Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

נגנבה סיאט לאון 1600 2002

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4946 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 131
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

כנס ליד 2 תראה בכמה נמכרות. אלו רכבים ששוים את זה , היה רכב מעולה.

הרכב נקנה ב23 אלף לפני שנה וביחד עם מה שנגנב זה הגיע ל25 אלף שאני לא יראה אותם בחיים.

מכה כואבת אבל צריך להמשיך לחיות עם זה.

"זול וזוגלובק - שניהם מתחילים בזין, ובשניהם תקבל נקניקיה"

חיפושיות 73-74

פורסם

ביד 2 לא רואים בכמה הם נמכרות, רואים כמה הם דורשים. הרבה אנשים חיים בסרט ביד-2. באמת קשה לי להאמין מי הבן-אדם ההגיוני שיתן 20-25 אלף שח על רכב כזה, באמת.

אני יודע שלא בר השוואה (או שכן ?), אבל במחיר של 20-22~ אלף שח יש גם יונדאי לנטרה 2005 אוטומטית ועוד הרבה רכבים שאולי במקרה של הלנטרה הם לא "פייט" ללאון (לא ששמה הולך לפניה, כן ?) , אבל יש אחרים טובים יותר וגם צעירים יותר באותו המחיר.

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

ב 25 אני לוקח מאזדה 323 שנתון 2004

שוק המשומשות נפל,לא יודע איך להסביר את זה...

ביד 2 אכן חיים בסרט,אבל ממש בסרט כ 90 אחוז מהם...חושבים שהם פתחו חנות יוקרה בקניון עזריאלי.

לדוגמא מוכרים שם כיסוי מבד לרכב. כשבחנויות דורשים בין 150 - 250

המוכר ביד 2 מוכר ב 250.

משדר fm לרדיו שבאיביי עולה כ 15 שקלים, בחנויות זולות עולה כ 60-80 שקלים, המוכר ביד 2 ימכור את זה ב 110 שקלים.

יותר נכון יתמכר וישאר עם הסחורה לנצח.

ואותו סיפור עם מכוניות, אני ניסיתי למכור רכב במצב מצויין במחיר באמת מצחיק, אפילו 1 לא צלצל

עכשיו יש לי 2 חברים שמוכרים, גם להם אפילו לא צלצול אחד. גם אם מוחקים את המחיר, אפילו להתעניין לא מתקשרים,וזה מוזר.

מוזר לאן נעלמו כל הסטודנטים,או החיילים או האנשים שמחפשים מכוניות עם שנתונים קצת פחות מתקדמים... אולי זו אכלוסיה שכבר עברה לתחבורה ציבורית...

היתרון היחיד הוא מי שקונה רכב, למשל אתה שתחפש רכב,תנצל את המצב הזה. אתה יכול להשיג רכב מעולה ב 25 אלף.

פורסם

למה לקנות רכב בן 10, שתוסיף עוד כמה אלפים ותקנה מיני חדשה או מיני בת שנה-שנתיים?

לנו במשפחה (אני ואבא שלי לבד 1.93 מטר), היו לנו תמיד מכוניות מרווחות, ה406 נמכרה, אבא רצה לקנות פאסאט בת 4 בערך, אמרתי לו שחבל על הכסף, שיביא את הפאביה החדשה, 70K ואתה מרוצה עד הגג, וגם לא צריך את כל המרווח של הפאסאט, בשביל ממוצע של שתי נוסעים בו-זמנית, הפאביה עונה מעל ומעבר על הדרישה.

(ויכלנו לקנות פאסאט 09' מקרוב משפחה, שהייתה מלוקקת! בקושי נסעה (מה שהיא נסעה ב3 שנים אנחנו עושים בפחות משנה) אבל במחיר שלה יכלנו לקנות שתי פאביות).

התרבות השתנתה, במקום לקנות רכב מנהלים עם מנוע גדול, כמו פעם, אנשי המעמד הבינוני-בינוני+ כבר מעדיפים "לסבול" קצת ולקנות רכב חדש עם 0KM באותו מחיר או פחות אפילו.

אין מה לומר, המיני החדשות שברו את כל השוק.

פורסם

מוזר לאן נעלמו כל הסטודנטים,או החיילים או האנשים שמחפשים מכוניות עם שנתונים קצת פחות מתקדמים... אולי זו אכלוסיה שכבר עברה לתחבורה ציבורית...

היתרון היחיד הוא מי שקונה רכב, למשל אתה שתחפש רכב,תנצל את המצב הזה. אתה יכול להשיג רכב מעולה ב 25 אלף.

