Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1171 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 978
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
בתאריך 22.12.2021 בשעה 18:53, boy23 כתב:

סתם דיון של 56 עמודים.

אני מאמין במשטרה. מאמין בבית המשפט. 

רומן זדורוב הוא הרוצח. 

סתם עושים כתבות,השערות,פרופסורים,משפטים,קונספירציות,סדרות,ירום הלוי.. ואם אמשיך אני לא אשן היום..

יש ציבור רחב שהוא אנטי ממסדי. לא מאמין לכל גוף ציבורי, מתנגדי החיסונים בטוחים שעושים עלינו ניסויים וכו' 

גם אם ראש הממשלה יגיד להם שמחר תזרח השמש הם לא יאמינו...

אבל רומן זדורוב הוא הרוצח.

אני גם מאמין במשטרה ובבית המשפט, אבל זה לא אומר שאין שגיאות, טעויות ולפעמים גם זדון. זה לא סוד כמוס שככל שהנאשם הוא אדם כמו זדורוב לא פעם עושים דברים בצורה מעוות ועקומה מצד המשטרה והגוף התובע. יתכן מאוד שהוא אכן הרוצח, אך במקרה של רצח אתה מצפה לחקירה מקיפה ומקצועית יותר, כזו שלא משאירה מקום לספק. 

פורסם
בתאריך 31.12.2021 בשעה 10:56, farkash7 כתב:

אני לא מצליח להבין דבר אחד.

למה שמישהו שלא רצח התוודא בפני שותפו לתא שהוא רצח ועוד התגאה בזה?

למה שמישהו שלא רצח ישב עם שותף לתא במשך שעות ארוכות וידבר איתו על תחזית מזג האוויר?

כנראה שאתה לא מצליח להבין יותר מדבר אחד.

לפני 23 שעות, MiniMiz3r כתב:

עובדה שמישהו עשה את זה.

זה לא נכון,

הרוצח שעשה את זה פשוט לא נתפס אבל כן השאיר אחריו טביעות וראיות.

הדעה שלי שונה מכולכם -

אני לא יודע האם זה רומן זדורוב או מישהו אחר.

• אהבתי 1

2024 KIA SELTOS 2.0L Premium

Škoda Octavia 1.5L Tsi 2025

פורסם
לפני 21 דקות, Mr.Hybrid כתב:

הדעה שלי שונה מכולכם -

אני לא יודע האם זה רומן זדורוב או מישהו אחר.

זאת גם הדעה שלי
אבל אני אומר לשחרר אותו כי עשו עבודת חקירה שערורייתית ואין ראיות מוצקות שהוא הרוצח - ולכן לשחרר

פורסם (נערך)
לפני כשעה, Mr.Hybrid כתב:

למה שמישהו שלא רצח ישב עם שותף לתא במשך שעות ארוכות וידבר איתו על תחזית מזג האוויר?

כנראה שאתה לא מצליח להבין יותר מדבר אחד.

היה לי מישהו בעבודה שיחל לחפור שעות על מזג האוויר. מן בנאדם כזה שהתחביב שלו זה לעקוב אחרי מכמ"ים ומזג אוויר ולחפור על זה.
חוץ מזה מה הקשר?
שידברו על תחזית מזג האוויר.
שידברו על כלבים.
שדיברו על נשים.
שידברו על גברים.
כל זה נשמע הגיוני. משהו שאני בעצמי הייתי עושה בסיטואציה שאני תקוע שעות עם מישהו לבד.

מה לזה ולמה שהוא עשה? כשאתה בחקירה ובמעצר להמציא לשותף שלך לתא שרצחת ילדה? סורי לא קונה את זה. מבחינתי זה גמר אותו. לא קונה אף הסבר שיסביר פעולה כזו. מבחינתי ההסבר היחיד זה ווידוי כנה ואמיתי. הוא פשוט פרק מה שישב עליו וזהו.

