Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4956 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,

שוב אני מציין שמדובר בשאלה תאורטית בלבד, כי אין שום סיכוי לאשר קומבינה כזו על הכביש.

השאלה מכוונת לביצוע השתלת מנוע 1400 טורבו מפונטו gt באוטוביאנקי y10 שנת 89 לצורך תחרותי.

ברור לי שיש להחליף מכלול שלם של חלקים בינהם מערכת בלימה חזקה יותר, בולמים וקפיצים נמוכים יותר ועוד.

אך לפני שאני מוציא כסף מהכיס, ידוע למישהו אם ניתן פיזית להשתיל מנוע וגיר קומפלט בביאנקי? או שזו צרה צרורה?

הכוונה היא בניית רכב עם יחס משקל לכ״ס יוצא דופן (הביאנקי שוקלת בסביבות ה700 קילו לפני גילוח חלקים לא נחוצים) בתקציב שפוי.

תודה מראש לכולם.

איטלקיות שובבות שעושות בלאגן :lol:

Autobianchi Y10

Fiat Punto GT

פורסם

ג'ימקאנה? דראג בקטגוריית מתחילים? לא חסר

איטלקיות שובבות שעושות בלאגן :lol:

Autobianchi Y10

Fiat Punto GT

פורסם

זה לא חוכמה למצוא בודי קליל , החוכמה היא למצוא בודי שמוריד כוח כמו שצריך

ובודי שמתנהג , אין לי מושג איך הביאנקי באספקט הזה - אבל זה לא נראה לי מי יודע מה

מה גם שבדראג אין קטגוריית מתחילים עדיין ...

פורסם

אם זה רק מנוע ללא שיפורים יסע סבבה, אילו אתה תגיע לגבלות הגיר של זה, תהיה בערך על 250 סוסים בהרבה מאד כסף.

במצב השני אתה תחפור את הראשון והשני, כי קל זה בעיה לתרגם לכביש.

אבל נשמע פרויקט נחמד מאד, מה שכן אני הייתי מפחד להשתיל בביאנקי, הקטנה והלא אוירו דינמיט דבר חזק כל כך.

• תוכן חדש...