הם הלכו לקנות רכב חדש מהניילונים ב 60K ש"ח. הרי מי המצחיק שישלם על רכב בן 10 כ-25K ש"ח, שב 45K אתה כבר קונה אלטו בת שנתיים ואם אתה ממש מתאמץ ולוקח את המימון של היבואן, אתה שם מקדמה של כמה לירות וקונה רכב חדש. החיסכון בדלק כבר מכסה את ההלוואה - אבל הם שוכחים את ירידת הערך....

הדבר הבעייתי בכל העניין הוא שאנשים שאין להם מושג מה זה רכב מיני, הלכו וקנו. חלקם סובלים בשקט כי הם לא רוצים להפסיד עוד כסף (קשה למכור היום רכבים, ואין אינטרס לקנות רכב חדיש מיד-2 בהפרש זניח של כמה אלפים בודדים ביחס לאחד חדש מהניילונים) והחלק השני - אולי זה באמת מתאים לו.

מצחיק כמה שהסטטוס של "רכב חדש" עדיין עושה את זה לאנשים. הם יקנו אוטו שלא מתאים להם ב 50% מהמקרים, לא נסעו או נהגו במשהו שקרוב אליו איי פעם, והכל בגלל שהם הפכו פתאום להיות "ירוקים" והזיהום אויר והדלק פשוט "גמרו" אותם.

נגמרו האג'נדות - העיקר שיש רכב חדש בחניה. למי איכפת שהוא לא ממש מתאים או מפרנס את המדינה בעוד כמה עשרות אלפי שקלים ? העיקר שיש רכב חדש עם אחריות ושלא צריך ללכת למוסך.

דווקא היום זה הזמן לקנות רכב משומש. גם אם יש לו מנוע 1.6 או גדול יותר, ההבדל במחיר הריאלי שאפשר לקנות משומש ביחס לחדש הוא כ"כ גדול שאם רק אנשים יצאו מהקיבעון של חדש, הם יוכלו לנסוע על אחלה מכוניות מפנקות ומרווחות. חלק מהתקציב ישאר להפרשים בדלק בין רכב קטן וחסכוני ביחס לגדול יותר. ירידת ערך זניחה למכוניות משומשות, בעיקר היום שקונים אותן הרבה מתחת למחיר ה"מחירון" שלהן.

כל זה לא מפתיע - אחרי הכל, הישראלים אף פעם לא היו כאלה חכמים בבחירת מכוניות...

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

ככה זה שהולכים אחרי עדר.

אני הלכתי ובדקתי את כל המיני הגדולות שהשוק מציעה (כמו פונטו, איביזה, פולו, פאביה ועודׂ), ואז הלכתי וסגרתי על הפאביה, היא נראתה לי הכי נורמאלית.

ועברנו אליה מרכב מרווח (406), אחד השיקולים ברכב מיני, היה שהוא זול וחדש 0KM, וגם לא עולים עליו יותר משתי אנשים לרוב.

(פעם אחת נסענו 5 אנשים בפאביה הזאת, דרך של 3KM, ולא חושב שיהיו עוד פעמים כאלו).

לומר לך את האמת, גם אבא שלי שהוא 1.93 מטר, נוהג בה בעיקר והוא מרוצה מעל לראש, נכנס בכל חניה, חוסך בדלק, והכי חשוב חוסך בקניות לסופר. (באגז קטן יותר)

מי שמשחק אותה שופוני, הולך חותם על צ'ק מבלי לבדוק, ואז מגלה שהוא שילם על חתיכת פח, צפופה, ולא סוחבת, צפוי שבסוף יאכל אותה.

פורסם

חברים הבן אדם הפסיד פאקינג 25 אלף שקל ואתם עסוקים בלרדת עליו?,אם הרכב הזה שווה ערך בשבילו אז זה שווה את זה,אני בטוח ששי לא היה מסתכן ונכנס לכפרים האלה,אז זהו נגמר,ודרך אגב כאחד שיצא לי להכיר את שי אני יודע עד כמה הוא פדנט ושומר על הרכבים שלו.

TOYOTA COROLLA 2006

VW SUPER BEETLE 1303 1973

SUZUKI JIMNY JLX 2006

פורסם
אתה חיי בסרט שהאוטו הזה עולה 25

אולי הוא שווה לפי מחירון 25...לא בדקתי

אבל בטח שלא היית מוכר ב 25

גם לא ב 20

מה שאומר שאתה יכול למצוא את אותו הרכב במצב טוב אולי אפילו פחות מ 100 אלף קילומטר, במחיר של כ 15

היום השוק של היד 2 הוא חלש מאד, ובטח שלרכב כזה. מוזר שניסית לקנות אותו מהם ב 5 אלף. ואת המתווך הארור הזה היתי שולח לתחנה עם תלונה על שיתוף פעולה בפשע.