אני לא שופט ואני משתף את תחושותיי שלי. שהשופטים יחליטו מה שיחליטו. לא למדתי קרימינולוגיה ולכן אני לא יודע מה הסטטיסטיקה של רוצחים בפרופיל כזה, אבל קשה לי להאמין שרוצח כזה פשוט ממשיך בחייו כרגיל ולכן מבחינתי גם במבחן הזמן הם צדקו והאדם הנכון יושב בכלא, לא היה הריי רצח נוסף כזה שם נכון?
אני לא שמח שהוא בכלא, אני שמח שהרוצח בכלא ולי נראה שהוא הרוצח. אם יחליטו לשחרר אותו אקבל את ההחלטה ואתפלל שהוא לא הסתובב ליד הגן של הילד שלי.

עריכה אחרונה על ידי farkash7
  • רעיון טוב! 1

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם

אבל זה לא סתם מפגש מקרי של שני אנשים על ספסל ברחוב, אחד נמצא שם על חשד לרצח של ילדה והשני תפקידו לגרום לו לדבר בדיוק על זה. 

זו לא תהיה הודאת השווא הראשונה ולא האחרונה. 

• אהבתי 2
פורסם

זה פשוט משעשע אתה מבסס את כל התיק חקירה על הודאה בפשע של רוסי לא חכם במיוחד שבקושי יודע לדבר עברית? 

הוא בכלל יודע מה המשמעות של ההודאה בפשע? 

הוא בקושי מבין משהו מהחיים שלו.

ולהאמין למשטרה ולפרקליטות... וואו. הפרקליטות לא מעניין אותם צדק. רק הרשעות ויחצ. כנל המשטרה. מחפשים שקט תעשייתי.

אני לא אומר שאין אנשים טובים בארגונים האלו, יש אבל המגמה הכללית... הבנת.

• רעיון גרוע 2
  • רעיון טוב! 1
פורסם
לפני 3 דקות, arik100 כתב:

זה פשוט משעשע אתה מבסס את כל התיק חקירה על הודאה בפשע של רוסי לא חכם במיוחד שבקושי יודע לדבר עברית? 

הוא בכלל יודע מה המשמעות של ההודאה בפשע? 

הוא בקושי מבין משהו מהחיים שלו.

ולהאמין למשטרה ולפרקליטות... וואו. הפרקליטות לא מעניין אותם צדק. רק הרשעות ויחצ. כנל המשטרה. מחפשים שקט תעשייתי.

אני לא אומר שאין אנשים טובים בארגונים האלו, יש אבל המגמה הכללית... הבנת.

זה לא רק זה,

בוידוי שלו מול המדובב הוא הראה בדיוק את תנועות השיסוף גרון מה שאחרי זה הצתלב עם הגופה. 

• רעיון גרוע 2
  • רעיון טוב! 1
פורסם (נערך)
לפני 37 דקות, ch2856 כתב:

אבל זה לא סתם מפגש מקרי של שני אנשים על ספסל ברחוב, אחד נמצא שם על חשד לרצח של ילדה והשני תפקידו לגרום לו לדבר בדיוק על זה. 

זו לא תהיה הודאת השווא הראשונה ולא האחרונה. 

יש הבדל בין הודעת שווא תחת לחץ, איומים ומשחקי חקירה לבן לשבת עם בנאדם זר בתא לבד ולספר לו שרצחת ילדה קטנה בהתלהבות תוך שאתה מתאר לו אפילו איך שיספת לה את הגרון.
שוב הוא לא היה בחקירה תחת לחץ. הוא היה עם אדם זר בתא שלו. לבד. אותו אדם אולי דיבר איתו ורחש את אמונו. אולי עודד אותו לדבר על מה שהוא עשה, אבל מזה ו"להמציא" שרצחת ילדה? אולי תפסיקו לנסות למצוא הסברים מטומטמים לזה כי פשוט אין?

