Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הזמנת מלון [באילת] דרך אתר BOOKING.COM

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4049 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יצא לי להזמין אצלם הרבה, אבל לנסיעות בחו"ל. לגבי השכרת רכב בארץ, זה לא כולל ביטוח והיטלים, אז בדוק טוב טוב שהמחיר עדיין משתלם.

גם Orbitz אתר מצויין.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם
למישהו יצא להזמין דרך האתר http://www.expedia.com ?

המחירים שם גם זולים בהרבה מאשר להזמין דרך סוכנות בארץ, וזה כולל גם טיסות, השכרות רכב ועוד..

אתר מעולה גם כן.

ממליץ בחום. הזמנתי טיסות מהם בחופשה האחרונה בספרד, והם היו זולים ב 70 דולר לכרטיס מכל הצעה אחרת בארץ (הסוכנת אמרה לי "אז תזמין מהם, אין לי איך להגיע למחיר הזה").

הם המקבילים של booking לטיסות ורכב.

מגאן 265

פורסם

בחופשה האחרונה שלי (בסלובניה) הזמנתי את המלון באקספדיה - מחיר טוב וללא שום בעיות. בעבר הזמנתי ב-booking.com וגם באתרי המלונות\רשתות - הכל לפי המחיר והתנאים שקיבלתי, ומעלום לא התאכזבתי.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

בשני טיולים ארוכים בארה"ב הזמנתי מלונות מאקספידיה והיה מצויין. בטיסה אחת הזמנתי גם טיסות דרכם (ישראל-ניו יורק-וגאס וחזור סן פרנסיסקו-ניו יורק-ישראל) במחיר שלא היו לו מתחרים ובתנאים מעולים: המחיר היה כמו טיסה בינלאומית אחת עם עצירת ביניים (אפילו שעצירת הביניים היתה לכמה ימים בניו יורק בכל פעם...), והטיסות הפנימיות נחשבו לטיסות המשך, ולכן ההגבלה על מזוודות היתה 2 לאדם ולא אחת. בארץ אף סוכנות לא הרכיבה לנו חבילה כזו, והמחיר של טיסה בינלאומית + פנימיות בנפרד משמעותית גבוה יותר.

לאירופה אני מזמינה מלונות עם BOOKING- גם כן מעולים, ולרוב מאפשרים ביטול עד 24-48 שעות לפני כן (מאפשר להזמין ביותר ממלון אחד ולהחליט תוך כדי הטיול איזה מהם רוצים לממש ואיזה לבטל).

הערה חשובה: בגיחה האחרונה לארה"ב התארגנו על הטיול כ-8 חודשים מראש (טיול בת מצווה בהרכב מלא), וכשחיפשתי מלונות באקספידיה שמתי לב שבגלל שמדובר בחיפוש לתאריכים רחוקים, חלק מהמלונות לא הופיעו בכלל בתמחור, ולחלק גדול מאלה שכן הופיעו היו מחירים טובים יותר באתר של הרשת עצמה (מחירי הנחה להזמנה מוקדמת). למעט מלון אחד או שניים שהוזמנו באקספידיה- את כל השאר הזמנו באתר של המלונות/רשת עצמם. מאז הפכתי את זה להרגל להשוות תמיד את ההצעות למחירים באתר הרשמי של המלון.

מתניידת בפג'ו 206 1.4 ידנית שנת 2004 ( 1 2 3 4 5 )

• שנתיים מאוחר יותר...
פורסם

מקפיץ את השרשור מלפני 3 שנים

האם מישהוא ניסה להזמין חופשה באילת מהאתרים האלה ?

ואם המלון מסכים לקבל את ההזמנה?

פורסם

אני ביצעתי הזמנה למלון בחיפה דרך בוקינג.

אין שום סיכום שלא יסכימו- זו עסקה שכבר התבצעה.

פורסם

לאחר שלמדתי את הנושא בכל הקשור להזמנות דרך אתרים כמו בוקינג ואתרים דומים - רשום באותיות קטנות .

המחיר אינו כולל מע"מ בשעור של X% ואותו יש לשלם במהלך צ'ק אין למלון ( כמובן שזה עבור ישראלים שמזמינים מלונות בישראל ).

פורסם

מודה ומתוודה, לא קראתי את התגובות אז אולי אני חוזר על מה שכבר נאמר.

1) באופן חד משמעי תצטרך לשלם מע"מ בקבלה.

2) תבדוק טוב טוב באותיות הקטנות איזה חבילה אתה מזמין, יתכן שההפרש זה על חשבון הארוחות. ישנם מלונות שבהם בוקינג קורא ל"לינה וארוחת בוקר" בתור "חצי פנסיון". בנוסף, אם חס וחלילה תצטרך לבטל לבוקינג יש כללים מאוד נוקשים ונוהל גביית דמי ביטול מאוד לא גמיש.

פורסם

כאחד שעובד מול כל האתרים האלו ביום יום.

אתה מוייב לשלם מע"מ כחוק.

יתרה מכך, אפילו אם אתה מחזיק דרכון זר בנוסף ,אני מדגיש בנוסף לישראלי אתה עדיין מחוייב לשלם את המע"מ.

הפוטר חל רק על תושב חול ללא אזרחות כפולה שלא כוללת את ישראל. אפילו תושב ארעי שחי בארץ חייב בתשלום עפי חוקי המע"מ.

פורסם
כאחד שעובד מול כל האתרים האלו ביום יום.

אתה מוייב לשלם מע"מ כחוק.

יתרה מכך, אפילו אם אתה מחזיק דרכון זר בנוסף ,אני מדגיש בנוסף לישראלי אתה עדיין מחוייב לשלם את המע"מ.

הפוטר חל רק על תושב חול ללא אזרחות כפולה שלא כוללת את ישראל. אפילו תושב ארעי שחי בארץ חייב בתשלום עפי חוקי המע"מ.

שאלה: אני יליד ברית המועצות (אזרח ישראלי נכון להיום) ומחזיק נסוף לדרכון ישראלי דרכון רוסי, הזמנתי דרך בוקינג...הגעתי למלון והתחלתי לדבר עם הפקיד קבלה באנגלית ( כאילו אני תייר) והצגתי דרכון רוסי , כיצד הוא ידע לחייב אותי במעמ? לא נראה לי שהוא יחייב .

האם אני טועה ?

פורסם

הם מבקשים את חותמת הכניסה לארץ (היום זו פתקית). כשאני והאישה שוהים במלונות זה תמיד על שמה היות והיא לא אזרחית ישראל.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

טועה בגדול (אני נשוי לאנגליה) חובה חותמת בדרכון מסוג B1 או B2 או B3 או B4.

מה גם שאתה לא יכול "להיכנס" לארץ עם הדרכון הזר שלך חייב את הישראלי.

• תוכן חדש...