Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4975 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
תודה לכל מי שהגיב ועזר. בהחלט קיבלתי תובנות חדשות.

בשיטוט קצר באתר של סקודה שמתי לב שאם מדובר ברכב פונה לסגנט יותר יקר/בוגר/משפחתי כמו האוקטיבה והסופרב, הצבע הצהוב אפילו לא נמצא בקטלוג בכלל.

לעומת זאת ברכבים מסגמנט המיני/סופר מיני כן אופציה של צבע צהוב...אבל...

פאביה בצבע צהוב ממש נראית מזעזע לטעמי. ובאופן מוזר הסיטיגו הצהובה נראית ממש טוב (גם ראיתי אותה באופן אישי באולם תצוגה).

הגעתי למסקנה שבגלל שרכב מיני פונה לסגמנט צעיר בעיקר, קרוב לוודאי שצבע לא שגרתי לרכב בסגמנט הזה לווא דווקא ישפיע על הפופלוריות שלו. אבל אולי אני טועה.

אין לי מושג למה אבל משום מה צהוב מתלבש נהדר על מכוניות איטלקיות, ראיתי לא מזמן פיאט בראבו צהובה בחו"ל ומדובר באוטו מרהיב, כך גם פונטואים צהובים נראים לגמרי יופי, שלא להזכיר פרארי או למבורגהיני, שם הצהוב שני בפופולריות רק לאדום. בקיצור צבע מאוד מיוחד, כזה שמשנה לגמרי את האופי של האוטו. אם אתה אוהב וזה נראה טוב על האוטו לך על זה, בכל מקרה תהיה מספיק נדיר בכדי לייצר ביקוש עודף בשוק המשומשות.

פורסם

קראתי עכשיו באתרים בחו"ל שצבע צהוב ברכב מושך דבורים וחרקים, בגלל שהם חושבים שמדובר בפרח גדול כנראה.

זה אמיתי הדבר הזה או סתם שטות? חייבת להיות סיבה למה הצבע הצהוב במכוניות כל כך לא פופולרי.

נראה שאולי פשוט עדיף ללכת על לבן בסופו של דבר, אמנם משעמם אבל לפחות "בטוח".

פורסם

נתון נוסף שצריך להילקח בחשבון זה שברש"פ יש מוניות בצבע צהוב, ועקב כך, יכול להיות שהרכב יכנס לרשימת הסיכונים.

subaru grand leone 94 ידנית - נמכרה.

chevrolet spark 2014 1.0 manual רכב נוכחי.

פורסם

dj_dani, רוב החלפים החדשים מגיעים צבועים בצבע בסיס וגם ככה עוברים צביעה לפני הרכבה על הרכב, גם חלקים מפירוק לרוב עוברים צביעה לפני שהם מורכבים על הרכב ככה שהעניין הזה לא אמור לשנות לו משהו.

עוד כמה שנים שהוא ימכור כמשומש זה לא יהיה רלוונטי.

פורסם

לפי מה שאמרו לי בחברות הביטוח, הרשות הפלסטינית קונה היום סיאט בכמויות לכן הרכב נחשב גניב.

מעניין לראות את הרכב עם מספר ירוק.

גם סיאט וגם צהוב מסקנה מונית עם מספר ירוק .:lol:

פורסם

קשה לי להאמין שרכבים כמו סקודה סיטיגו / סיאט mii יהיו חביבים במיוחד על נהגי/גנבי הרשות הפלסטינית.

מדובר ברכבים עם מנוע 1000 יחסית חלש שלא ממש נראה לי אידיאלי לנסיעה בעליות של הרי השומרון.

מצד שני, אולי אפשר להכין קסאמים מהפח שלו, אז לך תדע :-D

פורסם
קשה לי להאמין שרכבים כמו סקודה סיטיגו / סיאט mii יהיו חביבים במיוחד על נהגי/גנבי הרשות הפלסטינית.

מדובר ברכבים עם מנוע 1000 יחסית חלש שלא ממש נראה לי אידיאלי לנסיעה בעליות של הרי השומרון.

מצד שני, אולי אפשר להכין קסאמים מהפח שלו, אז לך תדע :-D

החלפים שלהם יותקנו ברכבים אחרים זה בטוח.

אז הצבע באמת לא משנה.

• תוכן חדש...