לפני 34 דקות, arik100 כתב:

אולי כבר מספיק להיתלות על העניין הזה שהוא "רוסי לא חכם במיוחד שלא יודע עברית"? די מיצינו. זה לא מסביר את מה שהוא סיפר למדובב. אני בטוח שגם "רוסי לא חכם במיוחד שלא יודע עברית" מבין שרצח זה חמור ואם לא טוב שהוא בכלא.
אני לא תולה את כל תיק החקירה על ההודעה שלו בפי מדובב. אני לא שופט ולא מתפקידי להחליט. אני רק אומר שמבחינתי כצופה מהצד זה גמר אותו כי אני לא מוצא צידוק למעשה כזה פרט לכך שהוא הרוצח. אני לא השופט לשמחתו ולמשמחתכם אז אל תדאגו יש לו סיכוי.

פורסם

אתם חושבים שילדים בני 15 יכולים לעשות כזה מעשה?

לשסף גרון,לקפוץ מעל תא שירותים,להסתיר עקבות,להסתיר מידע כזה בגיל כזה?

אמרו שמצאו אצלו סרטוני סנף ואוסף של סכינים.

יכול מאוד להיות שהוא נכנס לתא בנות נעל את עצמו חיכה לשעת כושר ועשה מה שעשה..

הוא בנה על זה שלא יחשדו בו.

כמה מבוגרים נמצאים בבית ספר תיכון? כל אחד כזה שנראה באופק ישר מושך את צומת הלב של הילדים.

הוא נכנס לתא במהלך שיעור חיכה לטיימינג ומצא אותו.

כאילו מה אתם חושבים שכל המעורבים בסיפור ניסו להפיל עליו תיק?

שוטרים, פרקליטות, שופטים, עדויות מומחים, עורכי דין, אנשי בית הספר

זה סיפור כל כך גדול שאין אפשרות לטשטש כזה דבר.

תפסו אותו וזהו.

הוא שיקר הרבה, שינה גרסאות, התנהגות של תחמן וערמומי, אוסף סכינים, נתן הודאה,זרק את הנעליים,כיבס בגדים, ניקוי בתא שירותי גברים, מסוגל לקפוץ מעל תא שירותים כאילו מה יותר מזה צריך??

כמה קשה להפריך את כל מה שרשמתי נכון?

לעומת זאת מאודדד קל להסביר למה כל מי שטוען לחפותו לא עומד משהו בגו

• רעיון גרוע 3
פורסם
לפני 20 דקות, boy23 כתב:

מספיק אחד או אחת בלבד

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם
לפני שעתיים, boy23 כתב:

אתם חושבים שילדים בני 15 יכולים לעשות כזה מעשה?

אמרו שמצאו אצלו סרטוני סנף ואוסף של סכינים.

יכול מאוד להיות שהוא נכנס לתא בנות נעל את עצמו חיכה לשעת כושר ועשה מה שעשה..

הוא בנה על זה שלא יחשדו בו.

כמה מבוגרים נמצאים בבית ספר תיכון? כל אחד כזה שנראה באופק ישר מושך את צומת הלב של הילדים.

הוא נכנס לתא במהלך שיעור חיכה לטיימינג ומצא אותו.

זה סיפור כל כך גדול שאין אפשרות לטשטש כזה דבר.

תפסו אותו וזהו.

הוא שיקר הרבה, שינה גרסאות, התנהגות של תחמן וערמומי, אוסף סכינים, נתן הודאה,זרק את הנעליים,כיבס בגדים, ניקוי בתא שירותי גברים, מסוגל לקפוץ מעל תא שירותים כאילו מה יותר מזה צריך??

כמה קשה להפריך את כל מה שרשמתי נכון?

לעומת זאת מאודדד קל להסביר למה כל מי שטוען לחפותו לא עומד משהו בגו

קל מאוד להפריך כל מה שאמרת כי ניכר שאתה לחלוטין לא מתמצא בחומר הראיות ובשחזור.

לפי השחזור (המביך) הוא לא ״נעל עצמו בתא וחיכה לשעת כושר״ כמו שכתבת (בביטחון רב), אלא עלה אחרי תאיר במדרגות וגרר אותה לשירותים.

הסרטונים במחשב נצפו ע״י המשתמש הקודם שהמחשב היה שייך לו.

