Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4970 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לאנשי הפורום, ברשותכם שאלה קצרה..

אני מחפש המלצות שלכם לחומרי ניקוי לריפודי הרכב.

במה אתם משתמשים והיכן ניתן להשיג? לא חייב שיהיה חומר ייעודי לרכב, גם חומר ניקוי מהחנות שליד ביתכם שיש לכם איתו נסיון חיובי יכול לבוא בחשבון, תודה.

If you can't see the bright side of life, just polish the dull side

פורסם

יש את החומר של החברה אמריקן איגל חומר מאוד טוב עם המברשת בדרך כלל הוא בא

תלך לכל חנות של רכב דברים לרכב וגם לבית אני מאמין שיש את זה...

פורסם

אני משתמש בחומר של אמריקן איגל, מקציפים את הריפוד נותנים לקצף להעלם משפשפים עם המברשת ומנגבים, אני מרוצה מהתוצאות.

פורסם

ריפוד בד סטנדרטי ואין איזה כתם מיוחד, לרענן ולנקות את הריפודים פעם בכמה זמן.

החומר של אמריקן איגל, רשמתי לעצמי.

בקשר לקליה, איך משתמשים בזה בדיוק?

If you can't see the bright side of life, just polish the dull side

פורסם

http://www.autostore.co.il/151426/%D7%9E%D7%A0%D7%A7%D7%94-%D7%A8%D7%99%D7%A4%D7%95%D7%93%D7%99%D7%9D-STP

אחד החומרים הטובים שיש,מנסיון של מספר פעמים.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

סנו לניקוי שטיחים או מקביל של חברה אחרת.

גם זול, גם עושה את אותה העבודה (בדיוק את אותה העבודה), גם מכיל בתוכו את אותם הדטרגנטים שנמצאים בחומרים שהוזכרו לעיל, (מלבד הבושם כמובן שהוא שונה).

תרכוש את החומר, תעשה בדיוק מה שכתוב ואז תדווח.

פורסם
http://www.autostore.co.il/151426/%D7%9E%D7%A0%D7%A7%D7%94-%D7%A8%D7%99%D7%A4%D7%95%D7%93%D7%99%D7%9D-STP

אחד החומרים הטובים שיש,מנסיון של מספר פעמים.

גם אני השתמשתי במוצר הנ"ל ובהתחלה הייתי מרוצה מאוד , אבל לאחר יומיים כל הכתמים חזרו :|

"יש לי על השמשה הקדמית שריטות כנראה של חתול, שריטות קלות לא עמוקות.

יש מקום אולי שמשייפים שם זכוכית והם יכולים לשייף קצת כדי שזה יראה חדש?"

• תוכן חדש...