Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

נורת בלם יד מהבהבת - 106 95'

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4961 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום!

מדובר בפיג'ו 106 1.4 XR 1995.

במוצ"ש הנעתי את הרכב, ותוך כדי נסיעה אני שם לב שהנורה של בלם היד בלוח השעונים נדלקת ונכבית כל הזמן (לא בצורה סדירה - כנראה רק עניין של מגעים).

מאיפה ברכה בנורה מקבל את האות שלה? איך אני מפרק ומתקן את זה?

ועוד דבר - שאלתי בעבר על נעילה מרכזית שהפסיקה לתפקד בחלק מהדלתות. הפירוק של הדלתות זה רק עם הבורגי כוכב וזהו?

זה פירוק פשוט או שאני עלול להסתבך ולהישאר עם דלת ופאנל שבור או לא מורכב?

תודה רבה.

קקטוסולר ידנית

פורסם

אני לא יודע בוודאות לגבי ה-306, אבל בהרבה רכבים נורת בלם היד מעידה גם על מפלס נוזל הבלמים.

ייתכן והוא נמצא במינימום וגורם לנורה לדלוק רק בפניות/בלימות/האצות.

FIAT Punto SX75 1998 > Punto EVO active 2010 > Bravo sensation 2011

פורסם

תודה רבה! יש מישהו שיכול לאמת את הנתון הזה לגבי ה106? אם כן אני אסע למוסך בהקדם.

ויש למישהו תשובה לגבי הדלתות?

קקטוסולר ידנית

פורסם

אצלי בפיאט דובלו היה סימפתום דומה ואזה אכן היה נוזל בלמים,מחר בבוקר תבדוק את המפלס שהוא לא במינימום.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

אני מניח שאתה יכול לבד לבדוק מפלס נוזל בלמים.

במידה ואכן המפלס ירד, צריך לבדוק למה הוא ירד.

יכול להיות כתוצאה מנזילה או צלחות שחוקות.

FIAT Punto SX75 1998 > Punto EVO active 2010 > Bravo sensation 2011

פורסם

ראשית בדוק גובה נוזל בלמים במיכל /כוסית המלאה בנוזל זה.אם חסר נוזל בלמים,השלם במיידית וסע למוסך לבדיקת מערכת הבלמים.

אם אין חוסר בנוזל בלמים,כנראה ובכל זאת מדובר בתקלה חשמלית (אולי מגעים) ויש לפנות לחשמלאי רכב לתיקון הבעיה.

לגבי נעילה מרכזית- יש לבדוק האם יש מנגנון,השולט על כל 4 הדלתות או אם יש נתק/קצר בחוטים שגורם לתקלה.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

• תוכן חדש...