנתי ומיכוון שאני לא יודע מה אני מפסיד אין לי השתוקקות לזה. משרד הבריאות קובע שעישון גורם לתחלואה ואף למוות.

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

פורסם

לא הבנתי מה אתה רוצה.

טוב שהפכו את המריחואנה לחוקית.

כשאני הולך בסימטה אפלה אני מעדיף להיתקל בחבורת "מעושנים" מאשר בחבורת שיכורים.

שלא לדבר על ההכנסות האדירות לקופה הציבורית ממיסוי המוצר + מכירת רשיונות לגידול/הפצה/מכירה שלו.

בקיצור, אני רואה פה רק יתרונות.

1f u c4n r34d th1s u r34lly n33d t0 g37 l41d

פורסם

אני רק מקווה שאנשים יוכלו לכבד את החוק שמתיר להם את "הזכות" ו "הכבוד" לעשן את העשב. החוק אוסר על שימוש בפומבי בין הייתר. לפי כך שקשה לאמרקאים לציית לחוק של איסור שתייה של משקאות אלכוהולים בפומבי אני צופה גם בעיה עם המריחואנה.

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

פורסם
אני רק מקווה...

אני בטוח שהם מעריכים את הדאגה שלך.

וברצינות - מה נסגר עם הגישה הפטרנליסטית הזו.

ה"ממשלה" לא תמיד יודעת מה טוב לתושבים. והחלטות על איסור צריכה של מוצר כזה או אחר נובעות יותר ממניעים אינטרסנטיים ופחות דאגה לרווחת הציבור ושלומו.

פורסם
אני רק מקווה שאנשים יוכלו לכבד את החוק שמתיר להם את "הזכות" ו "הכבוד" לעשן את העשב. החוק אוסר על שימוש בפומבי בין הייתר. לפי כך שקשה לאמרקאים לציית לחוק של איסור שתייה של משקאות אלכוהולים בפומבי אני צופה גם בעיה עם המריחואנה.

נדיר, אין משחקים עם החוק, אולי בשכונות חרא יש אנשים ששותים ברחוב, פה אם אתה שותה קולה משקית נייר ניידת תעכב אותך.

בקליפורניה השימוש במריחואנה הוא חוקי, הדבר הכי טוב בזה זה המבחר, אתה נכנס לחנות וזה כמו פיצוחייה, יש איזה 70 סוגים שונים של החומר, אפשר גם לרכוש שוקולדים, סוכריות, שמן ועוד תופינים.

אין שום דבר רע בעישון, גם אני מעדיף חבורה של סטלנים על חבורה של שיכורים בכל רגע נתון, מקסימום ישדדו ממך במבה.

haters will hate

פורסם

לרבע שנייה (בדיוק!), הייתי בטוח שזו הבדיחה הראשונה לראשון באפריל, אבל איפה אפריל ואיפה אנחנו? :)

איך, לעזאזל, זה חוקי לנהוג אחרי או תוך כדי עישון מריחואנה?

פורסם

מישהו אמר לך שזה חוקי? שזה יהיה חוקי?

תמיד כשמדברים על אפשרות לגליזציה, קופצים אנשים ואמרים ש"יהיו המון תאונות כי אנשים ינהגו סטלנים"

אז א'- בדיוק כמו שזה לא חוקי לנהוג תחת השפעת אלכוהול, זה יהיה לא חוקי לנהוג תחת השפעת מריחואנה

ב'- כאילו שעכשיו אין תאונות כי אנשים נוהגים שיכורים... :roll:

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם
"התקנה החדשה שמתירה אחזקת מריחואנה לשימוש אישי נכנסה לתוקף".

איך זה באמת משתלב עם אפשרות של נהיגה?

זה לא.

אף אחד לא אמר שזה יהיה חוקי לנהוג אחרי שעישנת, בדיוק כמו שזה לא חוקי לנהוג אחרי ששתית.

למה אתה מתעקש לעשות את הקישור הזה?

לשתות= לעשן Yes

לנהוג אחרי ששותים= לנהוג אחרי שמעשנים Big NO NO!!

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם
התהייה שלי היא כלפי יעילות העקיפה במקרים כאלו.

העקיפה על הפנים.

האכיפה זה כבר סיפור אחר.

• תוכן חדש...