Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סקודה פאביה החדשה - Ambiente 16V 1400 ידנית

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4957 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אני עומדת בפני רכישת רכב, ובדקתי ביד 2 לגבי הסקודה פאביה הידנית

פאביה החדשה - Ambiente 16V 1400 ידנית

אני רואה שיש המון אנשים שמוכרים את הרכב הזה אחרי קילומטרז' נמוך יחסית...

האם ידוע לכם על סיבה מיוחדת? יש לרכב הזה בעיות ספציפיות שגורמות לאנשים להעיף אותו אחרי חצי שנה?

תודה!

פורסם

הפאביה הנ"ל נמכרה בזמנו במחיר טוב ונתנה תמורה מצויינת לכסף. אני משער שהרבה אנשים גילו שהרכב קטן \ חלש \ ידני מדי עבורם והבינו שהפיתוי של רכב חדש גבר על שיקולי הנוחות או השימושיות. מעבר לכך לא זכורה לי כל בעייה כרונית ברכב.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

וישראלים חביבים - שעשו בדיוק כמו שהיה בזמנו עם האיביזה 1.4 - קנו בזול ומנסים למכור ביוקר (ולעשות רווח).

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

אני קניתי אחד לאשתי, ועד שהיטי הגיעה נהגתי עליה לא מעט. לא מוצא אותה קטנה, או לא נוחה או לא שימושית - להיפך ואת זה אני אומר בתור אחד שנהג הרבה שנים על פאסאטים וסופרב. לגבי ידני זה כבר עניין של העדפה אישית. לדעתי תמורה משובחת ביותר לכסף.

מעבר לכל זה, ממש לא רואה בלוחות הרבה למכירה

פורסם

היום כבר לא ניתן לעשות רווח על רכב ובטח לא על רכב שמספר חודשים על הכביש.

פשוט לאנשים בישראל להיפך ממה שכולם חושבים יש טונות של כסף והם קונים פאביה חדשה בניילונים עם הכספומט,כי אמרו להם בעבודה שלא בטוח שתיהיה אפשרות לקבל רכב מהעבודב שלההם.

לאחר מספר חודשים ישנה אפשרות לקבל אזיי מוכרים את הרכב.

אנשים קולים בקלות יתרה ומוכרים בקלות יתרה.

VOLVO 740 2.0 1988 since 2002

CITROEN C-3 PICASO-2011 since 2011

CHEVROLET CAVALIER 2.2 1996 SINCE 2013

SKODA FABIA SPORT 2011 SINCE 2013

פורסם

פשוט לאנשים בישראל להיפך ממה שכולם חושבים יש טונות של כסף והם קונים פאביה חדשה בניילונים עם הכספומט

מה?? :shock:

לרוב האנשים במדינה אין "טונות של כסף", בד"כ מדובר על חסכונות של מס' שנים בודדות, וחלקם אף קונים רכב בהלוואה או מימון כזה או אחר. האזרחים עם "טונות של כסף" יעדיפו לקנות פרארי, לקסוס, ב.מ.וו או מרצדס ולא יקנו רכב קטן וחלש - אמין ואיכותי ככל שיהיה.

לעניין, בזמנו הפאביה 1.4 גיר רגיל נמכרה במחיר של 69K ש"ח, מה שהוביל להתנפלות על הסוכנויות (חוסלו 800 מכוניות תוך חודש וחצי). בזמנו (ואולי גם היום) היה מדובר על תמורה מצויינת לכסף למי שחיפש רכב חדש עם אחריות במינ' מחיר. המיני (אלטו) עדיין לא תפסה חזק ואנשים העדיפו לקנות רמה מעל. עם הזמן אנשים הבינו שהם לא מסתדרים עם גיר ידני או עם גודל הרכב, או אפילו הם מעוניינים לרכוש רכב חדש יותר, ולכן הרכב הזה נמכר יותר כיד 2. גם תופעות של לקנות בזול ולמכור ביוקר היו נפוצות אם כי פחות, משום שזמן ההמתנה לרכב חדש היה ארוך.

בכל אופן על פניו מדובר ברכב אמין וטוב.

• תוכן חדש...