הוא לא זרק את הנעליים אלא את המכנסיים. 

לגבי להפיל תיק- קרא קצת על ההיסטוריה של המשפט הפלילי בישראל. 

מחומר הראיות, החקירה, שתי ההודאות והשחזור- לא השתכנעתי שזה הוא.

• אהבתי 2
פורסם
לפני שעתיים, farkash7 כתב:

יש הבדל בין הודעת שווא תחת לחץ, איומים ומשחקי חקירה לבן לשבת עם בנאדם זר בתא לבד ולספר לו שרצחת ילדה קטנה בהתלהבות תוך שאתה מתאר לו אפילו איך שיספת לה את הגרון.
שוב הוא לא היה בחקירה תחת לחץ. הוא היה עם אדם זר בתא שלו. לבד. אותו אדם אולי דיבר איתו ורחש את אמונו. אולי עודד אותו לדבר על מה שהוא עשה, אבל מזה ו"להמציא" שרצחת ילדה? אולי תפסיקו לנסות למצוא הסברים מטומטמים לזה כי פשוט אין?

זו לא המצאה שלי, יש אין ספור מקרים ותיעודים של הודאת שווא מכל הסוגים ומכל הסוגים. האם צריך להזכיר לך את מקרה חנית קיקוס והנאשם סולימאן אל-עביד שהודה גם הוא? אני לא קובע אם זו הייתה או לא הודעת שווא, רק מציין שבהחלט היו מקרים כאלו. 

אמרו שמצאו אצלו סרטוני סנף ואוסף של סכינים? זה הביג דיל? כמה אנשים צפו בסרטוני הוצאה להורג של דאע"ש? עשרות מיליונים לפחות, כולם עכשיו חשודים כרוצחים? 

שוב, אין בשום מקום לא קובע אם הוא כן או לא הרוצח, מה שאני טוען זה שהמשטרה (וגם הפרקליטות) עשתה על כך הרבה טעויות בחקירה הזו, שמאוד אופיינית מאוד למקרים בהם מוצאים שעיר לעזאזל, שכן, כל זה מעלה ספק מסוים. 

פורסם
לפני 8 שעות, farkash7 כתב:

לכן מבחינתי גם במבחן הזמן הם צדקו והאדם הנכון יושב בכלא, לא היה הריי רצח נוסף כזה שם נכון?

ואם הרוצח/ת בחו"ל? 

לפני 7 שעות, boy23 כתב:

זה לא רק זה,

בוידוי שלו מול המדובב הוא הראה בדיוק את תנועות השיסוף גרון מה שאחרי זה הצתלב עם הגופה. 

ומניין לך שאנשי המשטרה לא רמזו לו איך נרצחה הילדה?

לפני 7 שעות, boy23 כתב:

דוגמא בבקשה:

https://he.wikipedia.org/wiki/עמוס_ברנס

2024 KIA SELTOS 2.0L Premium

Škoda Octavia 1.5L Tsi 2025

פורסם (נערך)
לפני 26 דקות, Mr.Hybrid כתב:

ואם הרוצח/ת בחו"ל? 

לא יודע אם אתה מכוון לבנאדם ספציפי ומוכר כמו שעושה העו״ד של זדורוב ושלל חברי כת זדורוב.

אם כן זה כל פעם מדהימה אותי מחדש האירוניה.

חסידי זדורוב ובראשם העו״ד התחמן שלו כל פעם אומרים שהוא עולה חדש טיפש ותמים שתפרו לו תיק ועשו לו משפט שדה, ואז הם לוקחים בחורה לוקה בנפשה, עולה חדשה בעצמה שעברה התעללות ע״י החבר הסדיסט/פסיכופט שלה שאחר כך הלך וסיפר סיפורים, ולאותה בחורה הם עושים משפט שדה במדיה וברשתות עד כדי כך שהיא הייתה צריכה להימלט על נפשה לחו״ל.

האירוניה במיטבה.

• אהבתי 1

• תוכן חדש...