Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1171 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 978
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
בתאריך 25.5.2021 בשעה 15:11, BRAVO_SX כתב:

מצאתי את זה בתגובות לכתבה

https://imgur.com/a/RHvRlFA

OyWjDDx.jpg

מכל הקשקושים סביב המשפט הזה, זה הכי נבזי ומכוער.

לקחת בחורה חולת נפש, שבן זוגה אנס אותה והעליל עליה סיפורי עלי בבא, ולהדביק לה את הרצח הזה.

זה פשוט מכוער וחבל שאתה מפיץ פה את הרפש הזה.

• רעיון טוב! 1

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם

לא מדביקים כלום, נמצאה שיערה עם DNA בזירה שקושרת את המטורללת הזו או בן זוגה לאירוע.

לדעתי האישית הרוצח הוא לא זדורוב.

2024 KIA SELTOS 2.0L Premium

Škoda Octavia 1.5L Tsi 2025

פורסם
לפני 9 שעות, פינדר כתב:

מכל הקשקושים סביב המשפט הזה, זה הכי נבזי ומכוער.

לקחת בחורה חולת נפש, שבן זוגה אנס אותה והעליל עליה סיפורי עלי בבא, ולהדביק לה את הרצח הזה.

זה פשוט מכוער וחבל שאתה מפיץ פה את הרפש הזה.

שכחת חולת נפש שניסתה לדקור בן זוג אחר עם בקבוק שבור...

אני לא יודע אם היא מעורבת ברצח הזה או לא, אבל היא ממש לא איזה שיה תמימה באופן כללי.

גם הניסיון שלה ללחוץ על פרקליט המדינה שיסגור נגדה את התיק לפני ההחלטה אם לנהל משפט חוזר לזדורוב או לא - אינו ראוי.

הוא גם חושף שיש מי שנותן לה עצות משפטיות איך לכופף את יד גורמי אכיפת החוק.

היא רוצה שיסגרו נגדה את התיק, לפני שיחליטו אם לנהל נגד זדורוב משפט חוזר, ומוכנה במקרה כזה גם להעיד. למה? כי סגירת התיק מבטיחה לה שרק משהו דרמטי מאוד על דוכן העדים יגרום לפתיחת התיק נגדה מחדש, בכל מקרה אחר היא מוגנת, היא תעלה לדוכן העדים חסינה.

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
  • 4 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

אחד הדברים שהכי מפריעים לי בתיק הזה זה שלא נמצאו ראיות פורנזיות שקושרות אותו לזירה בצורה חד משמעית כמו DNA והבנתי שהיו שערות ארוכות ביד שלה מה שמאוד סותר את זדורוב (אם השיער לא שלה), סימני מאבק כלשהם (אם היה), לא בדקו את התיק שטענו שלקח את הבגדים המוכתמים בדם, מה גם שאם זה לא היה מתוכנן (ברגע של כעס כמו שטוענים) הוא היה יוצא מהזירה כנראה מוכתם בדם... אז נראה לי יותר סביר שזה היה מתוכנן, אולי מישהו שם תיק עם בגדים אחרים בתא סמוך והחליף.

אני לא מומחה אבל נראה לי שראיות חשובות במקרה כזה כדי להרשיע מישהו (טביעות אצבע, DNA וכו')

פורסם

בינתיים אין כלום שאומר שזה לא יכול להיות הוא ויש דברים שאומרים שזה יכול להיות גם מישהו אחר אבל אסור לשכוח שכולנו ניזונים ממה שרוצים שנשמע ולא חשופים לכל התמונה.

יש שופטים שרואים את הכל והם יחליטו. עד אז כל מה שכולם עושים בתקשורת וברשתות החברתיות זה רק ספקולציות.

אסור גם להתעלם מהעובדה שמכל השופטים שעסקו בתיק (ועסקו לא מעט) רק אחד זיכה מחמת הספק וטען שהספק הוא ברמה של לזכות בלוטו. אני לא יודע איזה דברים חדשים יביאו אבל אם מסתמכים על הישנים אז הסיכוי שהוא יזוכה נמוך מאוד עד אפסי.

• רעיון טוב! 1

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

הבעיה היא שהנחת היסוד שלך ("יש שופטים שראים את הכל") היא לא נכונה ונובעת מחוסר הבנה של השיטה המשפטית והיחסים בין המשטרה לפרקליטות.

על קצה המזלג תראה מה קרה סביב עדות מומחה (שבגדול הוא הפתולוג מס' 1 בארץ היום). איך אנשי הפרקליטות ניסו לקבוע מה יעיד המומחה בתחום מומחיותו.

פעם זה היה מתקבל, אבל אחרי מה שנחשף בניהול תיקי האלפים - אין תירוץ.

הנחת היסוד צריכה להיות שהשופטים רואים רק מה שמחליטים שכדאי שהם יראו.

ליאור

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

בגלל זה גם לנאשם יש עורכי דין שמביאים את הצד השני. השופט שומע את שני הצדדים, מתרשם מהעדים ואז מחליט מי נראה לו יותר אמין (ובמקרים שהוא לא יודע הוא ממנה מומחה שלישי).

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

גם עורכי הדין של הנאשם לא יודעים הכל.

בדיוק המקרה שבו אתה לא יודע מה אתה לא יודע...

אמרו כבר מזמן שצדק אין בבית המשפט, אבל לא חשבו שם אז - שגם משפט אין.

ליאור

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

חחחח 

משעשע אותי לחשוב שאנשים חושבים שבטוח נעשה צדק בבית המשפט.

בית המשפט זה הכי פחות גרוע כדי לנהל חברה, טעויות נעשות כל הזמן וצדק מוחלט בדרך כלל לא.

מה שברור זה שרצו לסגור את התיק הזה כמה שיותר מהר ולמצוא אשמים במצוא לעשות משפט צדק, ואם איזה רוסי אחד ללא השכלה או מעמד ייכנס לכלא בדרך זה לא באמת ישנה משהו 

פורסם

או, השאלה מי קובע מה החומר שמובא בפני בית המשפט, ולפי איזה קריטריונים.

עובדתית בתיקי האלפים נחשף שהרבה חומר רלוונטי ביותר לא הגיע בפני בית המשפט, וחלק לא תוכנן להגיע בפני בית המשפט ונחשף רק בטעות

ליאור

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

• תוכן חדש...