Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הזמנת מלון [באילת] דרך אתר BOOKING.COM

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4043 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים.

אני תושב ישראל ומעוניין להזמין דרך האתר boking.com מלון באילת (המחיר הוא חצי ) מלהזמין דרך הארץ .

1. מאחר וזה לא אתר ישראלי האם בכניסה למלון בקבלה אצטרך להציג דרכון זר(לא ישראלי) ואם לא אציג אצטרך לשלם תוספת מחיר?

2. אני מבין גם שזה לא כולל מעמ , האם יבקשו ממני במלון תוספת מעמ?

המחיר למלון בארץ הוא 1780 שח ואילו דרך BOKING זה 990 שח

אשמח לתשובות

תודה

פורסם

Booking.com?

אם כן, שום בעיה, לא צריך דרכון זר.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

האתר מאוד אמין, אז אין סיבה לחשוש מהפן הזה.

אולם בסבירות גבוהה מאד (מאד) תידרש לשלם מע"מ.

רק תיירים פטורים מתשלום מע"מ על בתי מלון, אפילו אם אתה תושב חוץ שמגיע לישראל כתייר - במידה ואתה אזרח ישראלי, אתה חייב לשלם מע"מ.

1f u c4n r34d th1s u r34lly n33d t0 g37 l41d

פורסם

התשלום מתבצע בקבלה של אותו מלון, ולכן אני מאמין שתחוייב לשלם מע"מ (זה גם רשום באתר).

חלחליק לשעבר (או חיליק, תלוי את מי שואלים).

פורסם

אז אם אני מבין נכון אני יכול להזמין דרך האתר ב חצי מחיר ובמלון להוסיף את במעמ . וזה עדיין יוצא לי יותר זול ב 700 שח

נראה לי קצת מוזר , לא ?

פורסם
אז אם אני מבין נכון אני יכול להזמין דרך האתר ב חצי מחיר ובמלון להוסיף את במעמ . וזה עדיין יוצא לי יותר זול ב 700 שח

נראה לי קצת מוזר , לא ?

זה אתר מאד אמין.

תוודא שאין אותיות קטנות שלא שמת לב אליהן (מחיר ליחיד/זוג, כולל ארוחת בוקר או לא וכדומה) אבל אם הכל נראה טוב אז יש לך גב מאוד מאוד חזק.

מגאן 265

פורסם

יש לי נסיון טוב מאוד עם הזמנות דרך האתר - אפילו כאשר נשלחתי מטעם גורם מסחרי מסויים ההזמנה נערכה דרכו ולא דרךך סוכן הנסיעות.

מכל מקום - איני יכול לענות לך לגבי המע"מ.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

האתר מעולה, הזמנתי דרכו מלונות כבר מעל 20 פעמים באירופה וארה"ב

אגב כל הפעמים שבדקתי, המחירים לאילת היו יקרים משמעותית מכל דיל שהצלחתי להשיג.

תבדוק את המחיר ואת התנאים..

בכללי אתר מעולה !

פורסם

מBOOKING הזמנתי לחו"ל, לעולם לא בארץ, אך מהכרות ארוכה עם ענף המלונאות בארץ (עבודה), אינך יכול להתחמק מתשלום מע"מ אם הינך אזרח ישראלי, גם אם אתה בעל דרכון זר. בדרכון הזר שלך אין חותמת כניסה לישראל...

לתמיכה טכנית וייעוץ בחומרה ומחשבים פנו בה"פ.

החלפת מסכים לניידים בעלות ללא תחרות.

פורסם

אתר מעולה עם שירות מצוין ואחלה מחירים. הזמנתי דרכם לא מעט מלונות במקומות שונים בחו"ל, ולאחרונה גם פעם אחת באילת.

המחיר גם באילת הוא סופי כולל הכל ומשולם ישירות למלון בקבלה בלי שום דרכון ושום בטיח. :-D

מה שכן, מצאתי כמה שעות לפני הטיסה לאילת בהוטל פור יו דיל כמעט זהה בתאריכים ובמחירים רק בשוני "קטנטן" - פנסיון מלא במקום לינה וא. בוקר שעשיתי דרך בוקינג דוט קום.. ממליץ לך לבדוק אותם. הם טובים מאד.

תיהנה.

פורסם

כבר יצא לי להזמין יחד עם חבר מלון באילת דרך האתר (לפני כשנה), שילמנו בדיוק את המחיר שהיה כתוב באתר ולא נדרשנו להציג דרכונים, רק תעודה מזהה לחבר ששילם בעזרת כרטיס אשראי.

"ai motoare capul doare"

• תוכן חדש...