היתי מסכם על 30 אלף שקל,שיחזירו לי את הרכב

וכשאלה היו באים היתי מפרק אותם,וגם דורש קנס (יש לי דרכים משלי). (אבל כל אחד והיכולות שלו)

בכל מקרה שמח שהעסקה שלך לא יצאה לפועל. לא שווה את ה 5 אלף שהיית נותן על אוטו מפורק על בטוח.

המשטרה שלנו מאד חזקה! כלפי החלש....

וכשקם שוטר ויורה בגנב רכב ויושב בכלא...זה עצוב, כי מצד אחד מצפים למשטרה חזקה והחלטית כמו בחול

מצד שני מבקרים אותה מפה ועד להודעה החדשה.

מדינה מטורפת עם אנשים מטורפים.

לכן כל אותם ארגוני הפשע הכי קטנים שיש, יודעים שלא יפעילו נגדם כח , והגנב רכב ההוא לא מפחד משוטר ויכול לקלל אותו,לירוק לו בפנים,לברוח עם הרכב מול הפנים בידיעה שזה לא יעשה כלום. אין כח הרתאה לגמרי.

והכי הכי חשוב למה העסקה הזו לא יצאה לפועל - כי יכלו בסיכויים מאד גבוהים להעתיק את המסמכים, את מספר השילדה, ואז אכלת אותה.

יימח שמם של כל הבני דודים, הרסו לנו את החיים ואין לכם מושג אפילו עד כמה.

אז אמר השטן:

הנצור הזה איך אוכל לו.

איתו האומץ וכישרון המעשה

וכלי מלחמה ותושייה עצה לו.

ואמר: לא אטול את כוחו

ולא רסן אשים ומתג

ולא מורך אביא בתוכו,

ולא ידיו ארפה כמקדם,

רק זאת אעשה: אכהה מוחו

ושכח שאיתו הצדק .

כך דיבר השטן וכמו

חוורו שמיים מאימה

בראותם אותו בקומו

לבצע המזימה.

נתן אלתרמן.

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

פורסם
חברים הבן אדם הפסיד פאקינג 25 אלף שקל ואתם עסוקים בלרדת עליו?,אם הרכב הזה שווה ערך בשבילו אז זה שווה את זה,אני בטוח ששי לא היה מסתכן ונכנס לכפרים האלה,אז זהו נגמר,ודרך אגב כאחד שיצא לי להכיר את שי אני יודע עד כמה הוא פדנט ושומר על הרכבים שלו.

אני עם אותה דעה, יש לי רכב פשוט שאולי שווה 5-7 אלף אם לא פחות, אבל השקעתי בו מלא, לא רק כסף, זמן והשקעה

ומאוד מאוד שמור, אני מאוד יתבאס אם יגנבו, וחס וחלילה וכן אני יעשה הכל שיחזור אלי..

Renault Clio MK2 ph1 1.4RT

Renault Clio Sport 172RS 2.0

FRANCE

פורסם

דניאל ודני תודה על התמיכה .

מעריך מאוד - האמת שאם הזמן אני כבר משלים עם זה , ואולי היה עדיף שאני לא ידע בכלל שהוא נשחט להזמנה - סיוט של כל חובב רכב זה לשמוע את זה!!

גם לאלה שקטלו אותי כאן מאחל גם לכם לא להכנס למצב כזה ! אי אפשר להרגיש מה אדם חווה במצבים כאלו !

אגב בנוסף גילינו שבאוטו היו משקפי ארמני ורייבאן ככה שהגניבה עלתה כבר ל27 אלף בשקט .

ימח שמם של הכנופייה הזאת שהכסף ילך לתרופות !

"זול וזוגלובק - שניהם מתחילים בזין, ובשניהם תקבל נקניקיה"

חיפושיות 73-74

פורסם
דניאל ודני תודה על התמיכה .

מעריך מאוד - האמת שאם הזמן אני כבר משלים עם זה , ואולי היה עדיף שאני לא ידע בכלל שהוא נשחט להזמנה - סיוט של כל חובב רכב זה לשמוע את זה!!

גם לאלה שקטלו אותי כאן מאחל גם לכם לא להכנס למצב כזה ! אי אפשר להרגיש מה אדם חווה במצבים כאלו !

אגב בנוסף גילינו שבאוטו היו משקפי ארמני ורייבאן ככה שהגניבה עלתה כבר ל27 אלף בשקט .

ימח שמם של הכנופייה הזאת שהכסף ילך לתרופות !

משתתף בצערך, מקווה שתצליח להשיג עוד רכב שמור ותשכח מהר מאוד מהסיפור הזה.

Renault Clio MK2 ph1 1.4RT

Renault Clio Sport 172RS 2.0

FRANCE

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4946 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...