Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הZX6 החדש?

motoFreak
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7987 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
מצאתי כמה תמונות מסתובבות באיטרנט עם הכותרת ZX6 2005 תגידו אתם אם נראה לכם

זה אכן האופנוע החדש ל-=2005

מחר (יום א') תעלה כתבה נרחבת למדי על הנושא, בפול גז

הכרובלוג

מחירון אופנועים

מנהל תחום אופנועי הכביש בקבוצת "עופר-אבניר" - המותגים: Suzuki, Aprilia, Moto Guzzi, Husqvarna

פורסם

:mad:

למה לעזאזל??

למה הם העתיקו את האגזוז המחריד הזה מהונדה?

ראבק! לא יכול להשים משהו קצת יותר קטן!?

:mad2::bad-word:

לעזאזל איתם. סוף סוף מתכננים משהו נכון, והורסים אותו...

פורסם
:mad:

למה לעזאזל??

למה הם העתיקו את האגזוז המחריד הזה מהונדה?

ראבק! לא יכול להשים משהו קצת יותר קטן!?

:mad2::bad-word:

לעזאזל איתם. סוף סוף מתכננים משהו נכון, והורסים אותו...

עזוב אותך קטן.... אני עד עכשיו לא מבין מה רע באגזוז בצד.. יותר יפה.....ככה לפחות אני חושב...
פורסם

אם באגזוזים עסקינן אז יש לי שאלה.

בשבועות ראיתי בארץ אופנוע גם עם אגזוז יחיד מתחת למושב ואז זכור לי זה לא היה כל כך נפוץ בארץ.

איזה אופנועים הגיעו לארץ עם אגזוזים מתחת למושב שנה האחרונה (עד שבועות)

פורסם

בשבועות ראיתי בארץ אופנוע גם עם אגזוז יחיד מתחת למושב ואז זכור לי זה לא היה כל כך נפוץ בארץ.

אני לא יודע לגבי איזה אופנוע אבל אני יודע שהיו קיימים קיטים של חברות אגזוזים למיניהם להשתלת אגזוזים בזנב.... לפני כמה שנים הייתה כתבה במוטו על ניסים ברדה נראה לי שהשתיל קיט של אגזוזים בזנב שהייה מיועד לR1 בזנב של הג'יקסר שלו...
פורסם

התמונות אמיתיות!!! ראיתי אחד כזה מסתובב אתמול בירושלים ולא הייתי בטוח מה זה ...עכשיו אני יודע בודאות.:multi: :multi:

מספר המשתמשים המחוברים הרב ביותר אי פעם היה :-D1963 1/4/08 ב- 17:54.

פורסם
התמונות אמיתיות!!! ראיתי אחד כזה מסתובב אתמול בירושלים ולא הייתי בטוח מה זה ...עכשיו אני יודע בודאות.:multi: :multi:

איך ראית אופנוע כזה מסתובב בירושלים אם התמונות האלו הן התמונות הרשמיות של האופנוע שקאווסקי הפיצו בעולם לראשונה ביום חמישי בערב?

איך אתה ראית אופנוע שכזה כשאף סוכנות אופנועים בעולם ואף עיתונאי אופנועים בעולם, עוד לא קיבל אופנוע שכזה לידיו, שלא לדבר על רכב עליו?

הכרובלוג

מחירון אופנועים

מנהל תחום אופנועי הכביש בקבוצת "עופר-אבניר" - המותגים: Suzuki, Aprilia, Moto Guzzi, Husqvarna

פורסם

CBR600RR, CBR1000RR, פייזר 600, ימאהה R1, דוקאטי 999, דוקאטי 749

הכרובלוג

מחירון אופנועים

פורסם
האופנועים האלו הגיעו לפני שבועות??

לא הבנתי אותך :? אתה מתכוון לפני "חג השבועות" או לפני "שבועות מספר"?

ולמה זה בכלל משנה ?

(והייתי עונה לך על עניין "חג השבועות", אבל רחוקות השנים שלי מבית הספר היסודי ואיני זוכר מתי חל החג הזה)

הכרובלוג

מחירון אופנועים

פורסם

רגע שאני אבין, גם באופנוע הזה מייצרים מנוע במנועי בית שמש?

אם כן מנועי בית שמש כלים אמיתיים.

כמה פעמים ספרת עד 10 וכלום לא קרה?

סיני בעל מוסך ''מוטו-ספידי'' מנתח בכיר לקטנועים, ובכלל אלוף העולם בהכל,והכי חשוב? נורא צנוע.

שיפורים לקטנועים, קיטים,קרבורטורים, אגזוזי לחץ,וריאטורים,הצתות משופרות,רולים וקפיצי מצמד,שסתומי עלים,ועוד.....

• תוכן חדש...