Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4975 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

האם כדאי לרכוב רכב חדש בצבע צהוב?

שמתי לב שצהוב הוא צבע מאוד לא פופולרי בארץ ברכבים, כמעט לא רואים רכבים בצבע הזה בכבישים (אין לי מושג איך זה בשאר העולם).

האם זה אומר שגם יהיה יותר קשה למכור את הרכב במקרה של מכירה עתידית עקב חוסר פופולריות?

פורסם

תשאל את עצמך.. האם אתה היית רוכש רכב צהוב? (יד שניה כמובן)

לדעתי יש השפעה לצבע הרכב בשעת המכירה...אנשים מעדיפים קניה של רכב בצבע פופולרי בין אם זה חדש מהחברה ובין אם זה מיד שניה. סתם לדוגמא חבר עם רכב בצבע כחול רויאל וחבר עם רכב אדום מתקשרים כבר כמה זמן למכור את רכבם. נכון שהמצב בשוק לא מזהיר אבל אם אתה שואל אותי כן יש השפעה .

בהצלחה

פורסם

זה תלוי לאיזה רכב.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

אני חושב שאם כבר אתה קונה רכב חדש, אז תקח את הצבע שאתה הכי אוהב.

לדעתי, צהוב נראה מעולה על רכבים, לדוגמא - איגניס, פיקנטו, פולו, סיטיגו, פיג'ו 107.

גם לא הייתי חושש יותר מדי לגבי מכירה עתידית - "לכל סיר יש מכסה"...

אם אתה אוהב צהוב - לך על זה :-)

כמה אפשר לראות לבן/כסוף על הכבישים, זה נהיה משעמם.

פורסם
זה תלוי לאיזה רכב.

סקודה סיטיגו / סיאט מי

הם קוראים לזה "צהוב חמניה"

האמת שהרכב נראה לדעתי קצת יותר טוב בכחול מטאלי אבל אני מפחד מצבע כהה בגלל הנושא של התחממות בשמש בארץ חמה כמו שלנו וגם שכל גרגיר של אבק בולט על צבע כהה כזה.

האופציות האחרות הן לבן (משעמם מדי), אפור/כסוף (משעמם ו"אפור" מדי). הכל זה לטעמי כמובן.

פורסם

אני מציע שתנסה להיות קשוח במו"מ ותסגור עסקה של טרייד אין עד 4-5 שנים מתאריך רכישת הרכב במחיר מחירון, תמורת רכישה של רכב חדש.

ככה אתה מכוסה מבחינת המכירה :-D

חוצמזה, ברכב כ"כ זול, שהופך להיות עממי במהירות שיא (תוך שנה שווה סביבות 45K ואחרי שנתיים נושק כבר ל-30K) - אני לא הייתי חושש בכלל. זה יהיה להיט בקרב הצעירים כשאתה תמכור אותו.

פורסם

עוד לא ראיתי מיי צהובה לכן קשה להגיב,אבל לכול אחד טעם שונה,אם אתה אוהב את הצהוב תיקנה.

ההתחממות לא רצינית,רכב כהה אכן דורש ניקוי ולא הזנחה,אך זה יותר לרכב שחור.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

תודה לכל מי שהגיב ועזר. בהחלט קיבלתי תובנות חדשות.

בשיטוט קצר באתר של סקודה שמתי לב שאם מדובר ברכב פונה לסגנט יותר יקר/בוגר/משפחתי כמו האוקטיבה והסופרב, הצבע הצהוב אפילו לא נמצא בקטלוג בכלל.

לעומת זאת ברכבים מסגמנט המיני/סופר מיני כן אופציה של צבע צהוב...אבל...

פאביה בצבע צהוב ממש נראית מזעזע לטעמי. ובאופן מוזר הסיטיגו הצהובה נראית ממש טוב (גם ראיתי אותה באופן אישי באולם תצוגה).

הגעתי למסקנה שבגלל שרכב מיני פונה לסגמנט צעיר בעיקר, קרוב לוודאי שצבע לא שגרתי לרכב בסגמנט הזה לווא דווקא ישפיע על הפופלוריות שלו. אבל אולי אני טועה.

פורסם

אין בעיה עם צהוב.

בעבר זה היה בולט מאד שרכבים מתוצרת סיאט עלו לכביש רק בצבע שחור\צהוב.

אישית, מכרתי לאון צהובה תוך ימים בודדים.

קח בחשבון שהצהוב של VAG נוטה לדהות אם לא מטופל כראוי(שטיפה ידנית ווקס באופן שוטף).

פורסם

להפך! יהיה לך הרבה יותר קל למכור! כי אין בשוק! חבר שלי מכר מהר יחסית אוטו צהוב!(פולו)

מה שכן לבן וכסף יהיה יותר קשה למכור- במיוחד עם זה רכב לצעירים!(כי מי שקונה לבן וכסף זה מבוגרים וזקנים, חברות השכרה\ליניסג) למרות שרוב האנשים לא ממש אכפת להם איזה צבע!

ברשותי אלפא 147 1.6 2002

לפני FIAT 131 1982 (נמכרה לצערי)

פורסם

אם לא יהיו הרבה רכבים בצבע צהוב מהדגם שאתה קונה זה יקשה להשיג חלקי חילוף קוסמטיים בעתיד כאשר הרכב לא יהיה מבוטח במקיף

פורסם

אני חושב שתלך עם מה שאתה אוהב, מה יהיה בזמן המכירה אף אחד לא יודע. הכי חשוב זה שתחייך כל בוקר לפני שאתה עולה לאוטו ששילמת עליו ממיטב כספך אז תהנה ממה שאתה אוהב.

מכוניות קטנות נראות נהדר בצבעים בוהקים ובולטים כמו צהוב, אדום, ירקרק, תכלת וכו'.

dj_dani, רוב החלפים החדשים מגיעים צבועים בצבע בסיס וגם ככה עוברים צביעה לפני הרכבה על הרכב, גם חלקים מפירוק לרוב עוברים צביעה לפני שהם מורכבים על הרכב ככה שהעניין הזה לא אמור לשנות לו משהו.

פורסם
צהוב הצבע הכי בטוח

צודק. בעבר בגרמניה פרמיית הביטוח לצהובות הייתה נמוכה יותר. לא יודע מה היום...

יש לי חבר שקונה רק צהובות חדשות, מעולם לא נתקל בבעיית מכירה. לדבריו...

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

• תוכן חדש...